DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» »Tygfågel
Hur häpnadsväckande och gränslös är fantasin och behärskningen av mänskliga händer, som gör det möjligt att göra något enkelt, intressant och ibland användbart och symboliskt, med en osynlig kraft från nästan alla små och icke-beskrivna tygstycken. En liten chrysalis-charm med kärlek och vänliga tankar kan bli en trogen följeslagare på vägen eller en charm för hemmet. En leksak gjord av ett litet tygstycke, till exempel en fågel, kan vara en bra present till ett barn (och inte bara) eller en dekoration av det inre i ett rum.

Tygfågel


För tillverkning av en fjädervän behövs endast fyra artiklar: trådar, färgat tyg i form av en kvadrat med format 20/20 cm, syntetisk vinterbild och sax.

Tygfågel


Arbetsordning:
Vik tygfyrkanten i halva diagonalt. Vrid först ett hörn av den resulterande triangeln till mitten och sedan det andra hörnet.

Tygfågel

Tygfågel

Tygfågel


Vik sedan sidohörnen till mitten igen, vik sedan den resulterande figuren i hälften med veck.

Tygfågel

Tygfågel

Tygfågel


Forma därefter en fågelnäbb genom att bandera ett hörn med en tråd. För att räta ut figuren och lägga en bit polstring av polyester inuti och bilda fågelns huvud, bandager du den med en tråd.

Tygfågel

Tygfågel

Tygfågel


Sätt sedan en annan syntetisk vinterbildare och, efter att ha format kroppen och sprida vingarna åt sidorna, bandage med en tråd.

Tygfågel

Tygfågel


Efter att ha tagit trådarna, bandage baksidan av fågeln i form av ett kors och linda in varje vinge. Fågeln är klar.

Tygfågel

Tygfågel


Du kan ge en sådan söt fågel till någon av någon anledning, eller hänga den på en tråd ovanför ett bord eller under en ljuskrona.

Tygfågel


Njut av ditt arbete!
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner