DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » » »Alla hjärtans kort" Letter of love "
Årets mest romantiska semester närmar sig. Alla älskare tänker på hur man kan bekänna sina ömma känslor för sin själsfrände. Passion, kärlek, tillgivenhet, attraktion inspirerar sökandet efter ovanliga gåvor avsedda för en, den viktigaste personen.
Ett bra komplement till alla gåvor är ett valentinkort. Även de mest skrämmande beundrare har möjlighet att avslöja sig för sin älskade. Ett självgjord kärleksbudskap kommer utan tvekan att lägga till charm till hela gåvan, det indikerar att givaren lägger en del av sin själ i sin skapelse.

Material för tillverkning av:
  • sax, linjal, penna;
  • lim Moment Crystal transparent, limpinne;
  • designpapper, grunden för präglade kort;
  • handarbeten folie hjärtan;
  • färg kartong.

Kärleksbrev

Tillverkningsprocess
1. Grunden för vykortet är präglad designkort, krämfärg, A-4-format. Vik den i hälften.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

2. Använd en linjal för att mäta höjden och bredden på det framtida vykortet. Resultatet var en storlek på 20x14 cm. Drag 0,5 cm från båda värdena. Enligt de resulterande mätningarna, klipp ut en rektangel med kontrastfärg från designerpapper. Limma en rektangel på basen med dubbelsidig tejp.
Kärleksbrev

3. Klipp ut en annan rektangel från designpapperet och har tidigare minskat storleken med ytterligare 0,5 cm på alla sidor än den föregående. Limma den med dubbelsidig tejp. Vi rekommenderar att du använder dubbelsidig tejp för att undvika deformation av papperet vid torkning. De limmade delarna har ett mer exakt utseende. Effekten var lager och ljus inramning längs vykortets kontur.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

4. Förbered kuvertet. Välj papper med alla pastellfärger efter mästarens smak. Skär en kvadrat på 6x6 cm. Vik i form av ett öppet kuvert, klistra in kuvertets nedre delar.
5. Limma kuvertet genom att svänga det diagonalt något på vykortets nedre vänstra sida. Dekorera kuvertet med en utskuren limmad båge.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

6. Skär ut 15-20 hjärtan av godtyckliga storlekar och former från papper i olika färger och ornament.
7. Klipp ut 3 röda hjärtan från kartong med samma form. Vik dem i hälften. Limma de inre sidorna för att få ett volumetriskt huvudhjärta.
8. Lim förberedda flerfärgade hjärtan som om de flyger ut ur ett kuvert. Limma både inuti toppen av kuvertet och underskiktet, och smörj inte helt med lim. Höj toppen av hjärtan. Intrycket av luftighet och skiktning. Växla slätt med hjärtan med prydnad.
9. Klistra in ett rött volumetriskt hjärta i det övre högra hörnet.
10. Lägg till några små hjärtan med en gnista i området mellan kuvertet och det volymetriska hjärtat.
11. Kortets främre del är klar. För att dekorera spridningen kommer en dragspel med 3 hjärtan att användas, vilket avslöjas i den utvidgade formen av ett vykort.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

12. Skär en remsa kartong 18 cm lång, 5-7 cm bred för tillverkningen.
13. För att rita en remsa i segment på 3 cm. Vik dragspelet, sidorna, som kommer att vara lika med dessa 3 cm.
14. Rita ett halvhjärta på ena sidan av dragspel. Klipp ut. Hjärtan ska vara sammankopplade med en sektion på 1-2 cm.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

15.Limma på dragspelens kanter inuti kortet på båda sidor om viken, på ett avstånd av 2 cm. Innan du limmar den andra delen, kontrollera hur dragspelet kommer att uppträda när kortet är helt stängt och öppnat.
16. Gör en lätt accent med två hjärtan i kortets nedre hörn.
Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

Kärleksbrev

"Kärleksbrevet är klart." Det är attraktivt eftersom det inte kräver många specialmaterial. Papper, sax och lim finns i alla hem. Du kan också variera färgvalet i valfri tangent. På grund av komplexiteten i tillverkningen och den tid det tar, är kortet ganska enkelt, så för nybörjare kommer det inte att skapa ett problem i genomförandet.
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner