Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.
Плетена коверта

Понекад ће вам требати поклон коверта за белешке или разгледнице, или можда за неке поклон ситнице. А таква коверта не мора да буде стандардни папир. Изглед овог пакета можете диверзификовати тако што ћете коверту учинити плетеном. Штавише, основа може бити једна, али могућности дизајна су различите.
Плетена коверта

Класична коверта је бела. Стога одабиром бијеле нити можете подржати овај класик. За једноставно плетење можете користити и игле за плетење и куку. Величина се бира овисно о дебљини нити, узимајући у обзир чињеницу да плетење треба бити прилично уско.
Плетена коверта

Извршимо неопходна мерења како бисмо добили праву величину коверте. Ради практичности направићемо распоред овојнице за папир у потребним величинама.
Плетење започните ланцем ваздушних петљи, дужина која одговара дужини једне од страна коверте. Истовремено, плетење производа може се добити и дуж и преко пута, у зависности од тога како сте навели опцију коверте.
Плетена коверта

Плетена коверта

Испада правокутник са страницама које требате да измерите. Правоугаоник савијамо у коверту, тј. савијемо његов доњи део и вежемо пресавијене странице заједно, правећи ивицу коверте са ступовима без кукичања. Угла горњег дијела заокружујемо тако да у њих увеземо два једнострука крошња.
Плетена коверта

Плетена коверта

Добијамо једноставну белу коверту жељене величине. Врхунац тога биће дизајн који може бити изабран од онога што вам стоји на располагању.
Плетена коверта

Плетена коверта

Декорација може бити раван лук или трака од прамца. Таква коверта ће личити на малу торбу са квачилом. Узгред, може се користити за чување огледала или ружа за усне.
Плетена коверта

Плетена коверта

Такође, коверта се може издати надглављеном апликацијом или обојеним дугмићима, што јој даје или дечју наивност или строжу, службену слику. Дечија коверта касније може постати школска футрола за оловке, а лаконско и суздржано паковање може се користити за чување слушалица, пуњача и других сличних ситница.
Плетена коверта

Плетена коверта
Коментари (0)

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине