DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Diaper Miracle Cake
Födelsen av en ny person - triumf, glädje, ömhet! Hur jag vill gratulera nära och kära till denna händelse på ett vackert och originalt sätt! En underbar tårta gjord av babyblöjor, gjorda av dig själv, lämnar inte likgiltig någon glad mamma. Och en fantastisk kombination av fördelar och skönhet kommer säkert att tilltala även de mest praktiska föräldrarna.
Att göra en blöjkaka är inte alls svårt. Dessutom är dess kostnad ganska lämplig för alla plånböcker. Vad behöver vi för att skapa en tårta?
1. Blöjor. På en tvålags kaka behöver du cirka 30-40 stycken. Det är tillrådligt att köpa inte den minsta storleken (till exempel från 7 kg och högre), eftersom det ofta är en gåva så rör vid föräldrarna att de inte har bråttom att demontera det omedelbart.
2. Steril engångsblöja, handskar. Blöjor för ett barn är en fråga om personlig hygien, därför är det nödvändigt att observera renhet och sterilitet när du skapar en tårta från dem. Alla presentföremål (fästen, dekoration) Det rekommenderas också att torka av med en antiseptisk lösning eller stryka med ett järn så att ingenting hotar barnets känsliga hud.
3. Montering. Valet av fästen är stort. Linor, tejp, säkra babystift, gummiband, lim. Men ändå rekommenderas det att lägga särskild tonvikt på säkerhet och naturlighet - trots allt en gåva till ett barn. Därför använder vi bara tyg- eller pappersrepor, satinband och sömnadstrådar. Med dem kommer skapelsesprocessen att vara lite längre, men kvaliteten på vårt konfektyrunder kommer att vara på topp.
4. Material för en vertikal bas. Här är det lämpligt: ​​en lång flaska med alla barns kosmetika, en flaska, en papprulle från pappershanddukar, träspett, en flaska champagne, äntligen. När det gäller det sistnämnda, personligen, har vi tvivel: alkohol passar inte på något sätt med bilden av en mild barngåva. Men valet är ditt.
5. Satinband med olika bredder, trådar, nålar, dekorativa pappersservetter eller tyg. Vi lämnar färgschemat helt efter din smak. Du vet bättre i vilken stil och färg du ska göra en tårta för att väcka beundran av dina släktingar.
6. Dekorelement. Söta plyschleksaker, tygblommor, pärlor, pärlor, babyutrustning: kammar, tänder, strumpor, tossor, blöjor, bröstvårtor. Tro mig, mamma kommer att vara glad över alla detaljer i gåvan - allt kommer att vara praktiskt i spädbarnslivet.
7. Stå. En bricka kan vara ett vackert klistrat pappskartong, lådans botten från en riktig kaka. I vårt fall är stativet också en användbar gåva - en barnbok.
Så låt oss komma igång.

Öppna på en steril servett


Öppna blöjor (20 st) på en steril servett. Koppla inte bort dem, bara stapla dem, som visas på fotot.

bara stapla


Lätt böjande, jämnt ger form runt basen - flaskan, dra i repet.

dra i repet


Vi bildar den andra liknande nivån (16 st.) Mellan nivåerna kan du sätta en spetsservett.

sätta en spets servett


Kakan är bakad.

Bakad kaka


Därefter lägger vi satinband ovanpå repen i den ordning du vill (tunn - på bredden, båda - sida vid sida). Vi fixar dem med trådar (foto6) eller med lim (naturligtvis utan att röra blöjorna). Nu är det upp till dekorationen. Vi gör söta bågar och syr dem lite till höger om sömmen på bandet för att dölja det bakom bågen. En liten nallebjörn kommer att komplettera bilden.

Vi fixar dem med trådar

dekoration

dekoration

rosett dekoration


Vårt mirakel - kakan är klar! Resultatet var en mycket ovanlig, känslig present. Bon aptit!

mirakel blöjkaka
Kommentarer (1)
  1. Karinka
    #1 Karinka gäster 9 augusti 2017 3:23 p.m.
    0
    Bra och viktigast av allt användbart en gåva för mamma och baby! En sådan tårta kommer inte att lämna någon likgiltig.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner