DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Inredning av dörrar
Nästan varje person har haft stunder i sitt liv när hemmiljön blir tråkig och dyster, det finns en önskan att ändra eller göra om något. Kvinnor börjar ordna om möblerna och bilder, sätt in nya foton i ramar, och så vidare. Män, för det mesta, belastar sig sällan med något mödosamt, oftast är allt begränsat till den fullständiga öppningen av gardinerna på fönstren, ja, det är i princip allt. Men förgäves, för om du har lite ledig tid kan du skapa något vackert och individuellt, och viktigast av allt - med dina egna händer. Dekorera till exempel en vanlig interiör eller ytterdörr ...
För detta behöver du: ett brett maskeringsband, en penna, en kniv eller en rakkniv, spraymålning i en sprayburk och lite fantasi.


Först måste dörrytan limmas med maskeringstejp. Varje efterföljande remsa bör gå med en liten överlappning på den föregående, icke-limmade sektioner är oacceptabla.


Då ska du ta en penna och applicera den valda ritningen, eftersom det finns många alternativ! Det kan vara ett stort hjärta (in en gåva soulmate), kinesiska karaktärer, egyptiska ornament, djur eller blommor, i allmänhet, vad ditt hjärta önskar. (Bilden nedan är en skiss av ett gammalt träd).


Efter det är det nödvändigt att klippa ut bilden och ta bort överskottsbandet strikt längs konturerna med en kniv eller en rakkniv (mycket försiktigt för att inte klippa dig själv). Resultatet borde vara en slags stencil.


Nu är det dags att få sprayen. Det är bättre än måla (i denna situation), eftersom det torkar snabbare och ligger jämnare på ytan utan att lämna fläckar. Innan sprutan appliceras kan den skaka ordentligt (2-3 minuter) och först efter användning.
Valet av färg kvarstår alltid hos artisten, eftersom smaker och preferenser är mycket olika. Dessutom beror mycket på färgen på själva dörren, om den är brun bör du välja en nyans som inte kommer att smälta samman med den.
Så det sista steget har kommit, torktiden har gått (1-2 timmar), dörren är målad och redo att ta bort tejpen.


Som ett resultat erhålls en ovanlig och mycket original ritning, som kommer att glädja alla runt med sin skönhet och originalitet.


Det är allt gjort.


Kommentarer (1)
  1. Rinat
    #1 Rinat gäster 8 augusti 2017 09:39
    1
    Detta är för alla. Om en god dörr av hög kvalitet, varför skildra något på den? Det finns inget mer i interiören heller, min fru skulle definitivt inte godkänna ett sådant åtagande.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner