DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Skotork
Alla mötte problemet med att torka skor på vintern. Det finns gott om torkmaskiner, men centralvärmebatteriet är fortfarande det vanligaste.
Skotorkare

Den enda frågan är hur man installerar skor. Jag föreslår att göra en torktumlare från resterna av laminatgolvet (samtidigt lösa problemet med att använda rester från att lägga laminatet). Fördelarna med denna design: monteras direkt på batteriet på sidan och inte på toppen; möjligheten att montera en torktumlare över en annan (i närvaro av två torktumlare), vilket sparar utrymme; lätt demonteras för sommaren, demonterar tar mycket lite utrymme. Laminattrim användes med en tjocklek av 8 mm. För tillverkning behöver du:
- resterna av laminatet;
- linjal, penna;
- pussel;
- elektrisk borr, borr med en diameter på 8 mm;
- sandpapper, fil;
- lack eller måla, borsta.

Torken består av två stödställningar, en inre låsstång, en extern låsstång, två kilar och en stoppskärm.
Skotorkare

Skotorkare

Skotorkare

Skotorkare

Skotorkare

Skotorkare

Skotorkare

För att förenkla monteringen ingår en extra bar i satsen.
Skotorkare

Stativhållaren är det huvudsakliga konstruktionselementet, det har en komplex konfiguration, därför anges dess dimensioner i tre figurer för att inte röra upp ritningen. Hela strukturen monteras utan användning av lim och andra fästanordningar, såsom självspännande skruvar och så vidare. Det finns emellertid korsformade leder (halvträddyna).
Skotorkare

Att göra det enkelt. Markera markeringen på rätt plats. I slutet av provet i mitten borra vi ett hål med en diameter på 8 mm - längs laminatets tjocklek. Skär ut provet med en pussel på insidan.
Skotorkare

Anpassa filen vid behov.
Laminat har en hållbar vattentät beläggning på båda sidor, men snitt sväller under påverkan av vatten och förstör strukturen. Därför måste alla snitt målas över eller lackas.
Skotorkare

Eftersom laminatfästelement inte spelar någon roll uppmärksammar vi det inte.
Att komma till församlingen. Extra bar ansluter till stativ.
Skotorkare

När vi håller med en hand hjälpstången skjuter vi de nedre C-formade delarna av stativen in i den första och fjärde korsningsöppningen, räknat från kanten. Med den andra handen installerar vi den inre låsstången genom den centrala sektionsöppningen så att den kommer in i det C-formade greppet.
Skotorkare

Vi drar i hjälpstången och installerar den yttre låsstången ovanpå.
Skotorkare

Medan torktumlaren rör sig, bestämmer vi dess plats efter behov genom rörelser upp och ner. Ställ in kilarna.
Skotorkare

Vi tar bort hjälpstången. Vi sätter in skärmen betoning.
Skotorkare

Mellan skärmen och batteriet erhålls ett utrymme där det är bekvämt att sätta in skorna med tån nedåt.
Skotorkare

Skotorkare

Om det verkar som om bagagerummet inte sitter tätt mot batteriet kan du ta bort skärmen och lägga den närmare genom att vila den på hållarna.
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner