DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Späck med inskriptionen
Många drömmer om att ha en småsak med sitt eget namn eller namnet på sitt favoritlag skriven eller någon annan inskription som har en speciell betydelse för dem. Det bör noteras att väva grannlåt är en ganska lätt fråga om du förstår och lär dig grunderna. Och så, låt oss komma igång.
Du behöver ett blad från en anteckningsbok i en låda, trådar (tandtråd eller annat för broderi), ett tjockt tejp och lite tid.
Först måste du bestämma vilken inskription du ska väva. I exemplet kommer inskriptionen "YNWA" att vävas, vilket i förkortning betyder fototklubbens Liverpool motto.
För att inte bli förvirrad i vävningsprocessen och inte hålla en bild i huvudet är det bäst att rita ett diagram på ett papper. Det är bekvämare att göra det på ett vanligt ark från en anteckningsbok till en cell. Varje ruta innebär en knut. Välj hur många trådar du ska väva och följaktligen kommer du att ha din inskription på denna höjd.

Späck med inskriptionen


Inskriptionen syns i den presenterade figuren och antalet trådar är skrivna på vänster sida. Vårt exempel kommer att ha en höjd av 9 trådar. Varje cell betecknar ett paket med framstående färg, som kommer att skrivas inskription.
Därefter måste du bestämma färger och trådar. Det är värt att notera att det för varje knut finns möjlighet att vara i två färger: tråden som väver, och den som tas som grund. dvs varje kolumn kan ha sin egen färg, men vi tog två färger: en för bakgrunden (gul) och en för inskriptionen (röd). eftersom Om inskriptionens höjd är nio måste du ta nio strängar av inskriptionens färg (röd) och en lång tråd i bakgrundsfärgen (gul). Vi knyter dem ihop med en knut och fixar dem på bordet med tejp, som visas på figuren.

Späck med inskriptionen


Vi börjar väva. Den första raden kommer att vara helt gul för att matcha bakgrundsfärgen. I höger hand tar vi den gula tråden och knyter den med en knut på den första röda tråden, dra åt den.

Späck med inskriptionen


Så vi gör på varje röd tråd två knölar med gult. Var inte larmad om den första raden inte är jämn och trådarna fortfarande inte vill ställa upp exakt i tur och ordning. Vi stickade en rad. För att väva nästa rad måste du väva i samma knutar, men bara den gula tråden kommer att ligga till vänster om de röda och därför knyter knuten också till vänster.

Späck med inskriptionen


Således visar det sig att den gula tråden täcker den röda till sidan som sammanfaller med den sida till vilken väven vänds. Och för att göra en röd knut behöver vi bara fläta knuten med en röd tråd (en som går i tur och ordning) över den gula i motsatt riktning mot väven. Figuren visar början på vävningen av bokstaven N. Vävning utförs i denna rad till höger sida, därför kastas den röda tråden till vänster.

Späck med inskriptionen


Resultatet är som följer.

Späck med inskriptionen
Kommentarer (2)
 1. Sonya Horan
  #1 Sonya Horan gäster 18 oktober 2013 19:34
  1
  Allt är klart och enkelt :) en fantastisk webbplats. Jag hittade inte en sådan förklaring någonstans wink
 2. Ekaterina Shulakova
  #2 Ekaterina Shulakova gäster 26 november 2014 17:49
  1
  Jag kommer definitivt att försöka. Förklaringen är klar, allt är extremt enkelt. le

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner