DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» »Hur man blir av med solbränna
Metoden att bli av med solbränna är extremt enkel och effektiv. Denna metod rekommenderades av min vän som arbetar som sjuksköterska och därför vet hon vad det handlar om. Jag hoppas att metoden kommer att hjälpa dig.


Steg 1
Du behöver bara fem saker:

1) Ett bad eller en mugg, företrädesvis keramisk, eftersom det inte finns några fläckar på det.

2) kanna

3) Rengör trasa

4) vatten

5) Tre påsar svart te (jag använde Earl Grey)


Steg 2

Fyll kannan med varmt vatten och placera tepåsarna. Låt den brygga så att färgen på teet är som på bilden:


Steg 3

Häll infusionen i en mer bekväm keramisk maträtt. Vi doppar en trasa där och, som det är, "sticka" på brännskadorna. Tvätta INTE! låt blöta. Du kan torka av med en torr trasa och upprepa proceduren, men skölj inte i något fall med vatten. Om du gör denna process före sänggåendet kan du sova och ge tid för att infusionen ska fungera. På morgonen kan infusionen tvättas i duschen. Bränningen följde, eller så gick allt bort, men kom ihåg: ju tidigare du applicerar te, desto snabbare och effektivare blir resultatet.

Min vän hade svåra brännskador och hon satte påsar direkt på brännskadorna, men du kan använda en trasa för att tillämpa lösningen.

Om du har ett mycket stort brännskada och blåsorna har klättrat, ska du inte trollbinda hemma, men du bör genast rådfråga en läkare!
te
Kommentarer (2)
 1. Alexander
  #1 Alexander gäster 26 februari 2018 20:24
  1
  Den mest effektiva lösningen är blå lera, utspädd med vatten till konsistensen av flytande gräddfil. Smörj brännskador och hålla efter torkning i ytterligare 20-30 minuter.
  1. Gäst Nikolay
   #2 Gäst Nikolay gäster 6 mars 2019 15:52
   0
   Yes! Naturligtvis säljs lera i varje butik, och du måste fortfarande köra lite te)))))

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner