Уради то сам
Мајсторске класе, упутства, корисни савети, рецепти.
» » »Сапун за љубавнике
Благдан свих заљубљених се ближи. Желим да представим нешто значајно и незаборавно својој јединој половини. Сапун ручне израде је идеална опција. То је врло једноставно, чак и почетник то може поднијети. А ако пажљиво следите упутства, након неког времена мирисни сапун, припремљен властитим рукама, сигурно ће вам бити драго и инспирисан новим креативним подвизима.
Шта нам треба за рад? Довољно је купити базу за сапун, корисно уље за негу коже, мирисе и козметичку боју, слику на папиру растворљивом у води. Слику можете направити сами, или је, наравно, набавити у специјализованој продавници. По жељи можете понијети козметичке сјај. Па, о облику сапуна ће такође морати да се смисли. На продају је пуно јефтиних облика. Можете користити импровизоване материјале. Кутије, контејнери, картон или пластика, који ће подарити машту.

Па, шта је потребно да се учини тако необичним поклон? И, што је најважније, властитим рукама! Што је двоструко лепше.
1. Узмите матирану подлогу за сапун (потребно је 100 г) и исеците на мале коцкице.

Узми мат подлогу

основа за сапун


2. Изрежите прозирну подлогу за сапун на коцкице. Требаће нам 20 г. Што су мање коцке, брже ће се растопити база.

Прозирна база


3. Испробајте нашу слику у облику тако да се углови не савијају.

образац

обликована слика


4. Припремите све што је корисно у том поступку: резервоари за топљење, кашике које ометају базу, могу се користити и танки штапићи од бамбуса. Мирис који даје пријатан мирис, боја за уживање у оку, а алкохол за уклањање мехурића.

алкохол за уклањање мехурића


5. У микроталасној рерни растопимо прозирну базу, додамо јој арому, улијемо је у калуп и по врху поспемо алкохолом. Мали мехурићи ће се растопити.

Мали мехурићи ће се растопити

Мали мехурићи ће се растопити


6. Ставите нашу слику на врх и пошкропите сјајима. Оставите да се добро осуши, али никако да се потпуно охлади.
7. У овом тренутку растопите матирану подлогу. Главна ствар је не дозволити јој да кључа. Само растопити. Додајте уље сјеменки кајсије. Бригаће о кожи, влажити је и хранити се. Капамо 6-8 капи мириса. У овом случају то је чајно дрво. Има одличну нежну арому, осим тога, одличан је антисептик.

истопити матирану подлогу

Додајте уље


8. Поделите подлогу на пола. Док се претходни слој још није охладио, прилично је тврд, али пластичан, половицу базе прелијте другим слојем и пошкропите алкохолом.
9. Преостала половина обојена је козметичким бојама, 1-2 капи ће бити довољно, и сипати по врху, као и претходни слој. Док се потпуно не охлади. Испрскајте алкохолом и оставите да се потпуно охлади.

обојена козметичким бојама

оставите да се потпуно охлади


10. Кад се образац охлади, треба вам времена да сат извади сапун и уживате у њежној ароми.

Сапун за љубавнике


Немогуће је створити исти сапун двоструко исти за драгу особу. Предајући такав поклон својој вољеној или вољеној (мушкарци га могу испробати и као произвођачи сапуна), сигурно ћете знати да је поклон ексклузиван, јединствен и што је најважније, направљен је с душом. Јер без доброг расположења је немогуће учинити добру ствар.
Коментари (0)

Прочитајте такође

Кодови грешака за веш машине