Всичко за пералните машини

Пералня за селските райони или градината

Пералня за лятна вила и селски районКакви желания имат хората за пералня, която искат да използват в страната или в провинцията? По правило това е умерен разход, рентабилност при консумацията на вода и електричество и добро качество на измиване. Тоест, за удобно жилище в страната, трябва да изберем модел на домакински уреди, който ще съчетава всички тези качества.

Възможности да се изцапате много извън града! Можете да бъдете транспортирани в земята, ровейки се в леглата. Можете да се изцапате със сок от вкусни узрели плодове. Можете да пуснете децата на разходка и след това да се изненадате, като погледнете в ярки дрехи със зелени следи от трева. И ако всичко това се измие на ръка, можете просто да полудеете! В нашия век на съвременните технологии ръчното постепенно се превръща в минало. Да, той продължава да бъде високо ценен в изкуството, живописта, скулптурата, но в измиването на нещата явно не се изисква! Добра пералня ще измие всички мръсни дрехи не по-лошо от вас. Междувременно можете да се насладите на чистия въздух и очарованието на природата. Примамливо, нали?

Ето защо машината е просто необходима за даване. Надяваме се, че вече сте решили да закупите този прекрасен „помощник“ за себе си. Между другото, ще поговорим за това по-късно.

Изберете пералня за лятна резиденция

По вид на пране можете да разделите всички съвременни автомобили на два вида:

  • Изглед на барабан - той включва домакински уреди, които се мият във въртящ се барабан. Той съчетава вода, прах и мръсно пране. И поради въртенето се получава механичен ефект, който помага на получения разтвор да проникне в тъканите и да премахне замърсяването.
  • Изглед на активатора - в такива автомобили активната част е диск с изпъкнали елементи. Той участва и в механичната обработка на мръсното пране с разтвор на вода и прах за пране.

Спестяваме пари при покупка

Пералня - Спестете париОт гледна точка на икономия, можете да закупите полуавтоматична пералня. Но от гледна точка на намаляване на разходите за труд, определено препоръчваме автоматична машина. Тя поема отговорност за всички етапи на пране и ви дава, макар и мокри, но вече измити, изплакнати и размазани дрехи. Между другото, има и сушилни. Те могат напълно да изсушат измитите предмети. Полуавтоматичните машини вече надживяват възрастта си. В много магазини, продаващи домакински уреди, вече не можете да намерите такива модели. При други те все още съществуват, но скоро ще изчезнат, като динозаврите и ще изчезнат от рафтовете.

Една добра пералня не е евтина. И не я спестявайте много. Вярно е, че има една малка тайна, как можете да намерите кола с 10-20% по-евтино, отколкото в обикновен магазин. Pопитайте да го потърсите в онлайн магазините. Често цените в онлайн магазините са значително по-ниски от обикновените. Това е така, защото за да поддържат магазин в Интернет, собствениците му не се нуждаят от наемане на скъпи помещения в най-проходите на града. Те могат да подредят склад някъде, където наемът е по-евтин. Или обикновено те нямат собствен склад и купуват оборудване от склада на колегите си. И за сметка на спестяването за определяне на по-ниски цени.

Можете също да изчакате някои действия. Големите търговски вериги често примамват клиенти, което значително намалява цените за малко количество стоки. Купил кола на такава продажба, можете да спестите доста добре.

Между другото, друг начин да спестите пари е да изберете пералня, която има ограничена функционалност. Моделите, които имат само най-необходимите функции, обикновено струват много по-малко от тези, които имат голям брой различни програми и режими.

Важни качества на пералня за селските райони

Качества на пералната машинаЕдно от най-важните изисквания, които трябва да бъдат представени на машината в страната, е висококачественото измиване.Може би това изискване е много по-важно от висококачественото въртене или наличието на вградено сушене. Европейската скала за измерване, която се използва за обозначаване на този параметър, съдържа английски букви. А онези коли, които са получили статут с буквата "А", са най-добрите. Означените с буквата "B" са малко по-лоши. "С" е още по-лошо. И така на буквата "G".

Спинът има точно същата скала. И качеството му се измерва по почти същия начин. Както казахме по-горе, този параметър не е най-важният за крайградско измиване. Тъй като в градината често има достатъчно свободно място, за да подредите прането да изсъхне. И ако изсъхне малко по-дълго, тогава няма да се случи нищо лошо.

Вграденото сушене на нещата също не е задължително. Но ако сте привърженик на получаването на сухо пране възможно най-бързо и не се притеснявате за някакво преразплащане, тогава можете да си купите пералня с добро въртене и дори сушилня.

Спестяването на консумация на енергия е един от най-важните показатели за хората, които не искат да преплащат за електричество. Съществува и собствена скала за обозначаване на електрическата консумация на машината.

Както може би се досещате, тя се основава и на латинската азбука:

  • Най-икономичният вариант са автомобилите със знак "A ++". Те консумират не повече от 0,15 кВт / кг.
  • Следва „A +“, за тези перални машини ви трябват по-малко от 0,17 kW / kg.
  • Следващият тип ще бъдат автомобили „A“, след това „B“, „C“, „D“ и така нататък до буквата „G“. Колкото по-близо се намира буквата в английската азбука до буквата "G", толкова повече енергия изразходва този домакински уред.

Количеството пране, което може да се пере в даден момент, също е важен фактор при избора на пералня. Стандартните перални машини с предно зареждане са способни да мият 5 до 7 кг пране наведнъж. Ако получите тесен или миниатюрен модел, той често е по-малко мощен и не може да се справи с толкова много мръсни неща. За да измиете такъв обем бельо в него, трябва да направите две измивания.

Полуавтоматични перални машини

Полуавтоматична пералняАко вече сте много ограничени в средствата, можете да закупите полуавтоматична машина. Да, тя няма да направи всичко за вас, както правят машините - машини, но все пак ви улеснява миенето. Има и доста малки коли от този тип. Много хора помнят "бебето" или малките перални машини с активатор. Те ще ви подхождат добре, ако сте ограничени в свободното пространство. В допълнение, те са доста леки и могат да бъдат изведени и отнесени без проблем с кола, когато е необходимо.

„Бебето” може да измие до 3 кг дрехи без проблеми. Ще трябва да го стиснете сами, тъй като тази функция не е предоставена. Такива машини струват много малко и това е най-положителното им качество. Може би сега те са доста трудни за намиране за продажба в магазините, тъй като са морално остарели. Но намирането на употребявани автомобили във вестници за безплатни реклами или на дъски в интернет няма да е проблем.

За търсене можете да използвате и един от най-популярните сайтове avito.ru. В него можете да намерите интересни оферти за продажба и покупка на употребявани домакински уреди. Между другото, там можете да си купите пишеща машина - автоматична. Но когато купувате, трябва да бъдете много внимателни, за да не закупите неработещи домакински уреди. Опитайте се да проверите всичко, което купувате с ръце. Още по-добре помолете знаещия човек да ви помогне с проверката. По този начин ще избегнете купуването на повредена машина.

Ако се интересувате от други въпроси, тогава можете да прочетете нашия сайт по-подробно. Разполага с много информация за перални машини, автоматично изпиране и какво е свързано с нея. Приятен ден!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Вера вяра:

    И къде мога да купя такава пералня в Красноярск?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини