Всичко за пералните машини

Черна миялна машина

черна миялна машинаЧерният цвят остава в тенденцията на дизайна от много години. Черните кухни с акцентни бели петна и обратно светли кухненски мебели с черни акценти под формата на домакински уреди са много популярни. При създаването на дизайнерска композиция обаче понякога възникват проблеми. Например някъде трябва да си купите черна миялна машина и дори така, че да работи добре, да не се счупи и да е евтина. На пръв поглед тази задача изглежда непосилна, но не и за нашите специалисти.

Размери на черното оборудване

Съществува празно мнение, че черната съдомиялна машина е с много ограничени размери от производителя. Както само стандартните, по-рядко тесни модели се произвеждат в черно, че потребителят е много ограничен в избора и практически няма начин да закупи качествена черна машина. Преди 5-7 години това мнение би могло да се приеме сериозно, но не и днес. Към днешна дата производителите са отговорили на нуждите на клиентите и предлагат:

  • черни автомобили със стандартни размери;
  • черни автомобили с тясно тяло;
  • компактни черни автомобили.

В допълнение, вградените и свободно стоящи съдомиялни машини се представят в черен случай, така че съвременен потребител е грях да се оплаче. Всички да отговарят на нуждите му.

Gorenje Simplicity GV6SY2B

Започваме ревюто си с напълно интегрирана черна съдомиялна машина с размер (60 см) Gorenje Simplicity GV6SY2B. В техническо отношение и по отношение на цената тази машина е „силен среден“, така че ако не се стремите към авангардни технически иновации, този модел ще заеме достойно място във вашата кухня и ще работи дълги години. Размерите на тази машина Gorenie са: Ш х Г х В - 600 х 570 х 820 мм, капацитет - 12 настройки.

Машината има модерно електронно управление, перфектно измива и изсушава чинии. При изпълнение на която и да е програма за пране машината консумира не повече от 12 литра вода. И изобщо не е нужно да се оплаквате от шум, защото дори и при прием на вода, той издава не повече от 49 dB. В арсенала има известният режим на непълно натоварване, въпреки че при такъв поток вода нуждата от него е малка. Има 6 програми, включително една, предназначена заизмиване на керамика в съдомиялна машина.

Gorenje Simplicity GV6SY2B

Особено искам да подчертая наличието на таймер, който натиска старта на машината с 3,6 или 9 часа. Също така е окуражаващо, че машината е напълно защитена от изтичане и може да използва таблетки и капсули за миене на съдове. Машината може да уведомява потребителя не само с помощта на индикатори, но и с помощта на звукови сигнали. Удобно е през деня, но не е много удобно през нощта, тъй като звукът не може да бъде изключен. Оборудването струва 671 долара.

Beco DFS 26010 B

Ширината на корпуса на тази тясна черна съдомиялна машина е дори по-малка от 45 см. Размерите й са Ш х Г х В - 44,8 х 60 х 85 см. Но това не е основното й предимство. Оборудването перфектно мие чинии, побира до 10 комплекта чинии, а освен това е и евтино. Днес в Москва някои магазини за домакински уреди предлагат този модел за 280 долара. Сред черните съдомиялни машини все още трябва да търсите по-евтини.

Beko DFS 26010 B не е вграден модел, но не всеки има нужда от него. Напротив, черната машина ще се покаже в цялата си слава, превръщайки се в кухнята важен акцент в интериора. При наличие на електронен контрол, дисплей, защита срещу действията на малки деца и 6 програми за пране. Програмите са много добре подбрани и балансирани, има всичко необходимо. Машината консумира малко прекалено много - 11 литра на цикъл, но това не е критично. Освен това ние не сме европейци, обсебени от икономиката и няма да броим всяка капка вода.

Beco DFS 26010 B

Машината също има таймер, забавящ началото на режима на измиване. Той е напълно защитен от изтичане на вода, разпознава таблетки и капсули и има специален сензор, който контролира колко чиста се използва водата. Като цяло моделът е оборудван не лошо, но за парите си е абсолютно шик.

Bosch Serie 4 SPS 53E06

Доста стандартният Bosch Serie 4 SPS 53E06 за технически спецификации има по-тесен калъф и не твърде атрактивна цена - 578 долара. Въпреки това, този модел е безпрецедентно популярен сред купувачите, тъй като е надежден и се справя добре с основната си задача. Моделът не може да бъде вграден в мебели, но това не влошава многобройните му предимства.

  1. Капацитет около девет комплекта ястия. Всъщност това е цяла планина.
  2. Консумацията на студена вода е не повече от 9 литра на цикъл.
  3. Има 5 програми за измиване, включително много необходимия режим на предварително накисване.

Този модел няма незавършен режим на натоварване, но изразходва толкова малко вода.

  1. Машината е напълно защитена от течове на вода. Дори ако входният маркуч се спука, нито една капка вода няма да падне на пода.
  2. Можете да забавите старта на програма с стъпки от 1 час. Максималното време е 24 часа.
  3. Можете да използвате не само прахове, но и 3 в 1 продукти, има съответно отделение.

Bosch Serie 4 SPS 53E06

Особено отбелязваме маркови кошници за чинии от Bosch, в които е много лесно да се сгъват дори нестандартни чинии и чаши. А също и държач за очила, който няма да позволи да се счупи нито един предмет по време на пране. Отсъствието на сол и препарат за изплакване се предупреждава от специални индикаторни лампи.

Corting KDF 2095 N

И това е ярък пример за отлична компактна миялна машина, която е не само способна да украси вашата кухня, но и перфектно да мие чинии. Тъй като Korting KDF 2095 N е компактен модел, той побира не повече от 6 комплекта чинии за един ход, но не е толкова малък. За самотни хора и семейства, в които все още няма деца, това е идеален вариант. Машината е оборудвана с електронно управление и сравнително добър дисплей.

Corting KDF 2095 N

Моделът не е най-тихият, това е неговият безусловен минус, но трябва да се отбележи, че консумацията на вода е само 7 литра, което не може да не зарадва домакините, които не обичат да харчат прекалено много. Има 6 цялостни програми, сред които има и режим за леко замърсени ястия. Машината лесно разпознава таблетки 3 в 1 и е напълно защитена от течове. Освен това тя, като всяка компактна машина, не заема много място във вашата кухня. Може дори да се сложи на масата.

Така че, ние сме убедени, че на рафтовете на магазините няма толкова малко черни съдомиялни машини. Благодарение на нашия преглед, можете да разширите хоризонтите си и да направите по-смислен избор. Надяваме се тази статия наистина да ви помогне, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини