Всичко за пералните машини

Компактни отзиви за съдомиялни машини

компактна миялна машинаСобствениците на много малки кухни дори не мечтаят за такъв помощник като миялна машина, защото смятат, че няма къде да я поставят. Но всъщност миялната машина може да бъде въведена дори в кухнята не повече от 6 квадратни метра. м. В този случай компактните съдомиялни машини, които заемат малко повече място от голяма микровълнова фурна, се превръщат в най-доброто решение. Решихме да разберем какво казват потребителите за такива модели съдомиялни машини и взехме отзиви.

CANDY CDCF 6S

оценител

Защо хората все още не могат да се разделят с чиниите за ръце, както веднъж се разделиха с миенето на ръце благодарение на автоматичните машини. Свободното време ми е много скъпо и затова не се съмнявах в нуждата от съдомиялна машина. За двама тази компактна миялна машина е достатъчна. Трябва да го пускате веднъж на ден, след гостите 2-3 пъти. Събирам чиниите за деня директно в съдомиялната машина; считам, че не е естетично да се прави това в мивката.

компактна кандида за съдомиялна машинаСъдовете се мият добре дори с най-евтините средства от Auchan. Не използвам хапчета, защото те са твърде големи и е неудобно да се разделят наполовина. Що се отнася до рентабилността, потреблението на топла вода беше намалено с един кубичен метър на месец. В този модел има недостатъци, първо, няма защита срещу течове и второ, оставащото време до края на измиването не се показва. Трето, трябваше да купя маркучи за монтаж, тъй като фабричните бяха къси.

Тъй като инструкциите не указват продължителността на програмите, забелязах го за забавление, споделям с вас.

 1. Стандартен режим - 2 часа,
 2. Интензивно измиване 2 часа 50 минути,
 3. Режим „Очила“ - 1 час 10 минути,
 4. Еко режим - 2 часа 50 минути;
 5. 3 за 1 - 2 часа.

ttt93

компактна кандида за съдомиялна машинаПрекрасна съдомиялна машина Kandy. В кухнята има много малко място, дори маса за вечеря липсва, в кухнята просто готвя. Поради тази причина беше закупена компактна миялна машина, за която не съжалявам малко. В семейството сме трима от нас и тази миялна машина е достатъчна, при условие че я зареждаме веднъж на ден и когато мъжът ми заминава за работа, тогава на всеки два дни. Съхранявам чинии, сгъвам ги в кутия.

Освен факта, че има свободно време, икономично се консумира и вода. Недостатъкът на този модел е, че дисплеят няма време за измиване. За някои този модел може да изглежда малък, но не мисля, че ако всичко се сглоби правилно, то се получава много и мие добре. Използвам прах или гел за измиване, защото таблетките са скъпи. И така, че да се образува по-малко мащаб, се опитвам да използвам режимите на 40 и 50 градуса.

Вероника В.

Научих за съществуването на компактни съдомиялни машини от прегледи. Бях обезкуражен да си купя такава съдомиялна машина, но реших и бях напълно доволен от това. Просто се набира броят на ястията, които се вписват в него на ден. Единственият отрицателен, но според мен не е съществен - е, че не можете да миете тигана в него. Но фактът, че е подходящ за малка кухня, е страхотен.

Teano

След като купихме съдомиялна машина, измихме всички съдове в нея, каквито са. Кристалът беше измит най-добре, пет плюс. Но успях да оставям чиниите така, при условие че изплакнах всички чинии преди зареждане. Капацитетът за лъжици отнема малко твърде много място. Приложената инструкция е напълно безполезна. Въпреки всичко, с всички недостатъци, тя помага много след празничните празници с роднини и приятели.

Electrolux ESF 235

електролюкс миялна машинаRoman_78

От 10 години имам компактна миялна машина от Electrolux, по време на която работи без повреди, в крайна сметка шведската сглобка. Измийте съдовете с бретон, след изсушаване, почти сухи. Режимите са напълно достатъчни. Побира 6 комплекта ястия. Много съм доволен от старите части от оборудването на тази марка, което не може да се каже за новите. Дори не знам дали такъв модел се продава сега.

Electrolux ESF 2450

лунен

Нуждаехме се само от компактна миялна машина, тъй като нямаше къде да я поставим в кухнята и затова трябваше да я монтираме в банята. Неудобно е да отидете до банята с чиниите, но това е по-добре, отколкото да я миете с ръце. Колата се справя най-добре със стъкло и порцелан, но пластмасата и вилиците не са добри. Тенджерите и тиганите се мият в зависимост от това кой продукт се използва.

Предимства на модела:електролюкс миялна машина

 • тя перфектно спестява, когато идват гости;
 • измийте добре чиниите, които започнаха да изглеждат като нови;
 • има връзка както със студена вода, така и с гореща;
 • има бърз режим.

недостатъци:

 • недостатъчно място за тенджери и тигани;
 • не е подходящ за голямо семейство.

kisa_sapiens

Дадоха ми съдомиялна машина от Electrolux. Мечтаех за нея дълго време, но в кухнята от 5,5 квадратни метра тя някак не можа да намери нищо. Те решиха да го окачат в банята над пералнята, но тогава дойде идеята да го изтръгнем под мивката, което наистина направихме, благодарение на компактните си размери. Безшумен, работи безупречно, половин таблетка е достатъчна за едно измиване, на 100% е удовлетворена от него.

Yuliya39

Компактна миялна машина Electrolux ESF 2450 е на масата в нашия общ апартамент. Най-често стартираме колата през нощта. Измива чиниите до блясък, ръчно това не работи. Енергията не консумира много. Моят съвет - не забравяйте да стартирате режима с почистващ препарат поне веднъж месечно, за да измиете самата миялна машина от мазнини, котлен камък и други замърсители.

Важно! Отзивите за съдомиялни не трябва да са основният критерий за избор на кухненски уреди, но си струва да ги слушате. Хората споделят своя експлоатационен опит, описвайки някои нюанси, обръщайки им внимание.

Delonghi DDW05T Saphire

Волдемае Traktorov

Компактна миялна машина Delonghi от италианския производител. Според мен тази миялна машина за парите може да бъде по-добра. Помпата е твърде шумна, ако прекъснете програмата, тогава водата остава в резервоара и не се оттича. Бутоните скърцат много силно.

DELONGHI_DDW05T_SAPHIREЮлия Лапочкина

Съдомиялната машина Delonghi е много удобна и много просторна с такива размери. Имаме достатъчно за петгодишно семейство. Съдомиялната машина е широка 60 см, което я направи идеална за миене в кухнята, а между другото според мен има много стилен и атрактивен дизайн. Господарят го свърза за по-малко от час. Вратата се отваря малко плътно; не открих други недостатъци.

Афонина ирина

Хареса ми съдомиялната машина на малко известния производител Delonghi още след първото миене, като всичко миеше перфектно. С малко количество ястия, той пасва идеално. Изглежда, че моторът е малко шумен и вратата се отваря плътно, но това не ме притеснява.

Lizachmok

Избрахме компактна миялна машина и след много обсъждане избрахме модела Delonghi. Измийте съдовете перфектно, лъжици, вилици, чинии и други малки съдове блестят. Когато се източва, това звучи като пералня, но ако затворите вратата към кухнята, не можете да я чуете. Електрическият проводник е къс. Инструкцията на места е лошо преведена на руски, но можете да разберете. Ако използвате таблет, тогава в бърз режим той не се разтваря. Тъй като това е първата машина, която имаме и няма с какво да се сравнява, тогава тя е доста подходяща.

Midea MCFD-0606

миялна машина за миене на съдовеСидлецкая Оксана

Компактната миялна машина Midea MCFD-0606 ме привлече на цена в сравнение с конкурентите и затова не мислех много. Външно изглежда спретнато. Достатъчно е само за мен, дори за целия ден нямам достатъчно ястия, които да заредя изцяло. Обикновено използвам забавен старт, за да накарам колата да работи през нощта, а сутрин ставам и прибирам всичко чисто, макар и не напълно сухо.

Измива добре тиганите, освен това почиства съдовете добре от изгоряло мляко, но само при продължителна употреба. По принцип миялната машина Midea е щастлива, дори не мисля за нито един Bosch.

За ваша информация! Midea е най-големият производител на домакински уреди в Китай.По принцип съдомиялни машини, климатици, микровълнови печки под марката Midea принадлежат към бюджетния клас, привличайки руския потребител на цена.

Елена Николаевна

Купих миялна машина Midea, защото харесаха програмите и цената. С появата на съдомиялната се появи повече свободно време, което прекарвам с удоволствие за семейство и мъниста. Съдовете се мият перфектно, дори силно замърсени. Според мен тя беше направена качествено, дори въпреки факта, че Midea е Китай, след като я купи, тя не се провали.

Волков Сергей

Тази компактна миялна машина не хареса веднага след разопаковането, тъй като чудовищно миришеше на пластмаса. В комплекта нямаше входящ маркуч и затова трябваше да се върна в магазина и да го взема. Нямаше проблеми с инсталацията, всичко направих сам. Но с пробен цикъл, той веднага висеше, всички светлини на панела започнаха да светят.

След три рестарта Midea успя да стартира. Тя вече не се мотаеше, но качеството на мивката беше отвратително. Таблетките се разтварят слабо и всякакви, макар и скъпи, дори евтини. В края на програмата изваждам половината неразтворен таблет. Стъклата, чашите, чашите се мият нормално, но върху ръба на чиниите често има мазно покритие, е необходимо да се измие. По принцип мълча за съдовете и тиганите; спрях да ги поставя там. Извод - евтин автомобил и качеството е подходящо, не съветвам никого.

Bosch SKS 50E16

Егоров Александър

Страхотна миялна машина в стилно черно. Работи много по-тихо от стария компактен Bosch. Измива всичко добре, основното е да не прекалявате с праха, в противен случай той ще остане под формата на пяна върху съдовете. Моделът ми харесва, но закрепването на входящия маркуч не изглежда надеждно. И още един минус е, че самият маркуч е твърде къс.

миялна машинаНиколаева Анна

Според мен Bosch прави най-добрата техника. Хубав дизайн, имаше една и съща кола в червено, но беше харесвана от черно. Отначало сапунът беше в дългия режим, сега е в бързия режим, тъй като измива със същото качество. Доволен от придобиването.

вал. 3003

По отношение на миенето, колата е много добра, дори изпира стара мръсотия. Но в този модел има повече минуси, отколкото плюсове. Първо, няма забавяне в измиването, но аз самият съм виновен. И второ, панелът е изработен от евтина пластмаса, черният цвят след избърсване изглежда ужасно, моят асистент само седмица след покупката, но изглежда някак надраскан. Би било по-добре да си купите сребърен.

Така че, отбелязваме доста компактни (малки) модели автомобили. В повечето случаи потребителите реагират добре на тях, въпреки марката и марката. Ако желаете, можете да видите още Отзиви за съдомиялни машини на Bosch или Отзиви за съдомиялна машина Kandy.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини