Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.

Таттинг

Мајсторске класе:

Наруквица "Свијетла јесен"

Желим да вам кажем о најлакшој наруквици коју треба извести у складу с техником - састоји се од ромбова, који су заузврат формирани од дијагоналних чворова - чворова направљених од натезања. Требат ће вам: 1. Дугмад наранџасти и зелени сјајни 1 * 1,5 цм - 2 комада.

Решетка за шах

Данас ћу вам рећи како да направите тако леп ремен. Као што се може видети са фотографије, овај каиш (или каиш) може такође да делује и као кравата и наруквица, ако смањите пречник нити. Али ова мајсторска класа се посебно бави појасом

Кључ-змај

Једном сам одлучио да направим привезак за кључеве на мобилном Змају. Свидела ми се сама идеја и као резултат тога сам се мало побољшао и направио другог змај.

Ружа једноставних мотива

И италијанска гуипура, лагана француска чипка и трљање - сви ти ручни радови припадају врсти шипка, који је од давнина био веома чест у разним државама света. Историчари уметности верују да је таква техника

Азов таттинг

Тетовирање је посебна врста чипке. Танка, са много малих рупа, ручно се ствара помоћу шатла. Чак се и на први поглед лако разликовати од било којег другог ткања. Тетовирање је познато по својој софистицираности и разноликости.
«Учините то сами - учините то сами"- сајт занимљивих домаћих производа направљених од импровизованих материјала и предмета код куће. Корак-по-корак мајсторске течајеве са фотографијама и описима, технологијама, примерима рада - све што је прави мајстор или само занатлија потребан за ручни рад. Занати било које сложености, велики избор праваца и идеја за креативност.
© сделаисам-своимируками.ру, 2009 - 2019

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине