DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Blöjkaka
Födelsen av en baby är en glad händelse. Just nu vill jag göra gåvorha kul och på något sätt stoppa ögonblicket på ett speciellt sätt. Mamma baby presenteras med något ovanligt. En tårta från blöjor kan visa sig vara ovanlig - en söt present med humor. För att göra en tårta behöver du en bred kartong där du kan klippa en cirkel för kakans bas.

cirkel för kakebas

cirkel för kakebas


En cirkel av kartong är klar. Vi lägger det på rött (blått) korrugerat papper. Klipp ut en cirkel från färgat papper lite mer än en kartongcirkel.

Kartong cirkel redo


Vi böjer kanterna på det färgade papperet och limmar det till huvudkartongcirkeln med hett lim.

Böj kanterna på färgat papper


Du behöver också ett kartongrör - ett rör under en pappershandduk är lämpligt. Kanten på röret skärs med sax, den resulterande "fiskbenen" böjs utåt för limning med basen.

Limma röret till basen


Vi limer röret på basens kaka och väljer färgpapper för att klistra in basen och själva röret.

Limma röret till basen


Efter att ha klistrat in basen väljer vi flätan för att dekorera cirkelns kant och avsluta klistra in röret. I detta skede bör du bestämma dig för att dekorera kakan med leksaker och olika dekorativa element.

cirkel kant dekorationer

cirkel kant dekorationer


Stäng rörets ihåliga kant med en bit skum som är lindad i wellpapper.

insvept i wellpapper


Den första dekorationen - en ljusröd ros tog sin rättmätiga plats.

insvept i wellpapper


Placera försiktigt ett paket med blöjor (27 st.) Runt röret på botten av kakan. Vi fäster blöjor runt röret med gummiband.

vi har ett paket med blöjor


vi har ett paket med blöjor


För större styrka i blöjkretsen fäster vi ett nät och knyter det med plasttejp, vars ändar är bundna till en båge och vridna med sax.

vi har ett paket med blöjor

Blöjkaka


Blöjor är ordentligt fixerade. Vi fortsätter att dekorera kakans andra nivå. Allt som finns till hands används, inklusive nätet. Utifrån det gör vi en uppenbarelse av förpackningar för en bukett - vi fäster kanterna på rutnätet med en gips och stickar dem som ett sjal. Leksaker placeras runt röret och ett paket läggs på toppen, som samtidigt blir en armatur för leksakerna till kakarröret.

Blöjkaka


Dessutom dekorerar vi kakans tredje nivå med sex röda rosor. Den sjunde centrala rosen separeras från de sex nedre med ett vitt förpackningsnät. Rosetter fästs på röret med varmt lim.

Blöjkaka

Blöjkaka


Tårta som gåva är klar. Ett sådant mirakel kommer att vara trevligt att få barnets mamma, och dessutom kom blöjorna precis i tid !!!

Blöjkaka

Blöjkaka
Kommentarer (1)
  1. gäst
    #1 gäst gäster 25 juli 2017 12:53
    1
    Enligt min åsikt är det på något sätt hemskt att lägga babyblöjor på golvet.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner