Всичко за пералните машини

Как да премахнете съдомиялната машина от интегрираната кухня

демонтаж на ПММВградената миялна машина стана толкова позната, че много собственици я възприемат като интериорен предмет, но това е техника, която един ден може да изисква внимание. Ще трябва да решим как да извадим съдомиялната машина от кухнята, но това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Ако действате умело, можете да премахнете машината за няколко минути и ние възнамеряваме в рамките на статията да обясним подробно как се прави това.

Защо да изваждате пишеща машина?

Всъщност, защо да дърпате машината от вградената кухня, с каква цел я правите? Тя стоеше там много години и я остави да стои.

 1. Първата и най-очевидна цел е да поправите машината. Много повреди могат да бъдат отстранени, като получите достъп до детайлите на палета на машината и можете да получите този достъп само чрез демонтиране на вградената съдомиялна машина. Няма други опции.
 2. Втората цел е подмяната на съдомиялната машина. Старото оборудване може да бъде продадено на някой друг, а постъпленията могат да бъдат добавени за закупуване на нов „домашен помощник“. Но за да се продаде стара пишеща машина, тя трябва да бъде правилно издърпана, за да не повредите нищо и да не развалите окончателното представяне на оборудването.

Неправилното отстраняване на съдомиялната машина може да доведе до факта, че тя не може да бъде изградена отново.

 1. Третата цел е по-глобална - ремонт в цялата кухня с подмяна на мебели. При разглобяване на кухненски комплект е невъзможно да оставите машина в него. Тя трябва да бъде извадена и това трябва да се направи внимателно, тъй като в бъдеще се планира по-нататъшната експлоатация на „домашния помощник“.

Както можете да видите, има повече от достатъчно причини. Ако някой от тях ви е засегнал, прочетете нашата публикация докрай и разберете как правилно да извадите съдомиялната си машина.как да разглобявате ПММ

Защо да не поканите съветник?

Причините са чисто икономически. Ако имате пари и нямате нищо против спонсорство на господаря, тогава няма нужда да четете тази статия докрай. Обадете се на специалист, той ще дойде бързо и ще направи всичко. Ако не искате да плащате допълнителни пари, моля, обърнете внимание на нашите аргументи.

Първо, майсторът почти винаги взема отделна такса за демонтаж на съдомиялна машина Bosch и други марки. Цената на услугата може да достигне до 40 долара. И ако в бъдеще имате нужда от диагностика и ремонти, ще платите отделни пари за това. Второ, обаждайки се на майстора, ще загубите време, защото поради заетостта на специалисти рядко идват много бързо. Трето, мъж и дори някои жени искат да покажат независимост, ако не във всички, то по много въпроси. Всеки иска да се почувства като джак на всички сделки. Така че забавлявайте гордостта си не винаги е права, но в нашия случай е допустимо.

Процес на машинно извличане

Е, решихте сами да издърпате машината изпод плотовете или от шкафа, нека да работим, но първо ще подготвим инструментите. Проверете държачите на машината и изберете подходящите отвертки и гаечни ключове. В по-голямата си част можете да направите с отвертка с набор от дюзи. Взимаме го и отиваме при пишещата машина.

 1. Първо изваждаме щепсела на мрежовия проводник от изхода и също блокираме потока вода в машината.
 2. След това развийте лентата на тесния преден панел, който се намира под вратата на машината. Не всички модели съдомиялни имат такава лента. Вземете например линията за съдомиялни машини Electrolux. Ако имате такава машина, пропуснете тази стъпка.
 3. Развийте входящия маркуч и поставете кофата, така че останалата вода да се оттича в нея.
 4. Намираме мястото, където маркучът за източване е свързан към сифонната арматура и откачваме маркуча.

Най-вероятно маркучът се изтегля към фитинга със скоба за маркуч, така че бъдете готови да го разхлабите или да го отрежете, ако скобата на маркуча е пластмасова.

 1. Отворете вратата на пералната камера, намерете крепежните елементи, които излизат, и ги развийте.Тези винтове прикрепят оборудването към плота.
 2. Развиваме фиксиращия винт и спускаме краката на машината до краен предел.
 3. Хващаме тялото на пишещата машина и го замахваме напред. Трябва да действате внимателно, за да не паднете машината на крака.

Можем да кажем за това извличането на технологиите приключва. Редица вградени съдомиялни машини имат фасади за мебели, които също могат да бъдат демонтирани предварително, но това не е необходимо. Машината може да се извади и с фасада, но е по-добре да я премахнете еднакво, за да не се почешете по невнимание или да не се разпилеете. Направете го лесно. Необходимо е да отворите вратата на машината, развийте винтовете по ръбовете от вътрешната страна на крилото и издърпайте фасадата.

Внимавайте, защото фасадата е доста тежка и може да се изплъзне от ръцете ви. Извадете фасадата, като я преместите малко нагоре, а след това върху себе си.

Така че сте се уверили, че демонтирането на съдомиялна машина от вградената кухня е съвсем проста, не е толкова пълна демонтаж на съдомиялна машина, Можете да направите всичко сами и да спестите малко пари за семейството. Основното е да следвате нашите инструкции и всичко ще бъде наред. Успех

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини