Всичко за пералните машини

Инверторни перални машини - силни и слаби страни

Инверторна пералняНовостите в стила на еко идеите, инверторните перални машини, бяха изненадани от енергоспестяващите си способности и възможности.
Спестяване и работна скорост.

Успешно развитие на инженерите беше инверторното управление, което бе добавено към цикъла на измиване. Благодарение на тази иновация новото поколение перални машини значително надвишава предишното поколение на стандартната енергийна ефективност с 20%. Освен това беше добавена много полезна функция за автоматично изключване, която позволява, значително спестяване на енергия.

Индукционният мотор без четки, с висока производителност, прави възможно изстискването със скорост 1600 оборота в минута, което прави прането почти сухо на изхода.

Също толкова важно предимство на новата разработка е безшумната й работа, благодарение на безчетковия мотор и специалния дизайн на пералнята, който потиска вибрациите, като по този начин гарантира тишина. По време на измиването нивото на шума е само 53 dB, а при въртене - 76 dB.

Пестене на вода

Новият дизайн на барабана, с лек наклон, спестява вода с приблизително 10%. Освен това опростява целия процес на неговата работа. Този тип дизайн опростява зареждането и, съответно, осигурява удобството за разтоварване на бельо, а също така влияе върху качеството на пране.

По-бързо означава по-чисто!

Перални машини за еко идеи

Специална система Beat Wash, на базата на която има 3D сензор, той е гарантиран, че ще осигури висока ефективност на всяко измиване. Тази система ви позволява да регулирате траекторията на прането в барабана и да балансирате натоварването, което осигурява ефекта от триизмерното измиване.

В резултат на такова измиване бельото се осигурява с внимателно боравене, не се набръчква и не се усуква. З D система може да се адаптира към процеса на пране и характеристиките на различните видове пране, както и да намали времето, отделено за целия цикъл.

Основни предимства

Огромно предимство е възможността да докладвате нещата директно по време на процеса на пране. Също толкова важно предимство е допълнителният душ за спално бельо, който помага да се справите с тежкото замърсяване по-бързо и по-ефективно. Функцията на душа е постоянно да добавя вода в тънки, твърди струи отгоре, под специален ъгъл. А засиленото водоснабдяване допринася за висококачественото изплакване.

Електронният панел е много ясен и достъпен за обикновения човек. Достатъчно голям дисплей показва всички етапи на измиване и времето до завършването му. Както в много други модели, инверторните машини имат бутон, който да блокират от любопитни детски ръце.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини