DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Barn gungstol
Har ditt hus ett mycket aktivt barn? Han har redan vuxit markant, letar efter äventyr och kräver ytterligare underhållning? Har du en önskan att leta efter något i butikerna? Och inget behov. Från improviserade material kan du alltid skapa något mycket nödvändigt. Snälla din lilla tomboy: gör en bekväm gungstol med dina egna händer - det är ganska enkelt och kräver inga extra extra materialkostnader. Och du kommer att leverera mycket positiva känslor till din lilla forskare med din skicklighet.

Nödvändigt material för att göra en barns gunga:
- plywood, kartong eller spånskiva;
- En gammal mopp eller plaströr;
- klädstreck;
- borr.
Steg i arbetet:
1. Från en bit tjock plywood, spånskiva, brädor (det är i huset) skär vi en fyrkant. Det kommer att vara ett svängtäte. Vi borrar fyra hål i arbetsstyckets hörn.

vi borrar

borra fyra hål


2. Från handtaget på en gammal squeegee eller plaströr (det spelar ingen roll vad som finns tillgängligt) skär vi sju pinnar så länge som sätet borde vara, och 8 pinnar kortare.

pinnar av denna längd

pinnar av denna längd


3. Borra genom hål på båda sidor av varje lång pinne med en borr. Korta pinnar måste vara ihåliga, eller de måste borras från topp till botten.

borra en hylla

uppsättning av pinnar


4. Vi mäter avståndet från platsen för framtida infästning till önskat läge på svängstolen. Vi klippte två längder av detta avstånd från klädstrecket, plus 20 centimeter per knut. Vik en del av repet i hälften, dra tillbaka 15 centimeter från kanten av svängen, knyt en knut. Den resulterande slingan är fixturen på toppen av svingen. Upprepa fällproceduren med den andra delen av det snittade repet.

repet


5. Vi lägger slutet på repet i sidohålen på två långa pinnar, vi stränger en kort pinne på det. Sedan passerar vi repet genom hålet på de två nästa långa pinnarna, igen stränger vi ett kort. Vi drar repet in i kanthålet på sätet, knyter några knop.

samla vippan


6. Den andra änden av detta rep är gängad genom hålet på en ny lång pinne, vi fäster den i det fria hålet på pinnen som är strängad i repets andra ände. Nästa - genom en kort pinne, lägg till en ny lång, lägg den i det andra hålet på en lång pinne, som redan är sträng i andra änden av repet, lägg till en kort pinne. Fäst sätet med knutar i botten. Resultatet blev en "sidosving".

samla vippan


Upprepa allt med ytterligare ett stycke rep, vrid de redan fästa långa pinnarna i en vinkel på 90 grader och placera dem parallellt med stolens kant.

Barns gungstol


Gungstolen är redo att flyga och väntar på sin passagerare!
Nu i ditt hus eller trädgård kommer du att vara dubbelt så många barns röster. När allt kommer omkring kommer ett barn definitivt att ringa alla sina vänner att rida på en så underbar gunga.
Kommentarer (0)

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner