Всичко за пералните машини

Преглед на частично вградените съдомиялни 45 см

Преглед на частично вградените съдомиялни 45 смМного потребители оценяват частично вградените съдомиялни машини 45 см. Защо им се дава предпочитание? Има много причини и със сигурност ще ги обсъдим. Ще направим и преглед, който ще включва висококачествени частично вградени модели на „домашни помощници“. И ще публикуваме няколко рецензии, които собствениците им са оставили. Не пропускайте, ще е интересно!

Характеристики на тези автомобили

Някои хора все още не знаят как частично вградената съдомиялна машина се различава от напълно вградената миялна машина. Напълно вградената машина, базирана на името, е напълно скрита в мебелите. Контролният панел е разположен в края на вратата, така че за да избере програма и да направи други настройки, потребителят трябва да отвори вратата.

За частично вградена машина, контролният панел е разположен над вратата, така че настройките могат да се правят независимо дали е отворена или затворена. Фасадата на мебелите също може да бъде окачена на частично вградена съдомиялна машина, но тя, разбира се, няма да затвори контролния панел и ще остане в полезрението. Ако сте привърженик на гледната точка, че кухненските уреди не трябва да надничат поради мебели, такава машина няма да работи за вас, трябва да изберете напълно вграден модел. Но ако искате да видите напредъка на програмата за пишеща машина и да промените настройките по време на цикъла, се нуждаете от техника с отворен контролен панел.

Също така си струва да се спомене, че сред частично вградените съдомиялни машини огромното мнозинство са с пълен размер. Моделите с тесен калъф с ширина 45 см не са често срещани, въпреки че са далеч най-търсените. Може би с времето производителите ще коригират офертата, но засега ще работим с това, което е.

В нашия преглед ще представим 4 модела PMM с калъф от 45 см. Ще разгледаме внимателно техните характеристики.

Bosch SRI 45T16

Проста и доста необичайна съдомиялна машина за частично вграждане с калъф 45 см. Най-често тя се продава в тъмносив калъф. Контролният панел е черен. Тази машина се вписва идеално в кухнята със стилни черни мебели. В кошницата на машината има 9 комплекта чинии. Консумацията на вода е доста голяма - 13 литра на цикъл.

 1. Има електронен контрол.
 2. Има защита срещу детска намеса.
 3. Можете да забавите старта на програмата с до 19 часа с стъпки от 1 час.
 4. Машината е напълно защитена срещу изтичане.
 5. Техниката е в състояние да разпознае 3 в 1 таблетки.

Този модел не е най-шумният, но не е и най-тихият. По време на работа той може да издава до 47 dB. Bosch SRI 45T16 разполага с топлообменник, нагревателен поток, вълнообразни рокерски рамена и самопочистващ се филтър.

Kaiser S 45 U 71 XL

Много по-усъвършенстван модел с калъф от 45 см. Машината разполага и с контролен панел, разположен над вратата. Пералната камера побира 10 комплекта чинии. Kaiser S 45 U 71 XL разполага с електронно управление и модерен информационен дисплей. Паметта на контролния модул съдържа 7 режима на измиване, включително популярна програма за измиване на крехки предмети.

Колата има няколко допълнителни функции. Списъкът е ограничен до таймер за забавен старт и система за защита от течове. Има индикатори, които показват, че изчерпващото средство или солта са изтекли. Моделът се предлага в красив сребърен калъф.

Electrolux ESI 4620 RAX

Тесни, частично вградени съдомиялни от известен производител. Можете да поставите 9 комплекта ястия в кошници наведнъж. Моделът е доста икономичен. За един цикъл той изразходва около 9,9 литра вода и само 0,7 кВт / ч електроенергия. Потребителските настройки за Electrolux ESI 4620 RAX са доста богати. Има 6 програми за пране и 4 настройки на температурата. Наборът от допълнителни функции не се ограничава до таймер и защита срещу изтичане. В "арсенала" има:

 • сензор, който следи качеството на водата;
 • средства за детектиране на сензори 3 в 1;
 • говорител, който издава звуков сигнал, когато програмата приключи;
 • специален държач за очила;
 • вътрешно осветление на пералната камера;
 • Кошници и табла с регулируема височина.

Bosch Serie 4 SPI 50X95

И този немски „домашен помощник” от Bosch от четвъртата серия е силно средно сред съвременните съдомиялни машини. Той е доста надежден и побира 9 комплекта ястия. Тесният корпус ви позволява да настаните тази частично вградена машина дори в малка кухня. Съдомиялната машина е специфична за наличието на защита срещу намеса на деца, система със забавено стартиране, защита срещу течове на вода, сензор, който следи чистотата на водата и модул 3 в 1.

Машината има двоен рокер, който се намира над горната кутия. Този иновативен рокер почиства прибори за хранене и малки ястия много по-ефективно. Bosch Serie 4 SPI 50X95 е оборудван с модерен държач за очила и регулируеми кошници със специални канали за чинии.

Мнения на собственика

Лидия, Москва

Купих Electrolux ESI 4620 RAX в най-близкия магазин за домашни уреди преди около 1 година. Технологията до ден днешен работи безупречно, не е имало повреди през цялото време. Машината не мие чинии във всички случаи безупречно, въпреки че по принцип не използвам скъпи почистващи препарати. Поставих пет точки!

Сергей, Москва

Bosch Serie 4 SPI 50X95 изобщо не ме впечатли. Използвам го вече втори месец и мога да кажа, че тя не мие чиниите много добре. Препоръчаха ме да разбера твърдост на водата за съдомиялна машина, казват те, ако правилно регулирате твърдостта на водата, техниката ще работи по-добре. Не разбирам защо толкова проста машина трябва да има толкова фини настройки. Според мен производителят просто заблуждава купувачите. Не съм доволен!

Ирина, Санкт Петербург

Много ми хареса Kaiser S 45 U 71 XL, невероятен резултат. Вярно, очаквах да спестя малко с помощта на машината, но всъщност Kaiser дърпа пари. Какъв е реалният ефект от спестяванията? На първо място във времето. Всеки ден се освобождават около 30 минути за моите работи. Препоръчвам го на всички!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини