DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Hur man tvättar det gröna
Hur man tvättar gröna grejer

Oavsiktligt färgade med lysande grönt, det är inte nödvändigt att gnida händerna under vattnet röd hett. För att bli av med spår räcker det att använda någon av 11 metoder som bekvämt hjälper till att minska denna vätska från huden.

Använd väteperoxid för att tvätta grönt


Standardprocenten peroxid skadar inte huden, och den säljs på något apotek. Detta ämne används aktivt inom textilindustrin för blekning av tyger. Det hanterar snabbt och effektivt uppgiften att bli av med spår av greenbacks.
Hur man tvättar gröna grejer

Försök bakpulver


Nästa alternativ är att använda bakpulver. En liten mängd läsk bör blandas med vatten så att en tjock massa erhålls. Det bör appliceras på huden och sedan gnuggas. När du har använt det måste du tvätta händerna med varmt vatten.
Hur man tvättar gröna grejer

tandkräm


En enkel och säker lösning. Tandkräm finns alltid i alla hem. Bäst om pasta blekar. På grund av dess specificitet hjälper det att bli av med fläckar snabbare och mer effektivt.
Hur man tvättar gröna grejer

Använd blekmedel noggrant


Av alla metoder är detta en av de minst säkra. Av den totala blekmedelskompositionen är vi intresserade av klor. Detta ämne är användbart för att ta bort fläckar, men orsakar allergiska hudreaktioner.
Det rekommenderas särskilt inte att använda blekmedel för ansiktshud. Om du fortfarande använde det, glöm inte att tvätta händerna med varmt vatten och smörj in dem med grädde.
Hur man tvättar gröna grejer

Nagellackborttagare


Kanske det mest effektiva verktyget för att tvätta grönsaker. Det bör komma ihåg att vätskans kemiska sammansättning är skadlig för huden. Därför måste du definitivt tvätta händerna och använda grädden.
Hur man tvättar gröna grejer

Fett grädde


Med tillräckligt med fettinnehåll kan kremen ta bort greener från huden. Det appliceras på problemområdet och tas sedan bort med hjälp av en bomullsskydd tillsammans med gröna fläckar. Detta kommer inte att hända första gången, och det är bättre att applicera grädden igen.
Hur man tvättar gröna grejer

Vinäger raderar den lysande gröna


Därefter kan du prova vinäger. Detta ämne är en mild syra som är skadlig för slemhinnorna. Det är relativt ofarligt på hudens yta, men sköljning med varmt vatten rekommenderas fortfarande.
Hur man tvättar gröna grejer

Citron som tillval


Ett lika intressant och bekvämt alternativ är användningen av en citronskiva. Syra finns i sammansättningen av citronsaft, och därför är det lämpligt att bli av med fläckar av gröna. Vissa sorter är inte tillräckligt sura och metoden kan vara ineffektiv.
Hur man tvättar gröna grejer

Alkohol är bra


Alkohol som fläckborttagare är inte tillräckligt bra, men ibland finns det inga bättre alternativ. De måste fukta en bomullspinne och sedan aktivt och svårt att gnida huden. Att upprepa denna procedur många gånger är inte meningsfullt, max 2-3 försök. Skilsmässor kvarstår, men metodens effektivitet är fortfarande högre än för en citron.
Hur man tvättar gröna grejer

Tvätt tvål


Det näst sista alternativet är en tvätt tvål. Först måste huden fuktas med vatten och sedan gnuggas med tvål. Fläckar som uppstår under processen är lätta att ta bort med en bomullsdyna. Resultatet är uppriktigt sagt dåligt. Tvål klarar inte av greenback.
Hur man tvättar gröna grejer

Makeup remover


På samma sätt beväpnar vi oss med en bomullsdyna, fuktar den med sminkborttagningsmedel och börjar processen med att rengöra huden. Det kommer att ta lite tid och uthållighet, och resultatet är mycket likt det som kan ses när du använder tvätt tvål.
I de flesta fall, tvätta händerna, kommer du att bli av med de resterande spåren av briljant grönt, och samtidigt från de ämnen som används för att ta bort det. Därför har vart och ett av de 11 metoderna rätt till liv. De har olika effektivitet och säkerhet för huden. Valet beror helt på önskemålen från den person som står inför ett så enkelt men irriterande problem.
Hur man tvättar gröna grejer

Titta på videon


Videon visar i detalj varje användningsmetod och resultatet av användningen, se.
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner