Всичко за пералните машини

Модели на перални машини с директно задвижване на Bosch

CM Bosch директно задвижванеНапоследък значителен брой купувачи се интересуват от модели перални машини Bosch с директно задвижване. Какво предизвика техния интерес? Уморени ли са домакините от оборудването с надежден и доказан дизайн. За да разберете мотивите на клиентите, трябва да изучите проблема малко по-задълбочено. Това ще направим.

Защо директно шофиране

Шайбите за директно задвижване на Bosch на външен вид са много сходни с машините, задвижвани с колан, но какво означава „директно задвижване“? Разликата може да се види само чрез разглобяване на пералнята. При технологията за директно задвижване двигателят се монтира директно върху барабана, заобикаляйки междинните части. В класическите машини електрическият мотор се фиксира отделно и предаването на оборотите към барабана се извършва с помощта на колан.

Защо тогава потребителите започнаха да предпочитат новите „домашни помощници“ Bosch с директно задвижване. За да разберете това, трябва да изброите плюсовете и минусите на новите дизайнерски автомобили. Да започнем с ползите.

задвижване на пералня

 1. При шайбите с директно задвижване на марката Bosch коланът не се опъва и коланът не се счупва, просто го няма.
 2. Инверторните мотори, инсталирани на такива машини, издържат много по-дълго. Често производителят им дава допълнителна гаранция от 10 години.
 3. Автомобилите с директно задвижване са по-мощни от класическите им колеги.
 4. Тази техника е по-тиха, в допълнение, тялото на автомобилите с директно задвижване има по-добър баланс. Той противодейства много по-добре на центробежната сила, която действа върху страничните стени на корпуса по време на цикъла на въртене.
 5. Шайбите с директно задвижване и инверторните двигатели по-точно изпълняват програмата, осигурявайки по-високо качество на измиване.

В допълнение, директното задвижване Bosch консумира средно of по-малко енергия.

Говорейки за предимствата на такава техника, е невъзможно да се мълчи за нейните недостатъци. Между другото, тези недостатъци са добре познати на потребителите и изобщо не ги плашат.

 1. Директното задвижване Boschs е малко по-малко устойчиво на пренапрежение от техните класически колеги.
 2. Такива машини имат по-голяма дълбочина на тялото в сравнение с класическите модели.
 3. Инверторният двигател на Bosch не понася контакт с влага.

Въпреки значителен брой недостатъци, потребителите оставят чудесно директна шофьорна пералня отзиви, Това се отнася не само за моделите, пуснати под марката Bosch, но и за друго оборудване за пране. След като проучихте съответните Интернет ресурси, лесно можете да видите това и ние, без забавяне, пристъпваме към нашия преглед.

Bosch WAE 20443 OE

Търсите сравнително тиха, проста и надеждна пералня с директно задвижване? Обърнете внимание на OE Bosch WAE 20443. Този прекрасен „домашен помощник“ има просторен барабан, в който можете да миете 7 кг мръсно пране наведнъж. Около 23 програми за измиване ще помогнат безупречно да почистите мръсотията от всяка, дори най-капризната материя, без да навредите на нея.

Трябва да кажа, че скоростта на въртене на модела не е впечатляваща. Максимумът, на който е способен е 1000 об / мин, но можем да ви уверим, че в повечето случаи това е напълно достатъчно. Машината ви позволява да презаредите пране, ако вече след стартиране на програмата помните мръсните чорапи, които лежат в далечния ъгъл. Ще се чувствате свободни да работите с Bosch WAE 20443 OE, тъй като той е оборудван с пълен пакет за безопасност: пълна защита срещу течове на вода, защита от пяна, дисбаланс и дори от намесата на малки деца.

Bosch WAE 20443 OE

Шофирането на машина е удоволствие. Класическият селектор и бутони са много отзивчиви, а цялата необходима информация се показва на модерен дисплей. В допълнение, контролът е много прост, можете да научите след няколко минути. Bosch WAE 20443 OE ще бъде добре дошъл гост във вашия дом, тъй като нуждите му от вода и електричество са много скромни. Цената е 558 долара.

Bosch WAA 24272 CE

Почитателите на евтините уреди със сигурност ще оценят пералнята с директно задвижване Bosch WAA 24272 CE.Какво може да бъде интересно в него, ако струва $ 290? Не бързайте с изводите, това „бебе“ ще даде шанс на някои модели от среден клас.

Bosch WAA 24272 CE

 • Първо, тя е много тиха.
 • На второ място, той е в състояние да притиска прането със скорост до 1200 об / мин.
 • На трето място, той има 17 режима на измиване, които, трябва да кажа, са избрани от истински професионалисти.
 • Четвърто, тя има дисплей. Може да е малък и доста примитивен, но показва цялата информация, от която се нуждае потребителят.
 • На пето място, машината изразходва само 44 литра вода на цикъл. Феновете на спестяването ще харесат.
 • Е и шесто, машината е перфектно защитена от неблагоприятни ефекти под формата на: разпенване, течове, дисбаланс и други неща.

За съжаление, барабанът на тази машина има сравнително малко натоварване, което не всеки ще хареса. Побира само 5,5 кг сухо пране. Но ако потребителят има малко семейство и не се натрупва много мръсно пране, такъв товар ще бъде оптимален.

Bosch WLN 24241

И тази машина е истински хит в продажбите в редица онлайн магазини на Рунет. Около сто доверени потребители й дадоха най-високата оценка. Нека разгледаме по-отблизо Bosch WLN 24241. Просторен барабан за 7 кг пране веднага привлича вниманието. Това не е лошо, защото такава машина ще трябва да се обръща към съда, дори в многодетно семейство.

Машината е оборудвана с модерен цифров дисплей, който отразява подробно целия ход на програмата от началото до края. Bosch WLN 24241 консумира рекордно ниско количество ресурси. За да свали 7 кг мръсно пране, тя ще изразходва 38 литра вода и 0,13 кВт / ч електроенергия. За цяла линия шайби на Bosch това е почти рекордно.

Bosch WLN 24241

Калъфът е със скромни размери Ш х Г х В - 60 х 45 х 85 см. Прането може да се разбърква със скорост до 1200 об / мин. Широк зареждащ се люк, вътрешно осветление на барабани, пълна безопасност и други „кифлички“ от Bosch само за 560 долара. Трудно е да се намери по-добра сделка.

Bosch WAE 24444

Не е толкова лесно да купите добра пералня Bosch за 400 долара, но трябва да обърнете внимание на Bosch WAE 24444 и веднага става ясно, че дори и с тези пари можете да си купите стойностно оборудване. Машинен барабан побира 7 кг пране, в арсенала на контролния модул 21 има програма, която ще осигури висококачествено пране, независимо какво пране сте сложили. Завъртането се извършва със скорост от 200 до 1200 об / мин.

Bosch WAE 24444

Не можете да наречете супер икономичен автомобил, тъй като в един цикъл той консумира 47 литра вода, въпреки това, той се вписва в нормата на потребление, което вече е добре. Машината има малък дисплей, защита срещу течове на вода, разпенване, дисбаланс и други проблеми. Има дори защита срещу намесата на малки „тъмбои“. По принцип това е прилична машина, която може да бъде закупена за много малко пари.

Bosch WAE 24468

Не вярвате, че можете да закупите шайба на Bosch с система за директно задвижване само за $ 340? Погледнете Bosch WAE 24468 и последните съмнения ще се стопят като дим. Не мога да повярвам, но барабанът на този „домашен помощник“ побира 7 кг пране, а скоростта на въртене достига 1200 оборота в минута. Може да попитате: каква е уловката? Да, няма улов, просто производителят изхвърли редица ненужни функции и остави само най-необходимото, след като получи Bosch WAE 24468.

Bosch WAE 24468

Машината има малък, но модерен цифров дисплей, просто интелигентно управление, широка зареждаща врата и невероятна надеждност. 17 програми за миене няма да оставят безразлична нито една домакиня, полето за експерименти е просто колосално. Пералнята харчи много вода - цели 47 литра, но за такава цена е просто нереалистично да се намери по-икономично оборудване. Като цяло Bosch WAE 24468 се превърна в „скъпоценният камък“ на нашето ревю и изглежда абсолютно заслужен.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини