DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » » »Lagringstank" Rainbow "
I alla barnkammare finns det alltid en enorm mängd olika små saker som alltid måste vara till hands med barnet. För att hålla pennor, filtpennor och pennor i ordning måste du fundera över alternativ för lagring. Från denna workshop lär du dig att enkelt och enkelt skapa en behållare för förvaring av brevpapper och andra små saker från improviserade material så att de alltid är till hands och inte orsakar obehag. Så låt oss komma igång.
För att göra enstyck Du behöver följande material:
  • färgat papper för att trimma ämnen;
  • saxar,
  • dubbelsidig tejp;
  • rullar från toalettpapper och pappershanddukar;
  • superlim (bästa limgel);
  • satinband bredt;
  • penna för fixering av trimning.

Steg-för-steg-masterklass:
1. Vi börjar tillverka vår produkt genom att ge den en grundform. Ramen är gjord av spolar av toalettpapper och pappershanddukar. Först måste du ordna alla material i rätt ordning. Efter att formuläret har godkänts är det nödvändigt att noggrant limma alla detaljer med hjälp av superlim eller dubbelsidig tejp.
Ramen för våra hantverk är klar.
Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Så att pennor och pennor inte faller ut under drift är det nödvändigt att fästa en botten i vår behållare. Den nedre delen kan vara gjord av tjock kartong eller plast. Vi fixar botten med superlim.
2. Vi börjar dekorera vår behållare för små föremål. För dekoration behöver vi pappersämnen. Spolar från toalettpapper kommer att dekoreras med den vända tekniken. Beskärningsämnen monteras bäst på dubbelsidig tejp. Först måste den klistra försiktigt på ramen, varefter klippningen ska fixeras med en penna på den förberedda ytan. Vi dekorerar varje fack gradvis med olika pappersfärger. I denna workshop användes regnbågens färger: röd, orange, gul, grön, cyan, blå och violetta.
Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

3. Dekorera toppen av vår produkt. För dekoration behöver du satinband. För enkel montering lims tejpen på dubbelsidig tejp. I kanterna kan du använda superlim för att fästa tejpen. Fäst försiktigt tejpen varandra efter varandra nerifrån och upp.
Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Den övre delen av produkten är klar.
Rainbow Storage Tank

Rainbow Storage Tank

Den blandade regnbågens lagringstank är klar. Nu i den kan du säkert placera pennor, filtpennor, pennor och andra pappersvaror för ditt barn. För enkelhets skull kan du placera pennor efter färg. Det här placeringsalternativet hjälper till att spara ditt barns tid och att vänja honom att beställa.
Rainbow Storage Tank

I denna mästarklass övervägs ett av alternativen för att tillverka en behållare för pappersvaror från improviserade material. Om du visar lite fantasi kan du göra hundratals fler varianter av sådana produkter. Dessutom är det mycket användbart att inkludera barnet i den kreativa processen. Tillverkningstekniken finns även för en förskolebarn, så den här lektionen kommer inte bara att vara användbar för barnet utan också mycket intressant. Skapa hantverk tillsammans och de kommer att glädja dig i månader och år.
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner