DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» »Kylning

kylning

Master klasser:

Justerbart datorkylsystem

Jag erbjuder ett enkelt att tillverka och lättanvänt datorfläktkontrollsystem. Systemet har tre positioner: - inaktiverat; - läge med låg brus; - maxläge.

Gör det själv pump för CBO

Tja, vad är CBO, tror jag att vissa redan har gissat - det här är ett vattenkylningssystem. Vad är en pump? - Detta är en pump som gör att kylvätska cirkulerar genom systemet. I artikeln kommer jag att berätta ett exempel på en hemmagjord pump. . .

Kontrollpanelen för PC

I processen att modifiera en dator är det ofta nödvändigt att kontrollera de inbyggda fläktarna eller bakgrundsbelysningen för något. För detta gör vi vår kontrollpanel. . .

Datorfilter

Jag vet inte om dig, men jag är redan trött på att rengöra min dator. Faktum är att min PC är i sovrummet, och det är helt enkelt outhärdligt mycket damm från lakan och kuddar. Jag är trött på att demontera datorn varje månad och "suga ut" berg av damm. Jag bestämde mig för att uppgradera datorn och sätta in den

Vi gör en svalare för hårddisken.

En hårddisk med en spindelhastighet på 5400 rpm bör inte. arbeta med en elektrisk värmedyna. På grund av korrekt ventilation, översteg temperaturen i fallet inte 39-40 grader. Det fanns en fråga om ytterligare kylning av hårddisken.

Vattenkylningssystem.

En annan intressant variation på ämnet vattenkylning. Den här gången i den externa versionen med en stor radiator, lysande fläktar och en blå tank för vatten. Allt detta kan du göra med dina egna händer och spendera mindre än tusen rubel.
«Gör det själv - gör det själv"- en webbplats med intressanta hemlagade produkter gjorda av improviserade material och föremål hemma. Steg-för-steg-masterklasser med foton och beskrivningar, teknik, exempel på arbete - allt som en riktig mästare eller bara en hantverkare behöver för handarbete. Hantverk av alla komplexiteter, ett stort urval av riktningar och idéer för kreativitet.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner