Всичко за пералните машини

Декалцификатор за съдомиялна машина

Антинакипинов концентратМного собственици на съдомиялни мислят, че техните „домашни помощници” са надеждно защитени от мащаб благодарение на йонообменната смола, но грешат. Ако водата е много твърда, тогава за да предпазите частите от варовик, трябва да използвате анти-мащаб за съдомиялни машини. Периодичната употреба на този инструмент ви позволява да почиствате детайлите на съдомиялната машина от вече образувани варовикови отлагания, като по този начин я предпазвате от повреди. Ще поговорим за този инструмент днес.

За какво е лекарството?

Някои хора вече трябваше да използват универсалния прах Antinakipin за миене и съдомиялни машини. Това лекарство не е лошо, но ефектът му върху варовити отлагания не е достатъчно мощен. Трябва да извършите няколко процедури за повече или по-малко почистване на съдомиялната машина от котлен камък. Сравнително наскоро се появи ново концентрирано средство от Unmomento Antinakipin в капсули от 10 ml.

Тези малки капсули съдържат смъртоносно съединение, което, когато се смеси с вода в пишеща машина, не оставя шанс за поява на варовик. Това е мощен инструмент, който унищожава варовите отлагания безопасно, ако го използвате редовно. Ако например никога не сте почиствали съдомиялната си машина с Antinakipin и изведнъж сте решили да я почистите, можете да навредите на машината. Факт е, че старата скала, която се е образувала през годините върху нагревателния елемент, може да се срути и да повреди нагревателя.

Големи парчета варовик, които са отпаднали в резултат на почистване, могат да запушат работното колело на помпата или дори да я повредят

В резултат на това почистването ще доведе до ремонт. В същото време не почистването на машината също е лошо, защото варовите отлагания ще я счупят рано или късно. Идеалният и единствен вариант е да използвате Антинакипин поне 1 път на 3-4 месеца. Това значително ще удължи живота на вашата съдомиялна машина.

Колко ефективно е лекарството?

Наистина не искам да говоря за ефективността на новия концентриран Антинакипин, още повече, че нямаме много опит с неговото използване. Молим потребители, които вече са го пробвали, да научат за ефективността и функционалността на този инструмент. Представяме ви техните отзиви.

Джулия, Стари Осколскала в PMM

Научих за Antinakipin от продавача в магазина. Когато си купих моя съдомиялна машина Bosch SPS30E02RU, продавачът каза, че понякога трябва да използвате този инструмент, така че машината да издържи дълго време. Година и половина миех машината с Antinakipin прах веднъж на 6 месеца, след това свърши и взех Antinakipin в капсули. Използването му е много по-удобно. Не мога да кажа нищо за ефекта, но машината работи добре.

Евгений, Санкт Петербург

Използвах съдомиялната около четири години, докато не се счупи. Нагревателният елемент не е в ред. Господарят каза, че всичко е заради твърда вода, но доколкото знам, съдомиялната машина е защитена от котлен камък благодарение на солта, която, между другото, редовно си наливах. Изказах мислите си на господаря, а той ми се засмя и каза, че отсега периодично ще мия съдомиялната машина с Антинакипин. След подмяната на нагревателния елемент са изминали почти три години, докато всичко работи, явно Antinakipin помага.

Ирина, Москва

Преди седмица в нашата съдомиялна машина Electrolux изгори нагревател. Обадихме се на майстора и той, като сортира миялната машина, дълго се изненада, че няма дебелина по детайлите. „Старата жена“ работи от девета година, а вътре като нова. Казах му, че почти от първия ден използвам антинакипинов прах. Измивам вътрешностите им веднъж на 4 месеца. Използвам машината много често, мисля, че без този продукт той би бил обрасъл с мащаби. Препоръчвам го на всички, проверено!

Как да използвате продукта?

И така, отразихме мнението на хората, остава да говорим как да използваме Unmomento Antiscale в капсули. Това е проста материя и няма да ви отнеме много време.

  1. Разтоварете съдомиялната машина. В кошниците не трябва да има нищо.
  2. Слагаме гумени ръкавици.
  3. Отваряме опаковката с Анти-мащабен агент, изваждаме една капсула, отваряме я и изсипваме съдържанието в отделението за перилен препарат.
  4. Затваряме вратата на съдомиялната машина и активираме програмата за пране при висока температура.
  5. Изчакваме, докато програмата завърши работата си и всичко, имайте предвид, че сте почистили пишещата машина.

В заключение отбелязваме, че ако наскоро имате миялна машина, не пренебрегвайте основните мерки за безопасност. В противен случай, след няколко години можете да "стигнете" до основен ремонт. Ако това не ви притеснява, тогава не се занимавайте с покупката на този инструмент. Но ако искате „домашният асистент“ да работи дълго и ефективно, използвайте Антинакипин поне веднъж на шест месеца.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини