DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Belyashi med kött
ingredienser:
För att förbereda ett välsmakande kött med kött behöver vi följande ingredienser: hemlagat köttfärs (40% fläsk, 60% nötkött) 500 gr., Paprika, salt, lök 200-400 gr.
Deg för vita:
Cirka 1 kg mjöl, socker 2 matskedar, lite vatten (20-40 ml.) 5 gram jäst (torkat), kycklingägg 1-2 st., 0,5 liter färsk mjölk (du kan sura eller till och med kefir).
preparatet:
För att göra det lättare för vita kan du köpa deg. Det säljs i basarerna. Vi sätter degen utan deg, blanda med varmt vatten eller mjölk, låt stå i 5-10 minuter. Häll sedan jäst i vårt mjöl, i en bred skål. Tillsätt sedan återstående ingredienser och blanda noggrant, helst med en mixer. Degen kommer att ha en flytande bas och kommer oftast att hålla fast vid dina händer.
Vi värmer pannan, häller vegetabilisk olja (skon inte oljan, häll upp till 1 cm på pannans nivå) och steker sedan våra vita på båda sidor.

Kött Belyashi

Kött Belyashi


Det är nödvändigt att steka över medelhög så att våra vita inte bränner. Efter 15 minuters stekning är de vita redo. Det rekommenderas att de svalnar i 1-2 minuter, och sedan kan du äta dem med stort nöje.
Bon aptit!
Kommentarer (2)
 1. helga-1412
  #1 helga-1412 gäster 7 augusti 2017 09:05
  0
  Jag gillar verkligen belyashi, men jag kan bara inte bestämma mig för att köpa det på något sätt: det är inte klart vad som blandas där. Var noga med att prova. Tack för receptet.
 2. Sektor
  #2 Sektor gäster 6 december 2018 11:37
  0
  Vid en basar i Centralasien skulle de ha dödat för en sådan vithet.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner