Всичко за пералните машини

Преглед на перални машини на LG за 5 кг пране

CM LG 5 кгСамотни млади хора или, напротив, възрастни двойки често не искат да преплащат тежкотоварна машина за пералня и защо, ако имат нужда от перална машина LG 5 кг. Всъщност, измивайки малко количество неща всеки път, човек неволно се замисля как да спести на „домашен помощник“ и LG предоставя такава възможност. В нашия преглед ще представим най-добрите модели с барабан с вместимост 5 кг, надяваме се тази информация да улесни избора ви.

LG-F10B8LD0

Разглеждайки характеристиките на тази пералня, не можем да кажем, че този модел е в авангарда на високите технологии, но потребителите неизменно го избират. Защо?

  1. LG-F10B8LD0 е тестван във времето, използваните в него технически решения отдавна са доказали своята стойност.
  2. Машината има подвижен капак, което улеснява интегрирането й под плота.
  3. Техниката е стабилна и надеждна, мощните противотежести добре противодействат на центробежната сила.
  4. Модел с директно задвижване.
  5. Тя има отличен цифров дисплей и електронно управление.

LG-F10B8LD0

Възможно е да се изброят предимствата на LG-F10B8LD0 за дълго време, въпреки факта, че моделът няма някои предимства, характерни за най-модерните перални машини. Спалното бельо се извива със скорост от само 1000 оборота. Качеството на въртене е приемливо. Заредете 5 кг. Ширина на кутията - 60 см, дълбочина - 44 см, височина - 85 см. Дизайнът на машината е селски, веднага дава бюджетен модел, но качеството на пране е много високо и 13 режима на пране го осигуряват. Цената на машината е най-достъпната - 290 долара.

LG FH-0B8LD6

Тази машина е подобна на горната. Същият 5-килограмов барабан, същото небрежно въртене със скорост до 1000 оборота в минута, директно задвижване и куп „добрини“ в областта на сигурността. Случаят е напълно защитен от течове на вода, специален сензор следи това. Други сензори наблюдават появата на дисбаланс и прекомерно разпенване, а интелигентна програма защитава контролния панел от намесата на деца.

LG FH-0B8LD6

LG FH-0B8LD6 осигурява правилно качество на измиване. Основното е да изберете правилната програма от съществуващия набор, в който има 12 режима на пране. Забележителни са допълнителни функции под формата на: системи за почистване на барабани, системи за здравеопазване, програми за отстраняване на петна. Диаметърът на отвора за зареждане е 30 см, а капакът на шахтата може да се отвори на 180 градуса. Размерите на този модел (Ш х Г х В) са 60 х 44 х 85 см. Разходи - 306 долара.

LG F-80B8LD0

Трябва да поставите пералнята в банята или кухнята под плота? Изберете LG F-80B8LD0, неговият сменяем горен капак ще ви помогне безпроблемно да инсталирате вашия „домашен асистент“. Дизайнът на машината е класически, както и цветът е бял. Електронното управление е разбираемо, а дисплеят е доста информативен. Машината е способна да измие до 5 кг пране, а въртенето се извършва при 800 оборота в минута, което по принцип е много малко. Този модел е доста тих - максимум 72 dB, според производителя.

LG F-80B8LD0

Изтрива се добре, въпреки че въртенето може да бъде по-ефективно. Има много режими на измиване, има какво да избирате, 14 програми бяха ясно разработени от професионалисти с познания по въпроса. Има малко допълнителни функции, но има най-необходимите. Особено заслужава да се отбележи забавянето при стартиране на програмата. Колко струва LG F-80B8LD0? Средната цена е 300 долара.

Като допълнителни функции производителят обяви още: почистване на барабана и програмата "Здравни грижи".

LG FH-8B8LD6

Закупувайки LG FH-8B8LD6, можете да спестите малко пари, защото струва не много повече от 276 долара. Каква кола купувате за парите? Всичко е ясно с товарене - 5 кг. Има най-модерното електронно управление, което дава възможност да се свърже дори смартфон към пишещата машина. Дисплеят, разбира се, също е там.

Моделът е оборудван с инверторен двигател и система директно задвижване, което доста допринася за неговата надеждност. За съжаление, бельото може да се сваля само при 800 оборота в минута, което е доста слаб показател според съвременните стандарти. Но има отличен набор от програми за пране. Потребителите отбелязват, че за парите си машината е прекрасна и най-вероятно са прави. Също така потребителите отбелязват високата стабилност на модела и неговото голямо тегло. Между другото, колко тежи LG FH-8B8LD6? Според производителя теглото му е 59 кг.

LG FH-8B8LD6

LG FH-0B8LD7

Предишните автомобили бяха откровено бюджетни, но LG FH-0B8LD7 има малко по-усъвършенствани функции и съответната цена. Можете да закупите тази кола за 384 долара. Моделът има подвижен капак и 5-килограмов барабан, но в допълнение той е в състояние да притиска прането със скорост до 1000 об / мин. LG FH-0B8LD7 има инверторен мотор, 13 програми за измиване, напълно е защитен от течове и други рискове под формата на дисбаланс и прекомерна пяна.

LG FH-0B8LD7

Прави впечатление, че има зареждащ се люк - 30 см с капак, който може да се отвори широко отворен, както и интересен набор от функции. По-специално, има програма „Здравеопазване“, функция за почистване на барабана и програма за предотвратяване на сгъстяване. Машината изразходва около 48 литра вода за едно измиване, изглежда, че е малко, но се справя добре с измиването и изплакването на нещата и това струва допълнителни 5-7 литра ценен ресурс.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини