Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.
» » » »Бунни Лиубасха
Најбољи поклон за било који одмор - занатски рад. Полице на дућанима пуне су истих играчака, производи без лица не задовољавају душу. Штавише, они имају високу цену. Много је боље шивати једноставну играчку својим рукама. Потребно је врло мало времена, сви потребни материјали често су при руци. Зеко коме пружа срце послужиће као диван поклон за 14. фебруар или 8. март. Требат ће вам најмање времена и новца, резултат ће се дуго памтити.
Материјали
Прво треба да одлучите како ће зец изгледати. Постоји пуно опција. Можете шивати примитивну играчку без одеће или направити хаљину. Главна ствар је да поклону приступите машта и фикција.
Листа потребних материјала:
  • Памучна тканина за тело. У овом случају коришћен је бели кинт.
  • Тканина за хаљину. Можете користити тканину било које текстуре и боје. Препоручљиво је додати чипку.
  • Црвена крпа. За шивање срца требаће врло мали сегмент.
  • Синтетички зимзелер. Било који синтетички пунило ће успети.
  • Перлице. Користе се за очи и нос, у екстремним случајевима могу се повући.
  • Дугмад Користе се у декоративне сврхе, затварају спој руку и ногу са телом (4 комада по тону главне тканине).

Бунни Лиубасха

Напредак у раду


Пре почетка рада, требало би да се упознате са приложеним обрасцем.
Бунни Лиубасха

За сечење можете користити маказе које обрађују ивице тканине цик-цак узорком. У овом случају, материјал се неће распасти, обичне кројачке маказе су сасвим погодне. Накнаде за шавове - 0,5 цм.
1. Припрема. Делови на папиру се штампају и изрезују.
2. Одрежите тканину. Тканина се савија на пола с предње стране према унутра. Детаљи се причвршћују иглема, бележи се додатак за шавове, а затим се изрезују.
Бунни Лиубасха

Занимљива опција, када су 2 дела ушију исечена од тканине, још 2 дела чипке. Као резултат, предњи део ушију ће бити чипкан, а погрешна страна чипка.
3. Спајање делова тела. Дијелови трупа су пресавијени предњом страном према унутра, зашиљени по цијелом ободу. Изузетак: место за уши на истој удаљености од средине главе, дна производа. Ноге и ручке су ушивене тако да једна страна остаје отворена. Уши су савијене окренуте према унутра и зашивене су по целом ободу, осим горње линије.
Бунни Лиубасха

4. Пуњење тела синтетичким зимзелером. Делови су окренути, пажљиво пуњени пуњењем кроз отворене секције. Затим се ручно шије малим шавовима, осим простора за уши.
Бунни Лиубасха

5. Спајање делова тела. Ако ће производ изгледати као примитивна играчка, тада су сви делови тела ушивени - оловке, ноге, уши. Ако је зечица у хаљини, тада ручке још нису ушивене.
Бунни Лиубасха

6. Израда хаљина. Узет је правоугаони комад тканине (дужина - око 38 цм, ширина - 8 цм). Дно хаљине можете обрадити чипком. Правоугаоник је пресавијен окренут према унутра и ушивен дуж шава. Горњи део се обрађује подрезаним шавом. Производ испада, обрађени правоугаоник од тканине испада, без отворених секција.
Бунни Лиубасха

7. Шивење хаљина уз тело. Тканина се носи на зечици и ручно се пришије уз тело. У овом случају, горњи рез се додаје наборима.
Бунни Лиубасха

8. Шивење оловкама. Ручке су ушивене на врху хаљине. Зглобови су украшени дугмићима, као и ноге.
Бунни Лиубасха

9. Завршни елементи. Украсите горњи део хаљине чипком, то ће затворити спој. Уши се могу употпунити луковима или ципкастим цвећем. Очи су ушивене на њушку - перлице и нос.
Бунни Лиубасха

10. Стварање срца. Из црвене тканине су изрезана два детаља срца који су савијени предњом страном према унутра. Детаљи су зашивени, окренути и напуњени подлогом од полиестера. Кришка која је остала за пуњење шива се ручно. Срце је пришивено ногама уредним шавовима.
Бунни Лиубасха

Бунни Лиубасха је спремна, она је оличење љубави и нежности!
Коментари (0)

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине