Всичко за пералните машини

Безшумни перални машини (най-тихи)

Безшумна пералняПералните машини, които на практика не вдигат шум, често се интересуват от хора, които не харесват звука на работеща машина. Или тези, които имат малко дете. В допълнение, такива домакински уреди могат да угодят на хората, които перат дрехи през нощта или живеят в много малко жилищно пространство. И ако вашата машина не издава шум по време на измиване, тогава можете да дрямате или да се отпуснете, без да нарушавате спокойствието си с неприятни звуци от миене.

Съвременният пазар на домакински уреди разполага с широка гама от различни марки и модели перални машини. Сред това разнообразие лесно можете да намерите няколко опции с най-малко шум и по-добра звукоизолация. За да разберете как моделът е безшумен, трябва да изучите данните в неговия паспорт. Той показва броя на децибелите, който се произвежда по време на работа. Машината в паспорта, която има по-малко децибела, ще издава по-малко шум.

Но при тази опция могат да възникнат някои трудности. Някои обозначения може да не отговарят на валидните. Това се дължи на факта, че методите за определяне на шума могат да бъдат различни.

Ако вярвате на статистиката, тогава модерните автомобили, които са оборудвани с ремъчно задвижване, мият не толкова силно. Особено в сравнение с колегите за директно задвижване, които са около наполовина натоварени с бельо.

В други случаи пералните машини с директно задвижване обикновено издават малко по-малко шум. Но за това е необходимо правилното зареждане на машината. Така ще постигнете, че в процеса на лицеви опори прането няма да удари резервоара и да издава ненужни звуци.

Шум по време на измиване

По принцип шумът от пералня започва още преди измиване. Процесът на набиране на вода издава доста силни звуци. Тогава моторът шумоля, който върти барабана по време на миене и въртене. Този шум достига въртене. Тъй като именно в процеса на изстискване на прането се случва най-бързото въртене на барабана.

Перална машина с шумЗа тиха работа е важен правилният монтаж. На повечето машини височината на краката е регулируема. И ако подът не е равномерен, е необходимо да се приведе в съответствие позицията на машината, като се коригира дължината на краката. Ако краката на модела са фиксирани, тогава той трябва да бъде инсталиран изключително върху равен и твърд под.

Освен това, за да се избегне ненужният шум, е необходимо да оставите горния капак на пералнята, не насилван от различни неща.

Между другото, смята се, че колите с пластмасови колани са по-шумни.

Как да изберем тиха или безшумна пералня?

Изборът на пералняЗа да изберете наистина безшумна пералня, препоръчваме да се свържете със специалист. Тези специалисти могат да бъдат продавачи - консултанти в големи магазини за домакински уреди. Можете също да се обадите в онлайн магазина и да говорите с оператора. Ако се окажете в професионалист, той лесно ще ви посъветва, ще отговори на всичките ви въпроси и ще ви помогне да изберете правилния модел. Ако имате по-малко късмет и се сблъскате с новак или хитрец, тогава не трябва да губите времето си, просто се свържете с друга организация.

Можете също да се запознаете с покупката мнения на нашия уебсайт. Нашият кратък анализ на прегледите показа, че най-малко шумните AEG автомобили (AEG), тези, които започват от осмия модел. Те са оборудвани със специални шумоизолационни материали. И доста добро потискане на шума. Има и хора, които препоръчват да закупите марката Miele. Тихи се считат за автомобили, които издават звуци под 45 децибела.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини