Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.
» » » »Осетљиви играчки сир
Играчке од филца сматрају се најсигурнијим за децу, а ако су их шивале мајчине руке, онда и најдраже. Као материјал, филц изгледа сјајно у производима, лако се шива од њега, не треба га обрада, а палета боја у којој се продаје омогућава вам да фантазирате и створите потпуно невероватне ствари. Посебно често се храна за марионете шива од филца - када је готова, изгледа као права храна, због чега одушевљава децу.
Ова класа матер ће вам помоћи да направите сир. Процес производње је што је једноставнији, чак и особа која је далеко од руковања може то поднијети.
Требат ће вам:
- жути филц и нит у тону;
- синтетичка зимница или памук;
- картон за узорке и маказе.

Било које нити су погодне, мада се углавном користе нитне. Обичне нити се могу удвостручити, повећавајући на тај начин дебљину. Синтетички зимзелер је боље узети танки, тако да играчки сир не личи на јастук.
Играчки сир од филца

Играчки сир од филца

Прво морате нацртати образац - то ће помоћи машти. Као основу, узмите правокутник димензија 5 * 7 цм, уцртајте рупе од сира и исјеците их. Затим изрезите два дела од филца. Спојите их и ставите слој синтепона између њих. Дијелове зашијте прекривеним шавом. Унутрашње рупе третирајте на исти начин. Причврстите конац и исправите производ.
Играчки сир од филца

Играчки сир од филца

Играчки сир од филца

Слажете се, ништа компликовано, али ваше дете ће имати ексклузивну и занимљиву играчку. Комаду хлеба, кобасице и других прехрамбених производа, за које је филц такође погодан, могу се додати сир.
Коментари (0)

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине