DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » » »Dekorativt träd
Den största glädjen är de saker du har skapat med dina egna händer. Jag föreslår att göra ett dekorativt träd - de kan dekorera det inre i ditt hus, presentera för en födelsedag eller ett bröllop.


Bestäm storleken - om den står på en hylla är en kopp gräddfil eller en hink med majonnäs tillräckligt för en kruka; om du vill ha ett stort träd - kan du ta en vanlig hink.
Trädets krona är bildad av tidningar som kraschar i en boll av rätt storlek.


Då måste denna boll täckas med elastiskt tyg - det kan vara vackert stretchmaterial eller till och med en bit tights (om kronan är helt dekorerad)


Späd ut alabaster, gips, gips (eller tryck bara på lera) i en kopp och sätt in en pinne - grunden för det framtida trädet. En penna är ganska lämplig för ett litet träd.


Gör ett hål i pappersbollen med en kniv och häll i PVA-lim där, lägg sedan bollen på fatet. Fäst material runt bagagerummet. Göm trådar under en dekorativ sladd, bandbåge, etc.


Dra in trollspaken med vilket lämpligt material som helst - band, tyglist, spets, vackert papper.


Dekorera grytmedlet med vad som finns - pärlor, småstenar för ett akvarium, småstenar, skrynkligt material, limmade servetter. Dekorera potten själv som din fantasi antyder - lim vackert material eller ljusa pappersservetter, strö pärlor på lim, knyt ett lock, etc.


Nu är det dags att dekorera trädets krona. Det finns många alternativ! Rosor från tyg eller band, torkade blommor, stora pärlor, konstgjorda blommor, glasbollar, vacker pasta - allt är lämpligt här!


Försök med olika dekoralternativ, beräkna deras plats, ändra färgen på rosor eller pärlor - välj det som ser mest imponerande ut!


Tro mig, ingen kommer att vara likgiltig mot en sådan gåva!Kommentarer (1)
  1. linkaksu
    #1 linkaksu gäster 22 augusti 2017 12:37
    0
    så det är så de är gjorda ... det är det gåvor kom upp för det nya året! Varar inte länge och material till hands. Vad du behöver!

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner