DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Original barn-T-shirt
Jag vill verkligen att barnet alltid ska se vackert och original ut. Mikey är en sådan sak som snabbt blir smutsig och det är synd att kasta dem efter det. Så jag bestämde mig för att lappa upp en liten plats som vi hade på skjortan och samtidigt göra den original och väldigt vacker.

Vad behövs för detta:
T-shirt i valfri färg. Jag har en vit.
Akrylfärger. Det är önskvärt att uppsättningen hade minst 12 stycken, som. olika nyanser av färger behövs.
Tunn borste.
Ett glas vatten.
Alla sticktrådar du kan hitta hemma.
Silikonlim.
Stor bok med ett tjockt omslag.
Fil eller bit oljeduk.
Barn vaxad blyertspenna i svart.
Figur.
Paletten.

Låt oss komma igång.
Vi drar åt boken med en fil eller oljeduk och lägger en T-shirt på den. Nu måste du rita om bilden på skjortan. För att göra detta använder jag en barns vaxad blyertspenna, han drar lätt på tyg. Och rita om bilden. Jag var rädd för att ta stencilen, eftersom den kan lämna märken på en vit T-shirt.

barns t-shirt

som bygger på en t-shirt


När ritningen ritas måste den vara cirklar i svart färg. Du kan naturligtvis ta den svarta konturen, men den lämnar inte en så perfekt linje som jag behövde. Och så målade jag med en tunn borste och måla. Här är bilden helt cirklar.

dra ut

cirkel i svart


Fyll sedan konturerna med färg. Vi tar en palett och blandar färgen för att få nödvändiga nyanser. Och lite efteråt börjar vi långsamt måla biet, hunden och blomman. Du behöver minst tre nyanser av brunt för hunden.

färga

färga


När bilden är målad bestämde jag mig för att göra en pigtail av tråd på tröjan. Jag tog trådarna för stickning av olika färger, du behöver 6 färger. Vi knyter två strängar i olika färger till varje dörrhandtag eller avföring och börjar väva en pigtail.

gör en flätad tråd


Storleken på pigtailsna mäts med skjortans hals. Vi tar lite med en marginal, om det är för mycket, är det bättre att trimma.

gör en flätad tråd


Och vi börjar fästa vår pigtail på silikonlim. Sprid det lite och smörj det med fingret och lim grisen. Så lim så att hästsvansarna är i ryggen i mitten. Trimma och limma hästsvansarna överdrivet på limet.

Vi vänder den färdiga tröjan inåt och stryk den med ett inte särskilt varmt järn, helst genom en trasa.

barns t-shirt för sommaren
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner