Всичко за пералните машини

Общ преглед на перални машини Indesit

Общ преглед на перални машини IndesitБезспорното предимство на машините с най-високо зареждане е компактният им размер. "Вертикален" може да бъде инсталиран дори в най-малката баня. Представяме на вашето внимание преглед на перални машини Indesit с вертикално натоварване, които се отличават с широката си функционалност, високо ниво на измиване и отлично качество на сглобяване.

Indesit ITW E 61052 G

Този модел на линията Indesit е високо оценен от клиентите. Потребителите отбелязват простия и интуитивен интерфейс на шайбата, почти безшумна работа по време на цикъла на въртене, разнообразие от специални програми за измиване и оборудване с удобни добавки. Имайки доста скромен размер - 40 * 60 * 90 пералня ще ви позволи да вземете до 6 кг сухо пране. Какви функции крие Indesit ITW E 61052 G в себе си? Основните характеристики на устройството изглеждат много добре.

 1. Интелигентно управление.
 2. Достъпен и интуитивен цифров дисплей.
 3. Добавете технология Wash, която ви позволява да поставите забравените дрехи в барабана след началото на прането.
 4. Максималната скорост на въртене на барабана по време на цикъла на въртене е 1000 пъти в минута.
 5. 14 специфични режима на пране.
 6. Лесна функция за гладене за предотвратяване на сгъстяване.
 7. Възможност за експресно измиване.
 8. Таймер за забавяне за стартиране на процеса на измиване.
 9. Наличието на колела по тялото.

Машината е защитена от случайни течове, системата предлага възможност за включване на заключването на контролния панел, за да се предотврати детска намеса. Устройството се програмира за автоматично управление на дисбаланса и балансиране на барабана, ако е необходимо. Интелигентността също следи и предотвратява прекомерното образуване на пяна.

Средната цена на този модел с вертикален тип натоварване е 23 000 рубли. За малка цена производителят предлага добър набор от функции и допълнения, висококачествено пране и най-удобното управление на машината.

Indesit BTW A5851

Не напразно пералнята е удостоена с честна значка „Избор на купувачите“; повече от 80 процента от потребителите бяха доволни от покупката и с удоволствие работят с устройството. Свободно стояща автоматична машина има набор от функции и програми, необходими за всяка домакиня, в същото време има приятна цена - около 22 хиляди рубли.

Indesit ITW E 61052 G Indesit BTW A5851

Интелигентното управление на шайбата подсказва, че измиването се контролира от вградения микропроцесор, който следи всяка негова стъпка. Той независимо изчислява теглото на зареденото пране и въз основа на това определя основните параметри: броя на оборотите по време на цикъла на въртене, обема на заредената вода, времето за изплакване и други моменти в съответствие с натоварването. Ако говорим за основните характеристики на Indesit BTW A5851, те са следните:

 • едновременно зареждане до 5 кг неща;
 • функция на презареждане на дрехи след стартиране на процеса;
 • "Най-скромни" размери: 40 * 60 * 90 см;
 • икономичен клас на консумация на енергия - „А“;
 • консумираният обем вода за цикъл е само 41 литра;
 • въртене до 800 оборота;
 • пълна защита на устройството от течове;
 • ниво на шум по време на измиване до 61 dB, в режим "Spin" до 73 dB.

Системата е оборудвана с възможност за блокиране от детска намеса. 12 програми ще ви позволят да изберете оптималните параметри за пране за различни видове плат и видове продукти. Функцията за контрол на дисбаланса и следене на нивото на пяна ще направи работата на пералнята дори по-безопасна.

Indesit BTW D61253

Супер икономичната перална машина Indesit за най-високо зареждане има много похвали на клиентите. Основните предимства, идентифицирани по време на работа на шайбата, потребителите наричат:

 • увеличена икономия на енергия и вода;
 • висока ефективност на въртене;
 • наличието на режим „Обърнете и измийте“, предназначен за едновременно измиване на продукти от различни материали;
 • липса на "скокове" и вибрации по време на цикъла на въртене;
 • интуитивен машинен интерфейс.

Нека разберем по-подробно характеристиките на Indesit BTW D61253. Максималното разрешено тегло на заредено пране е 6 кг. Технологията “Add Wash” с негова помощ е лесно да добавите забравени продукти в барабана след началото на прането. Най-икономичният енергиен клас е A +++. Ефективността на измиване е причислена към категория „А“. Невъзможно е да не се разгледат други параметри.

 1. Мощна скорост на въртене - до 1200 об / мин.
 2. Единична защита срещу непредвидени течове.
 3. Наблюдение на нивото на пяна.
 4. Автоматично балансиране на барабана при възникване на дисбаланс.
 5. Калъфът има специални ролки.

Indesit BTW D61253

Не можем да кажем за наличието на таймер, който ви позволява да отложите началото на измиването за до 12 часа.14 различни програмирани режима ще ви позволят да изберете идеалните параметри за пране на цветни и бели елементи, деликатни тъкани, вълнени изделия, якета и якета. Програмата за премахване на петна ще ви помогне да се справите с най-тежките замърсявания, а функцията Super-изплакване със сигурност ще избави нещата от всякакви намеци за миризма на почистващи препарати.

За съжаление функцията за заключване на пералнята от деца в този модел не е предвидена.

Цената на тясна автоматична машина варира в диапазона от 22 до 27 хиляди рубли. Идеален за големи семейства, когато често се налага миене на неща. Големият барабан ще съдържа всички дрехи, а икономичното използване на електроенергията ще позволи на машината да „изяде“ по-малко от киловат.

Indesit BTW E71253 P

Друг модел, който трябва да бъде в прегледа на най-добрите „вертикални“ машини от линията Indesit. Самостоятелното устройство, разбира се, беше харесано от потребителите, не напразно беше отбелязано с почетния знак „Избор на купувачи“. Размерите на SMA са малки, ширината, дълбочината и височината са съответно 40, 60 и 90 см. С достатъчна компактност машината ви позволява да приемате до 7 кг пране за пране едновременно.

! Режимът „Завъртете и измийте“, програмиран в интелекта, ще ви позволи едновременно да поставите различни видове тъкани в барабана, например синтетика и памук. Такава възможност със сигурност ще улесни процеса, значително ще намали времето за измиване. Други интересни характеристики на Indesit BTW E71253 P.

 1. „Добавяне на измиване“, което прави възможно презареждането на пране през отвора, предвиден за тази цел.
 2. Вграден микропроцесор за интелигентно управление на устройството.
 3. Удобен цифров екран.
 4. Най-високият клас за пестене на енергия е A +++.
 5. Ефективно въртене със скорост до 1200 об / мин.
 6. Пълна защита срещу неочаквано изтичане.
 7. Възможност за настройка на началното време на измиване (суспензия до 12 часа).
 8. Наличието на колела по тялото на машината.
 9. Предотвратяване на дисбаланс в кухината на барабана.
 10. Контрол върху твърде много пенообразуване.

Програмите за измиване, записани в паметта на интелекта, са доста разнообразни. Наистина има какво да избирате - 14 различни режима, които ви позволяват да правите икономично и експресно измиване, супер изплакнете, ефективно премахвате упоритите замърсявания и предотвратявате гънките.

Пералнята е разположена в ценовия диапазон, подобно на всички представени по-рано модели. Средната цена на "вертикала" е около 24 хиляди рубли.

Indesit ITW A 61051 W

Тесен автоматичен пералня, чиято ширина, дълбочина и височина са съответно 40.60 и 90 см. Клиентите, работещи с устройството, на първо място отбелязват голямо разнообразие от програмирани режими, надеждността на компонентите на устройството и приятна цена - около 20 хиляди рубли. Такъв привидно бюджетен вариант има доста богати функции:

 • просторен барабан, който ви позволява да натоварите до 6 кг сухи неща;
 • Функция „Добавяне на измиване“, която ще ви помогне да хвърлите допълнителни неща в барабана;
 • интелигентно управление на машинните процеси;
 • икономично потребление на енергия, категория „A +“;
 • частична защита на уреда срещу аварийни течове;
 • предотвратяване на дисбаланс в барабана;
 • способността да се забави началото на прането с до дванадесет часа;
 • класът на ефективност на въртене е „C“, максималната скорост на оборота на барабана е до 1000 в минута;
 • Предотвратяване на прекомерно разпенване.

Indesit ITW A 61051 W

В памет на шайбата са записани 18 специални програми, които ще ви позволят ефективно да избършете дрехи от различни видове плат. Интелигентността ще ви помогне да изберете оптималните параметри за почистване на завеси, цветни предмети, връхни дрехи и пухени дрехи, тъкани, изискващи деликатна грижа.

Така че, трябва да се съгласите, за 20 хиляди рубли функционалността на пералнята е доста добра. А високата надеждност на монтажа и отличното качество на измиване само потвърждават това твърдение.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини