DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
Efter byggandet av det privata huset återstod rester av metallrör, profil och skivor. Detta material tjänade till installation av ett hälsocamp med sportutrustning, en sandlåda och en gunga. Enligt stadens beredda skiss, med beaktande av tillgängligt material, kommer vi till jobbet.
För arbetet behöver du följande material: ett rör med en diameter på 57 millimeter - 35 meter, en vinkel på 35/35 millimeter - 45 meter, ett rör med en diameter på 15 (20) millimeter - 10 meter, ett takark på 7 kvadratmeter, polykarbonat på 7,5 kvadratmeter (cirka 2 / 3 ark), färg på 0,2 liter i flera färger, 2 skivor 50 mm tjocka, 0,2 breda och 1,5 meter långa, 100 takskruvar, 50 nitar. Andra material kan användas beroende på vad du har kvar från konstruktionen.
Vi börjar markera och installera rörräcken för den framtida "svampen", för vilken vi kommer att förbereda motsvarande hål i marken för att hälla betong. Det rekommenderas att svetsa klackarna på rören för stabilitet. Vi fördjupar rören med en halv meter, för en sådan konstruktion kommer det inte längre att vara nödvändigt, stadens skal kommer i en bunt ändå. Rörens ändar hälls med betong, och konstruktionens topp är inställd på nivån. Från botten av sandlådan och lite högre är sandlådans höjd cirka 0,3 meter, skål med ett hörn, vi får en lådformad. Vi klipper ämnen från profilarket och sätter in sandlådor från insidan i hörnen, fixerar lakorna genom nitade hål i hörnet med nitar.

Wellness barnstad

Wellness barnstad


Vidare svetsas rafter-systemet från det vanliga gaveltaket från handelsröret eller hörnet, och plåtarna av metalltakplattan (profilen) är fästa vid takskruvarna.

Wellness barnstad

Wellness barnstad


För att skydda mot solljus och starka vindar använder vi cellulärt polykarbonat, vi fixerar sidoväggarna på racken till "svampen" i sandlådan med självgängande skruvar. Färgat polykarbonatbeslag är väl lämpat för att bekläda en pediment.


Wellness barnstad

Wellness barnstad


För enkelhets skull måste sandlådans kanter vara kantade med ett välplanat och täckt med skyddande vätskekort, det är bättre att fixa den i hörnet med bultar eller skruvar.
För att skapa en horisontell stång, stege och svängning behöver du ett rör med tre fjärdedelar eller en halv tum. Vi klipper arbetsstyckena och skalar dem i en cirkel till rörstativet, vi rengör sömmarna och skalar med hjälp av ett slipskiva i en vinkelslipare, sedan polerar vi metallkonstruktionen med en trasa och förbereder den för målning. Det är bättre att måla en barnstad i ljusa och mångfärgade färger.

Wellness barnstad


För boxning görs en hållare för ett speciellt päron, som vi fäster med en karbin.
Vi fyller sandlådan med lätt sand, vi fäster gungan och boxväskan.

Wellness barnstad

Wellness barnstad


Resultatet är en vacker, mångsidig stad med sportutrustning och en sandlåda för barn i alla åldrar.

Wellness barnstad

Wellness barnstad

Wellness barnstad

Wellness barnstad
Kommentarer (1)
  1. master1959
    #1 master1959 gäster 28 augusti 2017 9:26 p.m.
    1
    Endast en omtänksam pappa kan skapa en så underbar spelstad. Själv tog jag upp tre söner i landet. Vi hade en sandlåda, en gunga, en uppblåsbar pool. Jag skulle inte vägra en sådan stad!

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner