Всичко за пералните машини

Отзиви за антивибрационни стойки за пералнята

прегледи за вибрацииАнтивибрационните стойки за пералнята са проектирани да направят пералнята по-стабилна по време на работа, като не позволяват да се движи и затихва вибрациите. Във всеки случай производителите на тези аксесоари говорят за това, като се хвърлят с похвали за своите стоки. И какво мислят потребителите на перални машини, които са пробвали антивибрационен килим или стойка? Научаваме за това от отзивите, които намерихме, преписахме и събрахме в една публикация специално за вас.

Господарска къща

Алена, Хабаровск

Наскоро направихме основен ремонт в кухнята, направихме всичко, включително подменихме подовата настилка - поставихме върху нея водоустойчив ламинат. За да не се надраскат краката на пералнята, съпругът ми купи евтино под пералнята, специални антивибрационни стойки на Master House.

Първоначално искахме само да защитим новия ламинат от разклащането на пералнята по време на цикъла на въртене, но в действителност пералнята спря да се клати и да скача така и най-важното започна да работи много по-тихо като цяло.

Беше приятна изненада, защото преди си мислех, че пералнята е автоматична и трябва да работи толкова силно и треперещо, сега се наслаждаваме на тишината с цялото семейство и беше необходимо само да си купим каботажните чаши за 200 рубли. Погледнах в Интернет, се убедих, че има доста инструменти за намаляване на шума от работеща шайба, включително антивибрационни постелки, Чувствам се някак глупаво защо преди това не бях решил проблема, още повече, че решението е толкова просто.

Гриня, Красноярск

Слагах дебели парчета гума под краката на пералнята. Те помогнаха малко за заглушаване на вибрациите, но както се оказа, пристанищата от Дома на господарите са много по-добри. Да не кажа, че колата започна да работи много тихо, но поне тя вече не се стреми да галопира от банята, откъсвайки маркучите. Сега той стои вкоренен на място дори при максимална скорост на въртене от 1200 оборота в минута.

Господарска къща

Zumman

Анатолий, Москва

ZummanПодаръците на Zumman дойдоха като подарък при закупуване на пералня, но те останаха в чекмеджето на бюрото ми около година. Не съм ги слагал, мислех, че за пишещата машина това не е необходимо. Преди седмица подредих нещата и намерих тези каботажници, реших да го инсталирам чисто, за да не останем безделни. При следващото измиване се убедих, че няма смисъл в тези каботажни къщи, машината се разтърси и изтрещя, оказа се безполезно нещо.

Светлана, Тоглиати

Различните за пералня машини и подложки са пълен боклук, за съжаление се убедих в това, купувайки и двете. И отзивите, които прочетох в Интернет, ме убедиха, че това е почти панацея, че ако ги поставите под краката на машината, тя ще спре да скача и ще започне да работи много тихо. Аз лично изпробвах всичко, включително и похвалените кабинки на Zumman и мога да кажа със сигурност - това е 100% невярно, не вярвайте на рекламодателя и фалшивите потребители на форумите, които работят върху тях, които измислят похвални думи за своите продукти.

Magic Power MP-610

Кристина, Москва Magic-Power-MP-610

Купувайки пералня LG, бях воден от предложенията на продавача да купя заедно с машината, барабан за почистване Magic Power и специални антивибрационни стойки Magic Power MP-610. Той искаше да сложи килим за пералня вместо каботажните, но беше много по-скъпо и отказах да го взема и както се оказа, че се справих добре. Стойките изобщо не помагат. Написано е, че те заглушават вибрациите и намаляват шума от работеща пералня, но в действителност машината работи шумно и работи, нищо не се промени със стойките, само че някои от тях отново направиха пари за нашата глупост.

Крамер, Новосибирск

По принцип инсталирайте нова шайба направете сами. Направих всичко според правилата, изравних и подсилих пода, монтирах машината на ниво, огънах маркуча за източване според инструкциите, освен всичко друго, поставих антивибрационни стойки Magic Power MP-610. Усилията донесоха резултати. „Домашният асистент“ работи много тихо, всички членове на домакинството са изненадани, защото преди шайбата на същата марка работеше като трактор, особено по време на цикъла на въртене. Мисля, че антивибрационните стойки изиграха важна роля.

В заключение отбелязваме, че антивибрационните стойки не потискат разрушителните вибрации по време на работа на пералнята, но в някои случаи не й позволяват да се разпространи по пода и околните предмети. Може би затова ефектът от тези аксесоари е невидим за някои потребители.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини