Всичко за пералните машини

Отзиви за детски прахове за пране

отзиви за бебешка пудраМного имена на бебешки прахове и техните производители карат младата майка да търси най-добрия и безопасен препарат. Разбира се, да ги изпробвате всичко е просто нереалистично и никоя майка няма да иска да рискува здравето на детето си. Затова те се питат взаимно кой прах използват и кой им харесва най-добре. В тази статия се опитахме да съберем отзиви за различни детски прахове и това е, което получихме.

Домашни прахове

олга-лен, Краснодар

За пране на детски дрехи използвам сапунен прах Umka. Това евтино хипоалергенно лекарство напълно харесвам. Съставът не съдържа нито вредни фосфати, нито фосфонати, дори ензими, а съдържанието на ПАВ е минимум. Основата му е сода и сапун на прах. Добрата новина е, че бельото не мирише, а прахът няма остра миризма.

Що се отнася до ефекта от измиването, ако нещата са с умерена степен на замърсяване, тогава всичко се отмива с бретон. Сложните петна трябва да се търкат отделно със сапун. Така например измивам белите си чорапи със сапун Aistenok, но ако не са много мръсни, веднага ги хвърлям в машината. Като цяло, добра пудра, която е подходяща за новородени.

Aleksandra2013 Umka на прах

Още преди да се роди бебето, той се нуждаеше от бебешки препарат за пране на памперси. Без да се замисля, купих Ушани баничкизащото той е един от най-популярните. Въпреки това, след месец употреба на този прах след раждането на бебето, разбрах, че прахът не е лед. Всички нови неща са се измили, няма измити петна, а бялото е станало сиво. Като цяло се сбогувах с този прах завинаги, още повече, че съставът му е опасен.

Ново, Sukhoi Log

Колежка по работа ми даде прах за пране на детски неща Нашата майка. Най-вероятно, защото машината не е много подходяща за машината, въпреки че производителят казва, че може да се използва както за ръчно, така и за машинно пране. Факт е, че дава прекалено много пяна, защото в нея няма пенопласт.

Този сапунен прах не предизвика алергии у детето ми. Във водата гранулите се разтварят добре и също така се справят добре със замърсяването. Съветвам всички, но само за миене на ръце.

Абрамс, Истра

Подготвяйки се за раждането на бебето, препрочетох куп информация за това кой прах за миене на бебешки памперси и жилетки е по-добър. Заключих, че е необходимо да се вземе прах на основата на сапун. Така купих нашата майка. Този инструмент може да се използва при всякаква температура.

Мако чистоПлюс състав на лицето, безвреден сапунен бръснеч, обаче миризмата не е много приятна. Но тук приключва плюсът, тъй като е невъзможно да се измие с такива чипове, той не се разтваря дори в гореща вода. Хубаво е, че веднага го изсипах в барабана и след това се скрепих с парченца. В противен случай всички тръби в колата ще се запушат, ще трябва да се почистват. По принцип не знам какво да правя с този продукт, но определено няма да го измия.

Дария Дзюба

Всички в нашето семейство харесват Mako Clean, прах от руска продукция. Това е прах от серия екологично чисти. Прилага се внимателно не само върху дрехите, но и върху кожата ви, ако я миете с ръце. За страдащите от алергия това е най-доброто средство.

Прахът е силно разтворим във вода и се консумира икономично, тъй като е концентриран. Силно замърсени и изсушени неща, по-добре е предварително да се накиснат и след това да се измият по всякакъв начин. Премахнах всички петна от този продукт, което много се изненадах.

За ваша информация! Опаковката на праха е биоразградима, което още веднъж потвърждава нейния екологичен състав.

Изтривам с този прах не само детските неща, но и моите, както цветни, така и бели. Препоръчвам за употреба, не открих никакви недостатъци.

Европейски прахове

vishenka *, Ростов на Дон

Като чух мнението на много майки за бебешката пудра за линия, какъв прекрасен пудра е, реших да я пробвам сама. Прах от Германия и следователно не е евтин, купих малка опаковка.

Ярката опаковка се сравнява благоприятно с много други прахове. Съставът на праха е безвреден и съдържа сапун. В същото време производителят казва, че инструментът може да се използва за пране на дрехи за новородени. Тъй като прахът е концентриран, тогава той се нуждае от по-малко прах. Изглежда, че има плюсове, но има значителни недостатъци. При ниски температури той не може да се справи с петна от бебешката пука. Вторият минус е високата цена.

По принцип можете да миете леко мръсни неща, но няма смисъл. Ще продължа да използвам домашен прах. И накрая, самият производител се обърка колко е достатъчно измиването на опаковката, очевидна печатна грешка на снимката по-долу.

бебешка линия

Мусяка, Ставропол

Синът ми е на две години, все още мия дрехите му отделно от нещата на възрастните. Много майки ми се смеят, казвайки, че можете да измиете всичко заедно с обикновена пудра. Но все пак ще се придържам към мнението си. Не толкова отдавна купих нов прах Babyline.

Съдържа натурален сапун и никакви вредни вещества, останах много доволен, защото това означава само едно - хипоалергенно. Аз ги мия от два месеца, а в пакета има прах за още 2-3 измивания. Като цяло, икономичен инструмент, който се справя добре със замърсяването.

Grom7777

Изтривам нещата на детето си само с немски бурти на прах, въпреки че за сравнение няколко пъти взех други средства и заключих, че немският прах е най-добрият, и ето защо:

 • няма фосфати и миризмата му не е досадна;
 • не предизвиква алергии. Веднъж алергия се изля върху краката на бебето, което мислех за прах. Както се оказа, прахът нямаше нищо общо с него, всичко беше за синтетични чорапогащи. Затова се доверявам на Бурти в това отношение, за разлика от бавачката с големи уши, която беше алергична към съпруга си, какво да кажем за децата;
 • не разваля нещата, поддържайки ги светли;
 • почиства добре петна;
 • достатъчно за дълго време, защото наливам още по-малко, отколкото е необходимо.

Заключение: Намерих праха си, препоръчвам ви го.

iry1005, Чернигов

Добър ден! Не мога да подмина темата за бебешките прахове, защото след раждането на дъщеря ми просто се побърках по темата за чистотата и стерилността. Дълго време избрах прах за пране, опитах и ​​евтин, и скъп. И се спрях на Содасан, което ме впечатли. Всички неща се измиват без предварително накисване и измиване, а след измиване стават меки. Никога не съм мислил, че немският прах ще бъде най-добрият.

Irina_Irinka

Преди раждането бебето реши да закупи домакински химикали за измиване на детски неща и замина за Финландия. В магазина видях как майка ми и децата й печелят LV продукти. Нямаше бебешка пудра и я взех за цвят. Продавачът каза, че продуктите от цялата тази линия са хипоалергенни, подходящи дори за детски неща.

Цената на средствата е по-ниска от нашата, затова реших да взема няколко пакета наведнъж. Доволен съм от праха, той не оставя никаква миризма, измива се прекрасно. Съставът е наистина безопасен, фосфати отсъстват, тествани от обществото на децата с алергия в Санкт Петербург.

Има лек минус, прахът се изпича с времето. Затова трябва периодично да го разклащате. И ми харесва, оказва се икономично и ефективно.

Кика, АстраханОМО

Изминаха три години от раждането на детето, през които търсех добра бебешка пудра. Купувах средства от различни производители и различни по цена. Но щастието дойде, когато купих OMO прах с финландски произход. След измиване с този продукт не остава нито едно петно ​​върху нещата.

След такава изненада започнах да го тествам на стари петна от картофено пюре и плодове. За целта направих каша на прах и я разтрих на петна, след което измих нещата след два часа. Всичко беше премахнато с гръм. За съжаление не винаги има такава пудра в магазините, така че веднага щом ми хване окото, веднага я купувам и ви съветвам.

mironova2169, Москва

До раждането на второто дете си купих прах от немски произход Meine liebe, Това е така, защото първото дете имаше алергия по едно време, реши този път да вземе прах, който е безопасен по състав на сапунена основа. Така че, пудрата е разкошна, без остра миризма. Почиства перфектно, не причинява алергии, но цената „хапе“. Поради цената, трябваше да премина към по-евтин прах.

Химия от Япония

умен Потребител, Москва

Две години се катерих по форумите и там ме посъветваха прах за пране за деца Rocet Soap, японско производство. Твърди се, че е напълно хипоалергенен и добре подходящ за кърмачета. Именно тогава Алинка току-що ни се роди, съпругата дори не се върна от болницата. Мислех, че тъй като купуваме всичко за бебето, трябва да се грижим за пудрата, още повече, че дамата от форума беше много убедителна. По принцип поръчах пакет с този прах и по-късно доволих този съпруг. Той се оказа:

 • хипоалергенни;
 • напълно без мирис;
 • перфектно зачервен;
 • не е прашен;
 • икономичен;
 • безопасен, дори за новородени.

Когато се подготвях да напиша този отзив, реших да потърся недостатъци в любимата ми пудра. Е, за да бъдем обективни. Имаше три недостатъка, които не ме дразнеха много, но все пак. Първо, цената, прахът струва около 12 долара, е малко скъпа, особено когато вземете предвид, че кутията е 1 кг. Второ, примитивни опаковки от мокър картон. Ако по нея се разлее вода, прахът може да се влоши. Трето, вътре в кутията няма нито лъжица, нито мерителна чаша, така че изливането на продукта в тавата е неудобно.

Dialia999, Кемерово

Ако търсите качествени и безопасни детски перилни препарати, тогава трябва да обърнете внимание на японските продукти. Имам три деца, най-голямото е на 8 години, така че за нас въпросът за избора на такъв прах е повече от актуален. След като изпробвах много инструменти, се настаних на Rocet сапун на прах. Прахът е абсолютно безопасен за детската кожа, освен това почиства нещата по-добре от много продукти. Препоръчвам го на всички!

Kutyaнисан на прах

Използвам отличен японски прах Nissan FA-FA. Търсих това лекарство дълго време и накрая успях да го намеря. Прахът на Nissan отмива много добре, само някои трудни петна са твърде трудни за него. Но от друга страна, опитайте се да намерите прах, който да измие всичко, докато той би бил безопасен и не разваляше нещата. Nissan FA-FA е наистина безопасен и неалергичен.

Много удобна картонена опаковка с мерителна лъжица вътре. Прахът се консумира много икономично. Кутии с тегло 1 кг са достатъчни за дълго време. Има една странност. Този продукт е по-добре да се мие в студена вода, отколкото в топла вода, но, според мен, това е само плюс. Нещо въпреки това засенчва положителното впечатление на пудрата - цената. Всяка година тя се повишава и скоро ще бъде напълно неизгодно да я закупите, така че ще използвам момента, докато цената е приемлива, което ви съветвам.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини