DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Pannkakor med kött
Processen att tillverka pannkakor med kött anses vara en av de enklaste och billigaste. Denna maträtt kan tillfredsställa även den svåraste hungern, och köttfyllningen är universell och alla gillar det. Om du är trött på att förbereda olika pommes frites och sidorätter för det vill du koppla av på en enkel skål och behaga din make med en ovanlig middag eller frukost - det här enkla receptet är för dig!

Pannkakor med kött


Nödvändiga ingredienser lägg på bordet för att inte glömma någonting. Vi kommer att behöva:
• Kycklingägg - 3 st.
• Mjölk (inte för fett) - 3 msk.
• Vetemjöl - 1,5 msk.
• Sockersand - 3 msk.
• Salt - efter smak
• Raffinerad solrosolja - 0,5 msk.
• Kött (det är bättre att ta köttfärs) - 400 gr.
• Lök - 3 st.
• Morötter - 1 st.
• Smör - hur mycket du ska äta

Nödvändiga ingredienser


Fyllning.
Till att börja med, låt oss komma in i fyllningen för att inte bli distraherade av det senare. Lökar ska skäras så små som möjligt och raspa morötter på ett fint rasp, alla tillsammans stekas i en panna tills de är gyllenbruna. Tillsätt sedan köttfärs i grönsakerna och stek tills det är klart, och glöm inte att salta efter smak.

fyllning


Degen.
Pisk ägg tills skum uppträder (cirka 5-7 minuter), tillsätt sedan mjölk - 1 kopp, socker och salt, fortsätt att slå tills det är jämnt. Sikt mjöl i en deg genom en sil så att det inte finns klumpar. När mjölet har lösts upp måste du lägga till ytterligare 2 koppar mjölk och vegetabilisk olja till blandningen. Så degen för pannkakor är klar. Oroa dig inte om det visade sig vara för flytande - det är vad vi behöver.

Degen


Stek pannkakor.
Pannkakor måste stekas i en väl uppvärmd stekpanna, smörja med jämna mellanrum ytan med löken, efter att du har doppat den i vegetabilisk olja. Från den beredda mängden deg bör du få cirka 25 - 27 pannkakor (för 8 - 10 portioner), som var och en måste smörjas med smör.

Stek pannkakor


Packa in pannkakorna.
När alla pannkakor är färdiga, lägg en av dem på en separat platta, lägg en matsked köttfyllning i mitten av den och dra den sedan i ett "kuvert".
Servera pannkakor med kött till bordet kan vara både varmt och kallt, tillsammans med gräddfil. Om du behöver värma upp maträtten använder du en ugn eller mikrovågsugn. Pannkakor med kött, tillagade enligt detta enkla recept, behåller exceptionell friskhet i flera dagar - det är lätt att se själv. Det tar i genomsnitt 2 timmar att laga denna maträtt.

Packa in pannkakor


Bon aptit!
Kommentarer (1)
  1. Smi346
    #1 Smi346 gäster 22 augusti 2017 14:57
    0
    Fyllda pannkakor är bra för alla mellanmål. När de tillagas hemma, spenderar kocken (värdinna) mycket mindre tid på kostnaden för att laga mat fyllda pannkakor än på vanliga pannkakor, och mellanmålet är mer tillfredsställande.

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner