DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
Tårta har alltid varit huvudattributet för varje helg, oavsett om det är ett bröllop, ett födelsedag till ett barn eller en äldre person, en födelsedag eller en tesfest. Utan en tårta är kul inte kul, och en fest är inte en högtid. En läcker söta godbit som alla väntar på i slutet av firandet. Men det finns kakor som är värda att delta på firandet från början. Det här är en kaka av tre delar av godis som du kan göra själv utan speciella färdigheter.
För att fungera måste du montera följande komponenter:
- polystyren med en tjocklek av 15 cm;
- kontoristkniv;
- omslagspapper med ett ljust tryck;
- dubbelsidig tejp;
- termisk pistol;
- långa tunna godisar (2,5 kg);
- band med olika bredder och angränsande nyanser;
- korrugerat papper, till exempel lila och violett;
- dekorativa bär;
- konstgjorda gröna (kvistar, blad).
Först måste du klippa tre cirklar av tjockt polystyrenskum. Detta är lätt att göra med en vanlig kontoristkniv. Den nedre cirkeln bör vara 50 cm i diameter, den mittersta cirkeln 40 cm och den övre 30 cm.
Alla skumämnen klistras över med vackert färgat omslagspapper. Färgen ska matcha skuggan på godisomslaget.
Candy cake

Candy cake

Sedan limmas alla tre cirklar i en hög pyramid med en termisk pistol.
Nu måste du limma sidorna på kakan med långa tunna godisar. För att göra detta limmas dubbelsidig tejp från sidans övre och nedre kanter och godis formas på den. Det är viktigt att se till att omslaget ligger platt på topp och botten.
Candy cake

Sedan limmas satinband på godisarna. Den lila tejpen 5 cm bred fixas först, mörk violet limmas på den, vars bredd är 2,5 cm. De fästs på godisarna med en termisk pistol.
Candy cake

Candy cake

För att få kakan att se mer elegant ut, är det nödvändigt att dekorera den med bågar av satinband. Tillräckligt kommer att vara en magnifik båge i varje cirkel. Tack vare dessa element sticker den främre delen av kakan ut.
Candy cake

Candy cake

Hantverket måste dekoreras med blommor och miniatyrbuketter. Du kan bilda knoppar av små rosor från foamiran (ark syntetiskt material) .7
Det är lättare att köpa färdiga små buketter som ser bra ut på en tårta.
Candy cake

Men de mest känsliga och magnifika blommorna erhålls från wellpapper. Om du använder lila och lila cirklar kan du skapa vackra öppnade rosor.
blommor för tårta

blommor för tårta

Det återstår bara att placera hela dekoration på nivåer av kakan.
En bukett rosor bildad av korrugerat papper är fäst på toppen. Förutom dem finns blad av tyg.
Candy cake

I den andra nivån placeras blommor från foamiran i växel med bär och gröna blad. Lila blommor från wellpapper är lämpliga här.
Den nedre nivån är limmad med godis och miniatyr konstgjorda buketter.
Candy cake

Här är den färdiga tårta.
Candy cake

Detta hantverk kommer att vara en bra dekoration för varje semester. En trelagerad kaka gjord av godis orsakar genuin beundran bland gästerna och nyfikenhet bland barnen.
Och även denna vackra tårta kan presenteras för tillfällets hjälte i form av en gåva. Han kommer särskilt att gilla barnet som kan äta allt godis från honom efter semestern.
Kommentarer (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gäster 29 augusti 2017 05:37
    0
    Jag skulle ha gett sådant en gåvaskulle inte vägra! En mycket intressant inställning till dekoration, så mycket fantasi, det viktigaste är allt i mått. Naturligtvis är den viktigaste delen i dekoren godis, och ännu viktigare le !

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner