Всичко за пералните машини

Перални машини Bosch с най-високо зареждане

Машини за топ зареждане на BoschВъпреки че пералните машини Bosch са най-популярни и губят колегите си с предно зареждане, те все още се продават добре. Защо така Добър въпрос и отговор не е лесно. Несъмнено пералнята с най-високо зареждане на Bosch има своите предимства, иначе не бихме я купили, но какви са тези предимства, нека се опитаме да разберем. В същото време ще направим малък преглед на тези шайби.

Функционални функции

„Домашните помощници“ на Bosch с вертикално зареждане имат редица технически характеристики, които неизменно привличат потребителите. Много модели са оборудвани със система за автоматично паркиране на барабани, допълнително зареждане на пране по време на миене и система за плавно отваряне на капаците на барабана. Енергийният клас обикновено е "A", а класът на въртене обикновено е "B", което не е много добро. Тъй като техните "колеги" с предно зареждане имат клас завъртане "A" и клас на консумация на енергия най-малко A +.

Наборът от програми на машината с вертикално зареждане е почти еднакъв, но полезният им обем на барабана е малко по-малък. Изглежда, че не се забелязва, ако миете ежедневно бельо, но ако миете якета или одеяла, 1,5-2 кг товар може да не е достатъчно. В противен случай машините за най-зареждане с Bosch не се различават много от хоризонталните линии по отношение на набор от функции. Но ако ги разгледате от гледна точка на употреба, можете да идентифицирате много предимства, които отличават тези машини от по-често срещания преден край.

Основни предимства и недостатъци

Ако дадем обективна оценка на вертикалите на Bosch, тогава можем да заключим, че те имат много предимства. Нека се опитаме да изброим най-основните предимства.Най-добрите зареждащи се шайби от енергиен клас Bosch

  1. Най-зареденият бош заема по-малко място в банята. Не е необходимо да оставяте място пред тялото на пералната машина, тъй като люкът за зареждане на дрехи е отгоре.
  2. Такива машини са много по-стабилни, дори когато се въртят при 1200 оборота в минута, те няма да „скачат“.
  3. За малките деца ще бъде трудно да стигнат до контролния панел на такава пералня, което означава, че те няма да представляват особен интерес.
  4. Горната част на багажника не може да изтече през люка. Измиването с предно зареждане може много добре, особено ако маншетът е повреден.
  5. Много е удобно хората с болки в гърба да използват такава пералня, тъй като люкът е отгоре и за да натоварите прането, няма нужда да се огъвате.
  6. В интериора такива коли изглеждат много естетически приятни.

Отвън машината изглежда като бордюрен камък с правилната форма, който не хваща окото и не отвлича вниманието.

Недостатъците на най-зареждащите машини на Bosch също са налице и не можем да ги игнорираме. Например, много домакини обичат да използват горния капак на пералнята като рафт за различни предмети от бита. При подобни шайби този номер няма да работи. Отгоре има люк с контролен панел, което означава, че не можете да поставите нищо върху него. В шайбите на руския монтаж люкът често пада навътре с отворени крила. В резултат на това трябва да се обадите на капитана, който "отваря" крилото и завърта барабана обратно.

Преглед на модела

Сега нека да дадем пример за няколко модела перални машини бошкоито имат вертикално натоварване и се продават днес в руските магазини. За нашия преглед специално подбрахме най-популярните модели, които потребителите предпочитат най-често.

Bosch WOT 26483. Много забележима перална машина Bosch с най-високо зареждане, която има много положителни отзиви в мрежата. Този барабан Bosch побира 6 кг сухо пране. Има много красив цифров дисплей, на който информацията се показва просто и ясно, а това от своя страна показва висококачествен софтуер.Скоростта на въртене е до 1300 оборота, докато машината "стои вкоренена на място". Моделът има много програми за измиване, таймер за забавяне и в допълнение, тази машина е тиха и това е огромен плюс.

Bosch WOT 26483

 

Bosch WOR 20154. Тази машина има малко по-скромни характеристики от Bosch WOT 26483, но този факт не влошава достойнствата й. Барабанът може да измие до 6 кг сухо пране. Модерно интелектуално управление. Завъртане със скорост до 1000 об / мин (за повечето неща тази скорост е достатъчна за висококачествено въртене). Моделът е добре защитен, той включва пълна защита от течове, контрол на дисбаланса и контрол на пяната. Моделът е качествено сглобен и с нисък шум.

Bosch WOR 20154

Bosch WOT 24455. Много усъвършенстван модел на средния клас, сглобен в Словакия. На него е инсталиран модерен дисплей, вградено е усъвършенствано електронно управление. Bosch WOT 24455 не може да се нарече нисък шум, но има товар от 6,5 кг и много висококачествена система за паркиране на автомобили, което почти напълно елиминира подхлъзването на барабана с отворени капаци. Завъртането е възможно със скорост 1200 об / мин. Има мини програма, която може да освежи дрехите само за 15 минути.

Bosch WOT 24455

И така, шайбата за топ зареждане на Bosch заслужава внимание. Може да се предпочита, особено ако стандартният Bosch с предно зареждане не се побира в малка баня.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини