DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Sammansättningar av spannmål
För att göra en unik komposition av spannmål med dina egna händer behöver du väldigt få material som alltid finns i huset. För arbete behöver vi spannmål i olika färger. Om du vill skapa en egen uppfunnet plott bestämmer du först det färgschema som det ska utföras i. Den första uppsättningen spannmål som kommer att tjäna oss som material beror på detta.
För vår höstsammansättning kommer vi att behöva gula spannmål för att simulera höstlöv (hirs, majsgryn samt ärtor). Om du vill att din höst inte ska vara "gyllene" använder du gröna ärtor - då kommer det att vara grönt lövverk med en liten ispedd gul på trädet. För trädstammen kommer vi att använda vete gryn samt bovete. För att ge den en djupare färg kan bovete stekas i en kastrull. Vetegryn, semulina, bönor, pistaschblad, vallmofrön, solros- och pumpafrön, dessa frön - allt detta kan vara användbart i arbetet med vår höstkomposition.

 
Vi kommer att göra arbetet i ramen, så välj en ram av denna storlek för din komposition. Det som framgångsrikt passar in i köket. Du kan också välja lämplig färg för ramen så att den passar ihop med huvudfärgschemat i köket.
Grunden för ramen kan vara plywood, täckt med säckväv, eller om du vill skapa en bakgrund för ditt arbete, klistra ett papper på kartong (helst vattenfärgpapper) och färg det i enlighet med din berättelse.


Rita med en penna ett ungefärligt arrangemang av element på ditt arbete. Det kommer att vara en lätt skiss, en skiss. Raderna ska vara synliga efter tonning. Du kan tona papperet med en svamp doppad i en gouache-lösning eller en akvarell i den färg du vill ha. I vår sammansättning kommer bakgrunden att bli blå - eftersom trädet står på floden.


Innan du väljer material för basen (papper eller säckväv) ska du titta på hur dina material kommer att se ut på en eller annan grund: om spannmålen inte ”går vilse” mot bakgrund av tyg eller säckväv är det fullt möjligt att göra just det.


Men vi kommer att göra vår sammansättning på akvarellpapper och "dra" flodens bortre strand med torkade höstlöv: genom att hålla dem ihop får vi en vacker höstskog, och dess färger kommer att vara naturliga - vi använde riktiga torkade löv. Ön i mitten av floden är gjord av gryn och gryn av gryn, och de mörka nyanserna av sand är vallmofrön.
Inkludera fantasi, använd i ditt arbete allt du anser vara möjligt. Låt det vara flerfärgade bönor, bönor, torkade citrusskivor, frön med olika former av ovanliga former.
Det är bäst att klistra in naturliga material med högkvalitativ PVA-lim.
När arbetet är klart, och under höstens ek som står på sidan av floden kommer du verkligen att se en spridning av gyllene blad, våt sand kommer att ligga på en smal remsa på stranden, oöverträffade flodblommor kommer att stänk på stranden, en båt från höstlöv flyter på floden, anser att du misslyckades. Du kan lacka alla delar av kompositionen och leta efter en värdig plats i din interiör för arbete.


Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner