Всичко за пералните машини

Китайски перални машини

Китайски перални машиниПотребителите вече са свикнали с факта, че почти всички домакински уреди навлизат на световните пазари от Китай. Но сред пералните машини, произведени в Китай, има много собствени марки, които могат да се похвалят с високо качество и изгодна цена. Каним ви да се запознаете с ТОП-3 на най-добрите китайски автомати, с техните предимства и най-признатите модели сред хората.

Техника Haier

Висококачествените китайски перални машини се произвеждат от Haier. Тази компания отдавна е призната не само в Азия и Русия, но и в много европейски страни. Машините Hayer се отличават с приятна комбинация от иновативни технологии и разумни разходи.

Основните производствени мощности и Главната дирекция на Hayer се намират в Китай, но има завод в Русия, в Naberezhnye Chelny.

Популярността на пералните машини Haier се дължи на многото предимства и възможности на автомобилите. Така че, съдейки по докладите на световните центрове за обслужване и прегледите на потребителите, машините се различават:

 • Икономиката. Дълбоко обмислената система за потребление на вода и електроенергия позволява икономично използване на ресурсите, което значително намалява разходите за комунални услуги.
 • Висококачествено измиване. Въпреки че са икономични, Haier машините могат да се справят с всякакъв вид мръсотия, а високоскоростното въртене почти напълно изсушава нещата. Потребителите особено хвалят програмата за пране на детски дрехи и режимът за пухови продукти.
 • Компактността. Много модерни автоматични перални машини, произведени от Китай, предлагат тесни модели, които значително спестяват място в апартамента. Пералните машини Haier също имат удобна дълбочина на корпуса, която се комбинира с достатъчен капацитет от 5-6 кг.
 • Тиха работа. Благодарение на инверторния мотор, директното задвижване и стабилния корпус, който не е изложен на вибрации, машините мият много по-тихо от подобни модели на други марки.
 • Дълга гаранция. Haier електрически мотор е гарантиран за 12 години.
 • Функционалност. Ясен интерфейс, разнообразни режими на пране, повишена сигурност и допълнителни опции правят прането лесно и бързо. Програмата за бързо измиване, която е в състояние да почисти нещата за 15 минути, е особено привлекателна за купувачите.
 • Въведени иновации. Тези машини се гордеят с най-новите технологии, които опростяват и ускоряват процеса на измиване. Например опцията Smart Dosing автоматично чете избрания от потребителя режим, обем на натоварване, характеристики на вода и перилен препарат и след анализ изчислява необходимото количество прах, препарат за изплакване и балсам. Полезна е и функцията Smart Dual Spray, която през целия цикъл гарантира, че маншетът и стъклото на люка са чисти чрез насочване на два потока чиста вода към тях.
 • Ниска цена. Цената на автомобилите варира от 25 000 до 70 000 рубли, което ги прави не много евтини, но и не скъпи.

Haier HW60-12266AS Haier HWD70-1482S

Гамата, предлагана от производителя, също е впечатляваща. От широка гама от различни модели е лесно да изберете най-добрата машина с разумна цена и подходяща функционалност. Ако се доверите на мнението на потребителите, по-добре е да изберете от лидерите по продажбите Haier –HWD70-1482S, HW60-12266AS или HW60-1082S.

Автомобили Xiaomi

През последните години Xiaomi, основен производител на електроника, разшири гамата си от продукти с големи домакински уреди, включително перални машини. Ръководителят на компанията, Лей Джун, успя перфектно да оцени нуждите на потребителите и да предложи на пазара най-доброто съотношение цена / качество. Това е „трикът“ на марката Xiaomi - ниска цена с мощни технически характеристики и високо качество.

Сглобяването на продуктите на Xiaomi се извършва само в Китай.

Благоприятно отличава компанията и уникален софтуер за системата за управление на машините.Лесно се мига и поправя, докато за подобни дъски от други производители помага само подмяната.Перална машина Xiaomi MiJia

Недостатъкът е ограничен диапазон, но компанията активно работи по пускането на нови модели. Последната новост е пералнята Xiaomi MiJia, която зарадва потребителите с рекордно ниска цена и висока функционалност. И така, машина с вместимост до 10 кг, модерен дизайн и вградена сушилня струва само 330 щатски долара. Основните експлоатационни характеристики са представени в прегледа.

 1. Мощност на машината - 1800 вата, сушенето - 1200 вата.
 2. Интензитет на въртене - до 1400 об / мин.
 3. Ниво на шума в рамките на 62-72 dB.
 4. Клас на консумация на електроенергия - A +.
 5. Пълна защита от течове.

Също така машината не е без подсветка, електронни контроли и сензорен екран. Привлича въвеждането на специални технологии, които осигуряват икономично използване на ресурсите. Няма алтернативи с подобни характеристики и параметри за определената цена.

Автоматични перални машини Hisense

Пералните машини от китайския производител Hisense само набират популярност на руския пазар, но специалистите прогнозират обещаващо бъдеще за тях. Най-вероятно след 3-5 години тази марка ще застане наравно с добре познатата LG, Bosch или Indesit, поне за руския потребител. Вече има производствена база за реагиране на нарастващите нужди на потребителите - тринадесет фабрики в Китай и няколко други фабрики в други страни.

Но два модела от Hisense вече са обичани от руски и европейски клиенти. Това са WFEA6010 и WFEA6010S. Предлагаме да ги опознаем по-добре.

Hisense WFEA6010 е ултра компактна пералня с дълбочина на тялото само 45 см. Въпреки скромните си размери, машината е способна да измие до 6 кг пране в един цикъл. Скоростта на въртене достига 1000 об. / Мин., А приблизителният дебит на водата е 40 литра. Потребителят ще бъде доволен от разнообразието от програми с възможност за деликатно, бързо, икономично, предварително измиване, както и супер изплакване и отделни режими за вълнени и копринени продукти. Улеснява използването на перални машини и таймер за забавяне за стартиране в рамките на 23 часа.

Hisense WFEA6010S Hisense WFEA6010

Предницата Hisense WFEA6010S има дигитален дисплей, електронно управление и калъф със сребрист цвят. Максималното натоварване е ограничено до 6 кг, което е много удобно, когато агрегатът е компактен с дълбочина 45 см. Потребителите ще оценят енергийната ефективност от клас A ++, защита на децата, контрол на дисбаланса и въртене до 1000 оборота с възможност за промяна на интензитета на въртене на барабана. Има 8 стандартни програми, включително супер изплакване, бързо измиване, икономичен режим и предварително отстраняване на петна. Допълнителни „чипове“ модели ще бъдат функцията за памет, забавено стартиране до 23 часа и свободен избор на температура за нагряване на водата.

Автоматични машини Midea

Сред най-известните китайски доставчици на перални машини е Midea Holding Co. От 1968 г. под това име се произвеждат малки и големи домакински уреди. Всичко започна с хладилно оборудване, а агрегатите бяха произведени в малка работилница в град Beijiao, провинция Гуандун. Началният капитал беше сума от 5 хиляди юана, която беше събрана сред 23 местни жители.

Основателят на компанията Хе Сянцзян остана президент на компанията, а в момента в държавата Мидея има над 130 хиляди служители - чуждестранни висококвалифицирани инженери, експерти и лаборатори. Още през 2013 г. продажбите надхвърлиха 18,7 млрд. Долара, а износът - 7,2 млрд. Долара, а досега финансовият оборот само нараства. Сега за най-ярките модели Midea, които спечелиха огромна популярност сред руските потребители.

 • WMB6121 е 6-килограмова предна вградена шайба с бяло тяло, полимерна вана за миене и опростен дизайн. Машината е в пълен размер с размери 83/60/54 см и тегло 57 кг.Осигурено е електронно управление, защитата от течове е пълна, а въртенето не надвишава 1200 об / мин. Машината може да се похвали с разнообразен набор от програми, сред които в допълнение към стандартните има режими за деликатни тъкани, детски дрехи и изделия от вълна. Нивото на шума варира между 57-74 dB, консумацията на енергия е включена в изхода A ++, а дебитът на вода на цикъл не надвишава 48 литра. Цената на WMB6121 е приблизително 32 490 рубли.
 • WMF612E е бюджетна машина за преден тип с полимерен резервоар и вместимост до 6 кг. Такава автоматична машина струва около 15 990 рубли, което е много евтино за това, че има функционалност, И така, пералнята има икономичен енергиен клас A ++, ниво на пране A, е способна да се ускорява по време на въртене до 1200 об / мин и консумира не повече от 48 литра на цикъл. Също така, потребителят ще бъде доволен от пълна защита срещу течове, забавен старт, широка гама от програми и заключване на таблото от деца. Калъфът е тесен, тъй като дълбочината е 47 cm.
 • ABWM612G2 18462. Друга свободно стояща челна китайска пералня с максимално натоварване от 6 кг. Резервоарът е изработен от полимери, което заедно с директно задвижване намалява нивото на шума до 59-76 dB. Други характеристики не са по-ниски: забавен старт, въртене до 1200 оборота в минута, клас на консумация на мощност A +++, защита от деца и защита от течове. Сред стандартния набор от режими има програма за детско бельо, деликатни материи и пране на вълна. Размери 85/60/45, тегло 50 кг, а цената е 10 990 рубли.

Midea ABWM612G2 Midea WMF612E

Всички компании, доставящи домакински уреди от Китай, не могат да бъдат разглеждани в рамките на една статия. Има ги много и да се намери сред тях висококачествени и не надценяващи производители на перални машини е съвсем реалистично.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини