Всичко за пералните машини

Американски перални машини

американски перални машиниРуските купувачи вече са свикнали с китайските домакински уреди, така че мнозина не знаят за наличието на американски перални машини. Всъщност много магазини предлагат да закупят машина от Америка, а желаещите да придобият единица от САЩ могат лесно да се запознаят с представения асортимент. Но струва ли си да промените един към друг и кой модел е по-добре да изберете? За да разберете това, нашата статия ще ви помогне с кратък преглед на най-популярните и надеждни перални машини, направени от американците.

Maytag MAV 3855 AGW

На руския пазар рядко виждате машини с вместимост над 9 кг, което не може да се каже за перални машини от САЩ. Нашите обичайни устройства са проектирани за 5-8 кг спално бельо, което ви позволява да обслужвате стандартно семейство от 3-4 души, Много американски перални машини, от друга страна, могат да измият над 10 кг сухо пране в един цикъл, а Maytag MAV 3855 AGW не е изключение.

Това е самостоятелен модел с вертикално зареждане и електронно управление.

Вярно, обемният барабан повлия на размерите на агрегата, който се увеличи до ширина 69, дълбочина 69 и височина 110 см. Теглото на машината също е впечатляващо - 62 кг. Също така тази машина се характеризира с висока консумация на вода, която достига 120 литра в един стандартен цикъл. По правило руският и китайският монтаж предлага перални машини с дълбочина 45-65 см, с тегло до 60 кг и консумация на вода 39-50 литра. Ако преминете през останалите характеристики, можете да видите следните стойности:

 • ниска скорост на въртене - до 600 об / мин;
 • липса на защита от течове;
 • контрол на дисбаланса и разпенването;
 • ниво на шума - около 49 dB.

White-westinghouse MFW 12CEZKS Maytag MAV 3855 AGW

Машината не може да се похвали с наличието на много специални програми - само деликатният режим, икономичното измиване и супер изплакване, познати на руснаците. Но марката Maytag има свои собствени характеристики: самопочистващ се дренажен филтър, самонивелиращи се крака на корпуса и автоматичен спрей от почистващи препарати. Последните функции правят пералнята много удобна за използване.

White-westinghouse MFW 12CEZKS

Предният облицовъчен обект с бяло облекло MFW 12CEZKS на американското производство ще впечатли руския купувач с нестандартен външен вид - наличието на платформа, която повдига машината до височина 91 см. Този подход прави товаренето и разтоварването на нещата удобно и лесно, а също така ви позволява да използвате долното отделение за съхранение на домакински химикали. Останалите възможности и възможности са както следва:

 • вместимост - 11 кг;
 • енергиен клас - A +;
 • ниво на ефективност на измиване A;
 • интензитет на въртене до 1100 об / мин;
 • 7 програми (пране на вълна, нежни тъкани, икономия, предотвратяване на сгъстяване, двойно изплакване, предварителна обработка, отстраняване на петна);
 • отложен старт до 14 часа.

По отношение на функционалността машината практически не се различава от познатите на руснаците автомати. Тук можете също да променяте скоростта и температурата на въртене и да наблюдавате процеса на измиване на цифров дисплей. "Издава" американски корени само обемът на зареждане и необичаен външен вид.

Whirlpool AWOE 9349

Друг фронтален и свободно стоящ модел на американската асамблея. Той предлага капацитет от 9 кг с електронно управление, цифров дисплей и стандартни размери 60/60/85 см. Заслужава да се отбележи, че размерите на Virpul са най-подходящи за средната дълбочина на кухненските комплекти и мивки - това ще позволи на естетиката да разположи оборудването в съществуващия интериор и е по-удобно да го използвате в ежедневието.

Машината ще се хареса на руснаците и за отлична ефективност - енергийният клас е обозначен като "A ++". За един стандартен цикъл машината харчи около 0,13 кВтч / кг, което е много по-малко от много неамерикански автомати. Средната консумация на вода на цикъл не надвишава 64 литра.

Въпреки приличното въртене до 1000 оборота, машината принадлежи към клас C, което е необичайно за домашен купувач.Но това ще угоди на възможността за промяна на силата на натискане и пълното му отменяне с инсталирането на накисване. Можете да изберете температурата на отоплението с вода.

Whirlpool AWOE 9349

Няма пълна защита на калъфа срещу течове и изсъхване, но има заключване на таблото от деца, контрол на дисбаланса и разпенването. Има 14 предварително зададени програми, сред които има няколко стандартни, като повечето от тях са специални и предназначени за пране на дънки, деликатно бельо, спортно облекло и силно замърсени материи. Освен това има икономичен и бърз режим.

Той предлага марката и популярните функции, например таймер за забавяне и технологията Antibacteria. „Основният момент“ ще бъде необичайният дизайн на вратата на люка и малък син шрифт на таблото.

Frigidaire MLF 125BZKS

Друг „удължен“ модел на долното отделение с тип пране отпред. Той има впечатляващ капацитет от 11 кг и оптимално съотношение цена и качество. Освен това има необичаен дизайн на калъфа: разширена врата с асиметрична джанта, разширяваща се надолу и табло със сини надписи. Сред обичайните за нас перални машини тази опция за дизайн не е намерена.

Следните характеристики особено ще зарадват руснак:

 • цифров дисплей;
 • интелигентно управление;
 • Консумирана мощност от клас A +
 • скорост на въртене до 1100 об / мин;
 • предотвратяване на дисбаланс и прекомерно разпенване;
 • забавено изстрелване до 14 часа;
 • стандартен набор от режими със 7 програми.

Трябва да се разбере, че марката Frigidaire, подобно на много американски компании, се фокусира върху производството на единици за перални центрове. Затова се предлага впечатляваща просторност, но с ниска консумация на енергия и повишена скорост на измиване.

Сега без много трудности можете да си купите американска пералня. Основното е да се вземе предвид, че много модели, предлагани от съвременния пазар, имат простор и впечатляващи размери, които са необичайни за руския потребител.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини