DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete

răcire

Cursuri de master:

Sistem de racire reglabil pentru computer

Ofer un sistem de control al ventilatoarelor ușor de fabricat și ușor de utilizat. Sistemul are 3 poziții: - dezactivat; - modul de zgomot redus; - modul maxim.

Pompează-l pentru CBO

Ei bine, care este CBO, cred că unii au ghicit deja - acesta este un sistem de răcire a apei. Ce este o pompă? - Aceasta este o pompă care face ca lichidul de răcire să circule prin sistem. În articol vă voi spune un exemplu de pompă de casă. . .

Panou de control pentru computer

În procesul de modificare a unui computer, este adesea necesar să controlați ventilatoarele încorporate sau lumina de fundal a ceva. Pentru aceasta vom face panoul nostru de control. . .

Filtru computer

Nu știu despre tine, dar deja m-am săturat să-mi curăț computerul. Cert este că computerul meu se află în dormitor, și pur și simplu există mult praf de pe cearșafuri și perne. M-am săturat să dezasamblez calculatorul în fiecare lună și să „sug” munții de praf. Am decis să actualizez computerul și să îl introduc în acesta

Facem un cooler pentru hard disk.

Un hard disk cu viteza axului de 5400 rpm nu trebuie. lucrați cu un sistem de încălzire electric. Mai mult, datorită ventilației corespunzătoare, temperatura în caz nu a depășit 39-40 de grade. A existat o întrebare despre răcirea suplimentară a hard disk-ului.

Sistem de răcire cu apă.

O altă variantă interesantă pe tema răcirii cu apă. De această dată în versiunea externă cu un radiator mare, ventilatoare luminoase și un rezervor albastru pentru apă. Toate acestea le puteți face cu propriile mâini, cheltuind mai puțin de o mie de ruble.
«Fă-o singur - fă-o singur"- un site de produse de casă interesante, fabricate din materiale și obiecte improvizate acasă. Cursuri de pas cu pas, cu fotografii și descrieri, tehnologii, exemple de lucru - tot ceea ce are nevoie de un maestru adevărat sau doar de un meșter pentru lucrări cu ac. Meserii de orice complexitate, o selecție mare de direcții și idei pentru creativitate.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat