Всичко за пералните машини

Преглед на пералните машини Atlas 5 kg

SM Atlant 5 кгОтдавна обещахме да направим преглед на най-добрите перални машини Atlant за 5 кг пране и сега, най-накрая, стана възможно да изпълним това обещание. Машините Atlant с капацитет на барабана от 5 кг се отличават с ниската си цена, приемливото качество на измиване и високата надеждност, но обемът на барабана е достатъчен за тричленно семейство. Може би това обяснява засиления интерес на потребителите към „домашни помощници“ от този вид и днес ще се опитаме да задоволим този интерес.

ATLANT 50U88

Перлата на нашия преглед днес е пералня ATLANT 50U88 с товар от 5 килограма. Моделът беше високо оценен от повече от 160 купувачи на различни онлайн магазини за домакински уреди, в допълнение, тази машина получи най-високите оценки от 4 от 6 експерти. Размери на корпуса ATLANT 50U88 (Ш х Г х В) - 600 x 420 x 850 мм.

Машината няма дисплей, а въртенето се осъществява при максимални 800 оборота в минута и изглежда, че е лошо за модерен модел. Въпреки това, потребителите на първо място обърнаха внимание на:

 • цената на машината;
 • качество на пране на дрехи;

Високото качество на измиване с машината ATLANT 50U88 беше оценено от 77 потребители в техните отзиви.

 • ниско ниво на шум;
 • високо качество на сглобяване.

ATLANT 50U88

Те смятаха, че на цена от 198 долара пералня може да си позволи редица недостатъци, които между другото повече от припокриват своите достойнства. ATLANT 50U88 има 23 програми в арсенала си. Ако те се използват умело, можете качествено да измиете всяко пране. Машината има малко допълнителни функции, но може да се похвали с нещо.

 1. Има програма, която ви позволява да миете вълната.
 2. Има специална програма, която ви позволява да забавите началото на прането с до 1 ден.
 3. Вратата на люка може да се отвори на 180 градуса.
 4. Можете да отмените завъртането.

Производителят също така свърши добра работа по безопасността на ATLANT 50U88. Тя има сензори, които следят дисбаланса, прекомерното разпенване, както и течове. Има и защита срещу намесата на малки деца, която потребителят включва и изключва по желание. Не е лошо за 198 долара, какво мислите?

АТЛАНТ 50U87

Ако сте готови да платите 32 долара повече за цифров дисплей, тогава можете да вземете ATLANT 50U87, който спечели не по-малко похвали от потребителите. Размерите на тялото му са същите като на описания по-горе модел, натоварването също е 5 кг. Завъртането също се осъществява при максимални 800 об / мин. Каква е разликата между ATLANT 50U87 и ATLANT 50U88, освен че модела 87 е оборудван с дисплей?

 1. Тя има 15 програми за пране, а не 23, като модела 88, но тези програми са по-добре балансирани.
 2. Дизайнът на модела 87 е малко по-различен.
 3. Тази машина има режим на стоп с вода в барабана. Господарите го използват с удоволствие в някои случаи.

АТЛАНТ 50U87

Потребителите отбелязват още едно предимство на ATLANT 50U87. Тя има подвижен горен капак. И въпреки че този модел не е вграден, той може да бъде инсталиран под плота, след демонтиране на горния капак. Колко струва ATLANT 50U87? Цената ще ви изненада приятно - 230 долара.

ATLANT 50C81

Високо оценена от потребителите и пералнята ATLANT 50C81 машина за предно зареждане. Той е силно балансиран по цена и качество. За 2018 г. купувачите през 2018 г. отбелязаха тази машина като най-добрата си покупка. Машината струва 210 долара и трябва да се отбележи, че за тези пари обикновено е трудно да се купи добра пералня. Барабанът на машината побира до 5 кг сухо пране, докато горният капак на машината се сваля, което ви позволява частично да интегрирате тази техника в мебелите.

ATLANT 50C81

ATLANT 50C81 има приемлива енергийна ефективност. За едно измиване той изразходва около 49 литра вода и 0,19 кВт / ч електроенергия. Има 21 режима на измиване. Потребителят ще се нуждае от много време, за да овладее правилно всички програми.Машината е доста тиха, дори при завъртане произвежда не повече от 68 dB и това е много, много добър индикатор.

ATLANT 50U107

Този автомобил представлява идеално съотношение на цена и качество. В момента ATLANT 50U107 може да бъде закупен за $ 214 и за тези пари получавате перфектно „опакована“ пералня. Първо, барабанът й побира 5 кг пране и може да изтръгне пране със скорост 1000 оборота. На второ място, той има цифрово управление и добър модерен дисплей. Трето, тази машина има 15 програми за миене, половината от които се използват от домакините всеки ден.

ATLANT 50U107

Предлагат се и допълнителни функции. Има таймер за забавяне на старта, който ви позволява да настроите програмата предварително и след това да я накарате да стартира след много часове. Има и деликатна програма за завъртане и режим на спиране на воден барабан. Да, това не е основното. Основното е, че този модел е тестван от няколкостотин потребители и те отбелязват неговата надеждност и висококачествена работа. Какво повече ти трябва!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини