DIY gör det själv
Masterklasser, instruktioner, användbara tips, recept.
» » »Hjärta med kaffe
Och så börjar vi göra ett hjärta med kaffebönor.
För detta behöver vi: kaffekorn, silikon eller annat lim, brunt korrugerat papper, tjock tråd, toalettpapper, trådar, brunt band (30 centimeter), gips, PVA-lim, en kopp eller dekorativ gryta, sisal och dekoration (ja, det är efter din smak).
Det första steget är att skära hjärtat ur tjock kartong, till exempel en låda. Packa sedan in hjärtat med toalettpapper och tråd för att fixa formen och göra hjärtat tjockare.
Något liknande borde komma ut med dig.

Hjärta med kaffe


Därefter packar vi in ​​hjärtat med brunt korrugerat papper och fixar det också med en tråd, nödvändigtvis svart eller brun.
För bagagerummet behöver vi en tjock tråd. Du kan också använda en trollstav eller till och med någon form av rör, det viktigaste är att den tål hjärtans vikt.

Hjärta med kaffe


Vi fixar bagageutrymmet i hjärtat med silikon eller annat lim. Dra in bagageutrymmet med ett brunt band. Se till att låsa toppen och botten så att tejpen inte lossnar.

Hjärta med kaffe


Därefter börjar vi limma lite kaffekorn. Försök att hålla luckorna små. Applicera lim inte på hjärtat utan på kornet så att din produkt ser mer exakt ut.

Hjärta med kaffe


Efter klistrat hela hjärtat. I en kopp- eller dekorativ grytläge lite polystyren och fyll med gips. För att bereda blandningen måste du lägga till vatten och PVA-lim till gipsen i ett förhållande på 1: 1. Kom ihåg att om du inte lägger till polystyren, men keramiken kan spricka när gipsen värms upp och expanderar. Tork gipsen efter torkning med sisal. Om du inte har en kan du använda vanligt garn.
Fortsätt sedan till dekoren. Du kan ta konstgjorda blommor, kanel och andra kryddor. Detta är redan tillräckligt med fantasi. sådan en gåva Dina vänner och släktingar kommer definitivt att gilla det.

Hjärta med kaffe
Kommentarer (1)
  1. bomflilia
    #1 bomflilia gäster 3 augusti 2013 23:56
    0
    och tack
    091; relevant information

Läs också

Felkoder för tvättmaskiner