Всичко за пералните машини

Преглед на корейските прахообразни прахове

Преглед на корейските прахообразни праховеКорейската козметика и домакински химикали отдавна са обичани от руските домакини. Чуждестранните фондове имат безопасен състав, се характеризират с високо качество. Трябва да се обърне специално внимание на корейските перилни препарати, които са получили много положителни отзиви от потребителите. Ще разберем какви са предимствата на перилните препарати от Южна Корея, на коя марка продукт е по-добре да се даде предпочитание.

Запознаване с корейски средства

Напоследък домакините предпочитат руските състави пред корейските прахове. Съдейки по отзивите, чуждестранните продукти повишават качеството на измиване, вършат отлична работа с различни видове замърсители, много са икономични, не са обект на прекомерно разпенване.

Основното предимство при избора на корейски прах за пране остава добър състав. Липсват соли на фосфорни киселини, зеолити и други компоненти, които имат отрицателно въздействие върху хората и околната среда. Руските производители използват тези токсични вещества, тъй като позволяват на праха по-ефективно да се справя със замърсяването.

Химията без фосфати отдавна е призната за най-безопасната за човешкото тяло. Много вероятно е фосфатите да провокират алергични реакции, да повлияят на състоянието на имунната система и да доведат до развитие на анемия. Токсичните вещества влизат в тялото при дишане, през слоевете на кожата. В повечето страни фосфатите и зеолитите са забранени за използване при производството на домакински химикали.има доста много корейски прахове за пране

Грешка е да се смята, че детергентът без фосфати ще се справи по-зле с петна. Всъщност ензимите, налични в корейските детергенти, липазите, ще премахнат дори най-сериозните замърсители.

Днес пазарът предлага доста широка гама перилни препарати от Южна Корея, така че изборът на най-добрия прах може да бъде проблематичен. Ще се опитаме да опростим вашата задача и да опишем най-ефективните корейски продукти, спечелили любовта и доверието на потребителите.

И така, следните търговски марки заслужават внимание: Drum, Oats, Tech. Подходящи са за пране на почти всички видове тъкани, с изключение на вълна и коприна. Концентрираните средства, благодарение на тяхната формула, ви позволяват да изразходвате много по-малко прах на цикъл на измиване, така че ако цената на корейски продукт ви предпазва от привидно високата цена, не забравяйте, че тя ще продължи дълго време. Всички изброени марки корейски прахове за пране не съдържат фосфати, което означава, че те няма да причинят вреди на природата и човешкото здраве.

Перилните препарати унищожават мръсотията дори в хладна вода. Това ще ви позволи да почиствате нещата в режими, които изискват минимално загряване на вода в барабана, тази възможност значително ще намали консумацията на енергия на пералната машина.

Корейските перилни препарати от тези производители са хипоалергенни, подходящи за деца и възрастни.

Нека се спрем по-подробно на всяко от тези средства, ще анализираме основните предимства и недостатъци на продуктите от Южна Корея.

DrumKeraSysSpark

DrumKeraSysSparkПерилният препарат заема водеща позиция на пазара на домакински химикали в Южна Корея. Продуктът е подходящ за ръчно, полуавтоматично и автоматично измиване на леки, снежнобяли и ярки цветни предмети. Универсалният продукт е направен по екологична формула, в състава присъстват само естествени компоненти.

Ензимите с повишена експозиция започват да действат дори в студена вода, те преминават дълбоко в тъканните влакна и перфектно се справят с всеки от най-сложните замърсители. Екстрактите от лимон и зелен чай се борят с миризмите и убиват до 99% от бактериите.

DrumKeraSysSpark е подходящ за употреба от хора с алергии.Съставът не съдържа агресивни компоненти, които могат да причинят алергична реакция. Системата за контрол на засиленото пяне ви позволява да оптимизирате измиването, да ускорите процеса на изплакване, като по този начин спестявате енергия и консумация на вода от пералнята.

Цената на трикилограмов пакет концентриран прах е около 700 рубли. Предвид икономичния разход на средства, такава цена се счита за доста разумна и еквивалентна на руските марки на домакински химикали, познати ни.

овес

овесКорейският прах за пране от тази марка е подходящ и за всякакъв вид пране. В състава няма вредни вещества, следователно продуктът е напълно безопасен и може да се използва за почистване на детски дрехи, бельо, спално бельо. Основата на праха е съставена от японски орлови нокти флавоноиди и други естествени компоненти, които се справят дори със затрудненото отстраняване на примесите. Потребителите отбелязаха следните предимства на инструмента:

 • отлично качество на измиване;
 • икономично потребление;
 • хипоалергенни;
 • антистатичен ефект;
 • антибактериален ефект върху тъканите.

Основният недостатък е цената на продукта; за пакет с тегло 1 кг ще трябва да платите около 500 рубли. Но като се съсредоточим върху малък разход на продукта и неговата безопасност за тялото, такава цена няма да изглежда небесно висока.

LionThaiPaoNanoTech

Нано-частиците, които влизат в състава, свободно проникват в тъканите на влакната, като перфектно елиминират замърсяването и неприятните миризми. Продуктът може да се използва както за пране на ръце, така и за почистване на дрехи в пералня. Супер концентриран продукт осигурява висококачествено измиване дори в хладна вода.

Инструментът е подходящ за абсолютно всички видове плат.

Има още няколко предимства на LionThaiPaoNanoTech:

 • поддържа яркостта на цвета;
 • не причинява дразнене на кожата;
 • изплакнете от тъканта без следа;
 • придава на нещата специална мекота;
 • оставя нежен, приятен аромат на дрехите.

Корейският прах за пране е много икономичен, за измиване на ръцете ви трябват само 3 грама от състава на 10 литра течност. Ако говорим за пране в пералня, тогава за почистване на 5 кг пране трябва да похарчите около 47 грама от продукта. За мека опаковка с тегло 800 g. Трябва да платите около 350 рубли.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини