Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.
» » »Прелепа ручно рађена свеска
Различити формати, материјали и дизајн - свеске на полицама трговина могу удовољити потребама чак и најизбирљивијих купаца. Али само нису познаваоци ручне израде. Јединственог изгледа, индивидуалног избора материјала, живе енергије и ... без премца. Све ово одражава суштину ручно рађене робе. Нудимо вам да зароните у свет креативности и рукотворине како бисте креирали симпатичну свеску за себе или своје најмилије.

Материјали и алати:


  • –2 врсте тканине,
  • - плетеница, украсни конопац,
  • везење,
  • - картон, блок листова,
  • - минијатурни украси (цвеће, резбарија дрвета, иверице),
  • - пиштољ за лепљење или момент-кристал,
  • - маказе, игла са навојем,
  • - равнало и оловка.

Прекрасна ручно рађена свеска

Радне фазе:


1. Прво, изрезати основну корицу из картона. Димензије би требале бити мало веће од блока. Успут, странице за "пуњење" могу се направити независно од папира или користити фабрички аналог. Могућности повезивања лако је пронаћи на Интернету ако желите. Као резултат тога, требали бисте узети у обзир параметар двоструке странице плус увезивање.
Прекрасна ручно рађена свеска

2. Одложите радни комад и приђите тканини. Потребно је изрезати два фрагмента: један је 3 пута мањи од другог с повећањем од 2-3 цм. Шивамо их с погрешне стране, а везну линију украсимо плетеницом.
Прекрасна ручно рађена свеска

3. Сада залепите припремљену тканину на картонску подлогу. Препоручујемо да се придржавате следећег редоследа: веза две тканине, везање, вертикалне ивице свеске, све хоризонталне линије.
Прекрасна ручно рађена свеска

Прекрасна ручно рађена свеска

4. Повезујемо блок са поклопцем. Прва и последња страница послужиће као књиге. Само их морате причврстити на унутрашњост наше базе истим врућим лепилом.
Прекрасна ручно рађена свеска

5. Укључите машту и засад украсите бешичну свеску. Везови се могу уоквирити конопцем и употпунити малим декором. Међутим, ова фаза укључује неограничен број опција дизајна.
Креирајте и уживајте у резултату!
Прекрасна ручно рађена свеска

Прекрасна ручно рађена свеска
Коментари (0)

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине