Всичко за пералните машини

Преглед на пералната машина за бонбони

преглед на компактни перални машини KandyПералните машини за бонбони са доста популярни. Стотици хиляди руснаци ги избират годишно. Затова потребителите се интересуват какви качества притежават тези машини. За да разберете този въпрос, си струва да разгледате подробно характеристиките и нюансите на тесните и компактни перални машини Candy като част от прегледа.

Модерни решения на автомобили Kandy

Сред различните модели, произвеждани от този производител, има много с присъствието на много обемна барабан, в който можете да натъпчете до 8 кг. За тези, които са удобни да използват големи люкове, се предлага и доста богат избор от модели. Много от тях са оборудвани с функцията Smart Touch, която дава възможност да се управлява пералнята от разстояние. За да направите това, имате нужда от смартфон или таблет с операционната система Android.

интелигентни технологии

Така наречените тесни автоматични перални машини на Candy включват вградената система Power Power. Благодарение на него потребителите имат възможност да измиват едновременно няколко неща с различни цветове и да не се притесняват от разпръскването и развалянето на тъканите.

Качеството на измиване се подобрява от капака на барабана Shiatsu, който е разработен от специалистите на Kandy.

Супер тесни модели

Супер тесните перални машини включват модели с дълбочина на калъфа по-малка от 40 сантиметра. Грешка е мнението, че размерите влияят неблагоприятно върху качеството на измиването или капацитета на оборудването. Освен това се предлага да се запознаете с основните функции и характеристики на най-популярните модели.

Candy CS3Y 1062DS / 2 - пералня с хоризонтално зареждане на неща с вместимост до 6 кг. Люкът за спално бельо е с диаметър равен на 35 см. Въпреки това, той е доста компактен, има дълбочина само 38 см. Управлението се осъществява с помощта на удобен сензорен панел, както и с помощта на всякакви джаджи с Android OS. Цялата информация се показва на цифров дисплей.

Завъртането се извършва с максимална скорост 1000 об / мин. Когато стартира измиване, потребителят може да избере един от 16 режима. Можете също да зададете таймера за измиване, тоест процесът ще започне в определеното време. Барабанът на пералната машина е направен по технологията Shiatsu.

Candy RCS3 1152DS / 2 до голяма степен е подобен на предишния модел, но все пак има някои разлики. Пералнята е по-компактна, има ширина 60 см и дълбочина 38 см. Натоварването на прането е ограничено до 5 кг. Този модел Candy има електронно управление и цялата необходима информация се показва и на цифров дисплей. Управлението може да бъде и чрез смартфон или таблет.

Най-добрите супер тесни модели на Kandy

Тази машина предлага на потребителя 16 режима на измиване и те са доста разнообразни. Обмисля се удобна програма за пране на смесени тъкани. Това ще спаси потребителя от необходимостта да избира неща, подобни на цвят, текстура, качество. В режим на въртене броят на оборотите в минута може да достигне 1100. Потребителят сам определя скоростта на въртене, но по подразбиране се предлага максималната. Струва си да се отбележи, че барабанът е инсталиран най-обикновено, но в същото време не може да се каже, че не трябва да очаквате висококачествено измиване от този модел. Машината изтрива много добре.

Candy CS4 1062D1 / 2 е най-компактният модел в тази група. Но на дълбочина от 36 сантиметра тя изтрива не повече от 4 кг пране. Управлението се предоставя само механично, тоест не се предоставят цифрови дисплеи, което често може да бъде неудобно. Функцията за въртене не работи толкова добре, колкото при предишните модели. Максималният допустим брой обороти в минута е 600. Резервоарът е изработен от неръждаема стомана, което е доста практично. За тази пералня няма толкова много програми за пране. Сред тях са режимите:

  • вълна;
  • деликатни тъкани;
  • супер изплакване;
  • бързо измиване.

Почти всички супер тесни модели имат енергиен клас A + и са сравнително тихи. Навсякъде има независим избор на най-подходящата температура на измиване, защита срещу течове на вода. Освен това навсякъде няма защита от намесата на малки деца. Когато избирате пералня от тази серия, на първо място е необходимо да вземете решение за най-важните параметри.

Стегнат Канди

Тесните шайби на Candy включват модели с дълбочина на тялото от 40 до 45 сантиметра. Това е най-разнообразната линия и изборът на най-подходящата пералня може да бъде доста труден. Всеки модел има свои характеристики, предимства и недостатъци. За най-популярни се считат машините, които сега ще опишем.

Candy CS4 1062D1 / 2 има размери 60 * 40 * 85 см. В този случай максималното натоварване на бельото може да бъде 6 кг. Функциите на пералнята са електронни, но всички действия могат да се извършват с помощта на телефона или таблета с Android. Данните се показват на малък цифров дисплей. За едно измиване този модел изразходва около 45 литра вода.

Максималната скорост на въртене е 1000 об / мин. В същото време измиването е възможно без предене. Като цяло се предлагат 15 режима на измиване, индивидуалните настройки на всяка програма могат да се променят. Сред тях се отличават икономично пране, предотвратяване на задръствания, пране на смесени тъкани.

Измиването може да се забави, като настроите таймера на 24 часа.

Резервоарът е изработен от пластмаса, а барабанът е направен по технологията на компанията Kandy - SHIATSU. Освен това пералнята осигурява защита срещу течове на вода и защита от намесата на деца, контрол на дисбаланса и нивото на пяната.

най-добре стегнати Канди

Candy CS4 1061DB1 / 2 има абсолютно същите размери и капацитет на спалното бельо, както модела, обсъден по-горе. Разполага с електронно интелигентно управление. Можете да давате команди на оборудването от вашия смартфон. Но таймерът за забавяне ви позволява да зададете не повече от 9 часа, въпреки че това време често е напълно достатъчно.

  1. Диаметърът на предния люк за зареждане е 35 см, резервоарът е от пластмаса.
  2. Сред най-търсените режими се отличават прането на нежни тъкани, детски дрехи, дънки, смесени тъкани. Особено тежки замърсители могат лесно да се справят с функцията за предварително накисване.
  3. Преденето на неща след измиване може да бъде изключено или можете сами да изберете скоростта. Максималният е 1000 об / мин.

Candy GVS34 116DC2 е по-компактен в сравнение с предишните версии, но и просторен и лесно ще постави 6 кг пране за едно пране. В същото време той има по-удобно управление с докосване, може да се регулира с помощта на джаджи на Android. За едно измиване такава машина харчи около 48 литра вода. Измиването може да се извърши във всяка от 15 програми. По желание домакинята може да промени температурата на водата, да избере икономичния режим, да въведе други потребителски настройки.

Максималната допустима скорост на въртене е 1100 об / мин, но този индикатор може да се регулира. Ако е необходимо, завъртането може да бъде изключено. Високото качество на всички програми се осигурява от барабан, специално изработен по патентованата технология Shiatsu.

Като цяло характеристиките на пералните машини от тази серия са до голяма степен сходни. При избора трябва да се обърне специално внимание на системата за контрол, наличието на необходимите програми за миене и функциите, отговорни за безопасността.

Компактни модели

Компактните перални машини Kandy с право се считат за най-популярните на пазара. Това следва от органична комбинация от миниатюрни технологии и доста мощна функционалност. Компактните Candy могат лесно да бъдат инсталирани в ниша под мивката и други места, където класическата пералня не стои при никакви условия. Ще публикуваме кратък преглед на основните модели на тази група.

Candy Aquamatic 10T може да се справи с 3 кг пране в едно пране, което е доста много за машина с височина само 70 cm.Управлението се осъществява механично. Но енергийният клас се счита за висок и принадлежи към категория С. Скоростта на въртене на барабана по време на цикъла на въртене може да достигне 1000 об / мин. Този модел не осигурява защита срещу течове на вода, но има защита срещу деца. На потребителя се предлага и доста пълен набор от програми за пране.

най-добрите компактни модели Kandy

Candy Activa 108 AC има не по-малко компактни размери, а масата на бельото вече е 5 кг. Контролът е механичен, не можете да давате команди на пишещата машина с помощта на джаджи. Консумацията на енергия на този модел е малко по-ниска и принадлежи към клас Б. На потребителя се предлагат 15 програми за измиване, в които можете да променяте температурата на водата и броя на оборотите на барабана в минута. За други функции тази пералня е подобна на предишния модел.

Candy Activa Smart 12 се счита за по-съвършен. За едно измиване в него се побира 5 кг пране. Управлението, както в повечето компактни автомобили, се извършва механично. Консумацията на енергия е подобрена и принадлежи към клас А. В същото време в режим на въртене скоростта на въртене на барабана може да достигне 1200 оборота. При стартиране се настройва ръчно, както и температурата на водата. Предоставен е и таймер за забавяне.

Компактните перални машини ще се впишат перфектно в интериора на малка баня и няма да заемат допълнително място. Но в същото време те ще изпълняват изцяло всички свои функции. Сред тази серия е напълно възможно да изберете пералня с прилични параметри.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини