DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Barnvagn med engångsblöjor
En barnvagn tillverkad av engångsblöjor eller blöjor är inte bara en original utan också en funktionell present. När allt kommer omkring kan en sådan barnvagn alltid packas upp och alla tillbehör som ingår i den kan användas för sitt avsedda ändamål. Nyligen, när man möter en kvinna i förlossning från förlossningsavdelningen med en baby, blir det allt viktigare att ge utom den ökända blomman bukett gåvor tillverkad av blöjor och delar av barnkläder. Denna gåva passar inte bara för barnet, utan också för barnet äldre, det viktigaste är att bestämma blöjornas storlek. Barnvagnar från blöjor ges till dop, namndag, födelsedag för barn från 0 till ett och ett halvt år.

Engångs barnvagn

Engångs barnvagn


För att göra en barnvagn från blöjor behöver du:
- engångsblöjor - mediumpaket
- blöja - 1 st
- väst eller blus - 1 st
- näsduk - 1 st
- en blöja eller en laken - 1 bit
- kartong för tillverkning av ramen
- häftapparat, säkerhetsstift
- gummi
- band för dekoration
- leksaker eller barns kosmetika om så önskas
- presentförpackning

1. Vi gör en vagnsram. Vi tar en remsa kartong 60-70 cm lång och 10-15 cm hög. Vi förbinder ändarna på remsan med en häftapparat och bildar en oval. Dra tandköttet på den resulterande kartongen.

Engångs barnvagn


2. Vi täcker kartongämnet med blöjor, som visas på bilden. Sätt in blöjor inuti den ovala så att en tät botten bildas.

Engångs barnvagn


3. Täck botten med en näsduk.
4. Vik babyblöjan eller laken i form av en halsduk och omge den med en kartongram med blöjor. Detta måste göras så tätt som möjligt. Vi fixar blöjan (lakan) med engelska stift och fyller resten av tyget mellan botten och väggarna på barnvagnen.

Engångs barnvagn


5. Vi vänder oss till tillverkningen av huven. För att göra detta, klipp ut en remsa kartong, böj den i form av en båge och sätt in mellan barnvagnens väggar och botten. Vi lägger blöjor på kartongremsan och draperar allt med en blus eller väst, fixerar det med säkerhetsnålar.

Engångs barnvagn


6. Vi gör handtaget på barnvagnen. För handtaget behöver vi en remsa kartong tätt lindad med tejp som sätts in mellan barnvagnens väggar och botten.
7. Dekorera barnvagnen med band. Vi tillämpar kosmetika eller leksaker.

Engångs barnvagn


Din gåva är klar! Det återstår bara att välja lämplig presentförpackning.

Engångs barnvagn

Engångs barnvagn

Engångs barnvagn

Engångs barnvagn

Engångs barnvagn
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner