Всичко за пералните машини

Пералня - играчка за момичета

бебешка пералняСъвременните родители изискват избора на детски играчки. Пазарът предлага разнообразие от артикули за момчета и момичета, включително реплики на домакински уреди, като перални машини, автомобили, микровълнови фурни, хранителни преработватели и много други. Днес вниманието ни беше привлечено от детска пералня и затова решихме да разберем защо е необходима такава играчка, каква е нейната функционалност и какво казват хората за такива играчки.

За какво е?

Пералня за играчки е имитация на пералня. Изработена е от пластмаса, има основните детайли: тяло, барабан, врата на шахтата, прибираща се тава, бутони. По правило такава машина издава звуци, подобни на работата на истинска машина и изглежда така най-добрата пералня. Преди няколко десетилетия децата дори не можеха да мечтаят за такава играчка.

Защо е необходимо? Всичко е доста просто:

  • първо, пералня за играчки разнообразява ролевите игри на деца, правейки ги интересни и завладяващи;
  • второ, тази машина ще отвлече вниманието от истинската, ще даде възможност на детето сам да натиска бутоните, без да причинява повреда на оборудването;
  • трето, подобна играчка за момичета ще насърчи привикването да помага в домакинските дела, развитието на независимостта, трудолюбието, фините двигателни умения на ръцете.

Детската пералня е предназначена за деца над 3 години.

преглед

Производителите на детски стоки предлагат разнообразни машини за пране на играчки за момичета, които се различават не само по външен вид, но и по цена. Ето няколко примера за играчки, които привлякоха вниманието ни.

Simba е автомобил, произведен от Китай, с размери 25x18x16 см, тегло 900 г. Този модел е осветен и има гласово действие, за това са необходими 3 батерии R14. Този модел има възможност за пълнене с вода, но трябва да напълните водата само до определено ниво. И след играта трябва да източите водата през специален маркуч. Цената за играчка е около 1000 рубли.

Шайба Симба

ZYK 0031 - пералня с музикални ефекти, произведена в Китай. Машината може да се напълни с вода. В този модел отделението за прах се разширява, има бутони за избор на програми. Интересно е да играете с такава машина; можете да сгъвате дрехи за кукли. Цената на тази играчка е около 2300 рубли.

zyk-0031

Klein Electrolux е детска пералня на известна европейска марка. Музикалните и осветителни ефекти на тази играчка са максимално близки до реалистични. Машината издава звук не само въртенето на барабана, но и имитира звука на набор от вода. Такава игра, близка до зряла възраст, ще привлече вниманието на детето, ще бъде интересна и запомняща се. Машина от китайско производство, изработена от висококачествена пластмаса. Всяко малко момиченце мечтае за такава машина. Цената е около 3000 рубли.

Клайн-ELECTROLUX

EstaBella - този модел пералня не е толкова близо до реалността, колкото предишния модел. Но все пак изглежда като автоматична машина, яркият цвят ще привлече вниманието. Машината издава звук на въртене на барабана. Цената на играчката е около 700 рубли.

estabella

Отзиви

Вижте отзивите!

Елена

Купих на дъщеря си пералня за играчки Keenway и се изненадах колко надеждна е тази играчка. Почти е като истинска пералня, само малка. Тя извади тавичка за прах, всички бутони на контролния панел работят и дори има прилика на дисплея. Водата не се излива в барабана, но водата вече се излива във вратата на люка, което създава надеждна имитация на сапунена вода вътре в машината.

Машината Keenway работи на батерии, е в състояние да симулира звуците на измиване, работата на подсветката и индикацията на светлината. Една играчка струва 13 долара. В него не открихме никакви недостатъци, дъщеря ми е много щастлива от нова интересна играчка.

Сергейdetskaya-машинка-для-stirki

Дъщеря ни има специфични играчки.Тя почти не си играе с кукли, но има прахосмукачка за играчки, пасатор, тостер, микровълнова печка, хладилник, а сега за нейния рожден ден й подарихме завършването на композицията - пералня. Шайбата за играчки Keenway за момичета веднага зае своето полагащо се място в игралната зала. През първите два дни дъщерята изобщо не я напускаше, опитвайки се да надвие чорапогащи, рокли, поли и други неща. Толкова радост за сравнително малко пари!

Татяна

Онзи ден баба даде пари на дъщеря ни за новата година, за да може самата тя да си купи някаква играчка. В резултат на това изборът падна върху пералнята Маша и Мечката. Е, играчките отидоха, това е чудо на технологията на играчките. Истинската вода може да се излива в шайбата, тя може да усуква прането и да издава звуци, характерни за обикновената пералня. По принцип купихме тази играчка, сложихме две батерии и просто зарадвахме момичето си.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини