DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » » »Dekorativa tofflor med nålar
Låt oss tänka på hur man gör en dekorativ tappskyddsbädd. Den färdiga längden är cirka 15 cm. För att göra en så liten sak behöver du 5,5 m av ett satinband 2,5 cm bredt. Av min egen erfarenhet kan jag lägga till att sådana souvenirer ser särskilt bra ut i orange och blått.
Så först drar vi ett toffelmönster. För tillverkning av delar är tunn kartong väl lämpad, vilket lätt skulle inkludera en nål för att sy. Du kan använda kartong med förpackningstrumpbyxor. Skär 2 st. toppdetaljer och 3 st. yttersula detaljer.

yttersula detaljer


Vi fördubblar vårt satinband och applicerar det på den övre delen diagonalt och skär banden vid behov. Så till slutet av raden. Vi fixar allt med clerical klipp.

vi fixar band med gem


På motsatt sida fixerar vi också band med pappersklipp och börjar binda dem.

Rikta in alla band


Vi riktar in alla band så att mönstret är snyggt, alla kanter ska fixeras med häftklamrar. Från insidan, klipp försiktigt av de för långa ändarna på bandet med sax. Vi tillämpar den andra delen.

Sy manuellt


Sy två delar av toppen manuellt och fixa varje band. Vi gör samma arbete med sulan i sneakeren som med toppen. Som ett resultat har vi två delar som ser ut så här från ansiktet och insidan:

Sy försiktigt


Vi syr försiktigt de två delarna i en toffel.

försiktigt sjunga


Klipp av 50 cm tejp, klipp försiktigt av de trimmade kanterna med en tändsticka. Vi samlar tejpen i mitten på en tråd.

sy den till kanten


Vi stickar tejpen och sy den till kanten av den övre delen av toffeln och fixerar den mitt i tejpen.

Ta det återstående bandet


Vi tar allt återstående tejp och lämnar 15 cm på pilbågen och monteras. Vi samlar den på en tråd, vi städar så att tejpen är monterad när den är monterad 32 cm. Vi syr tejpen till toffeln runt omkretsen. Klipp av ett tejp 4 cm långt, sjunga det med en matchning av kanten, samla en liten rosett och fäst den på mitten av toffeln med tråd eller lim.

Vi gör en slinga


Vi gör en slinga för att fästa en toffel på en vägg eller annan yta. Skär ett band på 8x1 cm från det återstående bandet. Vi sånger det från tre kanter. Du kan köpa en bit färdig smal band om det är i samma färg. I den sista delen av sulan, försiktigt göra en lucka med en längd på cirka 1 cm med ett blad eller en kniv, och dra vårt band i det. Limma detaljerna med en ögla på toffelsulan. Hon stänger alla sömmar som är synliga utanför och ger en fin look till den färdiga souveniren.

bit skum


I mitten av toffeln kan du lägga en bit skumgummi fodrad med tyg eller sy en liten kudde av bomullsull eller limma en liten boll av sticktråd. Då får du en användbar souvenir med nålfodral, så här:

dekorativa tofflor för nålbädd
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner