Всичко за пералните машини

Как да използвате Weasel в пералня

Как да използвате Weasel в пералняРекламата обещава, че ако Ласката се използва правилно, черното ще остане черно, коприната няма да се влоши, ленът ще бъде мек, не се деформира и ще намери приятен аромат. Прегледите на потребителите потвърждават този ефект - тези средства са №1 за много домакини. Но сега ще разберем кой гел от широка гама да изберем, как да го използваме и дали ще е по-скъп от обикновен прах.

Предназначение на Lask гелове

Първото запознаване с "Weasel" може да не върви гладко - твърде лесно е да се изгубите в изобилието от предложените гелове. Под тази марка се пускат няколко „специализирани“ продукта, подходящи за определен тип плат., Следователно, трябва правилно да прочетете етикета и да определите предназначението на гела:

 • „3D възстановяване на бялото“ - ще върне нещата в перфектна белота.произвежда се цяла серия гелове Laska
 • "Блясък на черно" - е предназначен за тъмно бельо и позволява да се предотврати измиването на цвета.
 • „Магия на цвета“ - ще добави цветната материя още повече яркост и наситеност.
 • Active & Fresh - серия, специално създадена за спортно облекло, следователно не само премахва напълно неприятните миризми, но и прави нещата меки и непокътнати.
 • „Вълна / коприна“ - гарантира деликатна грижа с висококачествено почистване.
 • „Грижа и поправка“ - се превежда като „грижа“ и „възстановяване“, тъй като този продукт нежно се измива и в същото време защитава структурата на тъканта, премахвайки шпулите и пухчетата.

Ако закупите няколко гела за всяка група неща, можете да запазите цвета им и целостта на материала за по-дълго. Но правилната употреба също ще се отрази на качеството на измиването, така че преди да излеете продукта в барабана, трябва да прочетете инструкциите. Ще поговорим за това по-късно.

Процедура за кандидатстване

Само познавайки метода на използване на продукта в пералнята и неговата допустима доза, можете да постигнете перфектния резултат. В противен случай е лесно да "отидете твърде далеч" или недопълване, което е изпълнено с не измити неща или измиване на цвета. Затова стриктно следваме процедурите, препоръчани от производителя.

 1. Сортираме дрехите по цвят (черно, бяло, цвят) и по вид плат (синтетика, памук, коприна, вълна и др.).
 2. Избор на подходящия инструмент от серията Weasel
 3. Използвайки мерителна капачка, измерете подходящата доза. За измиване на ръцете е достатъчно 20 ml на 5 l вода, а за машинно измиване трябва да се изчисли индивидуалната дозировка. Така че за незначителни примеси са достатъчни 60 мл, за „средни“ петна - 90 мл, а за стари, упорити и мазни - поне 120 мл.

Продуктът е идеално разтворен при всяка температура и напълно изплакнат без ивици и допълнителни изплаквания.

 1. Изсипете в отделението за прах в тавата или директно в барабана на пералната машина.

Не забравяйте да изберете правилния режим на пране. По правило температурата на водата трябва да бъде между 30-60 градуса, освен ако на етикета не е посочено друго. След това, разгледайте всеки инструмент по-подробно.

Изтрийте черно и бяло

Бельото се нуждае от индивидуален подход, което ласка гел помага да се гарантира. Така че, за да върнете или поддържате белотата, е достатъчно редовно да използвате „3D възстановяване на бяло“. Специално разработената формула запазва леки вещества в тъканта, а безопасни избелвания измиват чужди цветове, придават блясък и сияние. Специалните компоненти изглаждат грубите влакна, което придава на дрехите допълнителна гладкост и мекота.

Ако водата, която влиза в пералнята, е твърде твърда, тя трябва да бъде омекотена с помощта на специален инструмент или чрез добавяне на разтвор на сода към барабана.

За да останат черните неща тъмни, те се мият отделно и само със специализирани средства. Идеалното решение би било да си купите бутилка Laska Black Magic. Тайната му е в специална формула, благодарение на която гелът обвива текстурата и създава защитна обвивка. В резултат на това първоначалното багрило остава непокътнато, ленът се запазва в първоначалния си вид, което елиминира тъпотата и избледняването. В същото време дрехите придобиват мекота, гладкост и ненатрапчив аромат.

Изтриваме ежедневното бельо

Weasel възстановява цвета на цветните нещаС цветните неща действаме по различен начин. Първо, не забравяйте за сортирането по вид плат. Второ, разделяме бельото и основните цветове, особено, не смесваме червени и сини цветове. Категорично е забранено използването на Weasel за бяло: белината може да намали яркостта. Но специално създаден гел за цвят може да засили ефекта от измиване поради следните предимства:

 • специални компоненти на агента обвиват тъканните влакна, създавайки защитни черупки около тях;
 • защитената тъкан поддържа багрилата непокътнати, поради което цветът остава същият;
 • меката гелова структура изглажда бельото, придава му блясък и излъчване.

Производителите препоръчват спортните дрехи да се перат с отделен продукт - Laska Active & Fresh. Предимствата му са в неутрализиране на силната миризма и нежно измиване. Благодарение на последното, дори след няколко измивания, е възможно да се запази специалната структура на тази или онази тъкан, например за „дишане“ на неща или термо бельо. Спортистите също ще бъдат приятно изненадани от последвалата свежест, когато по време на тренировка веществата, съхранявани в тъканната мембрана, ще „работят“ и ще се освежават.

Грижа за деликатните тъкани.

Нежните тъкани изискват специални грижи, а "Вълчана вълна и коприна" ще ви помогне да се справите с тази трудна задача. Няма агресивни избелвания и други компоненти, които разрушават структурата на тъканта в състава му, така че дрехите не се деформират и не се влошават след пране. Освен това миещите вещества се борят със замърсяването при ниска температура на водата и са перфектно изплакнати, без да оставят ивици и неприятна твърдост.

Гелът от серията Care & Repair е подходящ и за деликатно бельо, тъй като по-нежният състав ще позволи не само нежно почистване, но и да предотврати увреждане на тъканите. Бонус ще бъде премахването на до 80% от шпулите върху дрехите. Основното е внимателно да прочетете инструкциите и правилно да изчислите дозировката.

Какво гарантира ефективността на Ласки?

Сега за най-важното - съставът на геловете Laska. Въпреки факта, че някои продукти на марката имат специални компоненти и вещества, основните й съставки са еднакви за всички.

 1. Нейонови повърхностноактивни вещества, по-малко от 5%.
 2. Фосфати.
 3. Естествен сапун.
 4. Ензими.
 5. Консерванти.
 6. Аромат (зависи от серия гел).
 7. Анионни ПАВ (5-15%).
 8. Багрила (химически).

Специална технология на производство предотвратява утаяването на гела върху тъканните влакна, което осигурява пълното излугване на всички компоненти на продукта.

Благодарение на геловата основа, продуктът се разтваря лесно и бързо се отмива, оставяйки нещата безупречно чисти и ароматни. Пълното измиване не застрашава качеството на измиването - безопасни компоненти могат да останат във влакната и да осигурят дълъг аромат и мекота. Така измитото пране запазва свежест няколко дни след измиване. Често към състава се добавят омекотители за вода, които засилват ефекта на „Weasel“ и предотвратяват появата на котлен камък.

Освен това е удобно, че няма разлика къде да излеете продукта. Може да се постави както в тавата, така и директно в барабана - все едно, гелът ще се пени и ще почисти всички примеси. Добро допълнение ще бъде икономичното потребление поради концентрираната формула, така че една бутилка да е достатъчна за дълго време.

Някои хора са недоверчиви към Ласка, без да разбират как гел, който изглежда същото, може да повлияе на тъканта по различни начини. Тайната е в добре обмислената структура и специални компоненти, които ви позволяват идеално да се „приспособите“ към нещата и да доведат до блестящ резултат.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини